Moniś Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Gosiek napisał(a): co sie dzieje? Gdzie Ty sie podziewasz? też się nad tym zastanawiam :roll::roll::roll: Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Alu, gdzie ty się podziewasz? :roll: Znowu na 6 stronce...:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 no pieknie, ja to nie wiem jak przychodze, to ala ciagle gdzies ginie :shake: Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ala wróciła!!!!!:multi: [SIZE=2], tylko gania po innych galeriach :evil_lol: Alu dawaj fotki, stęskniłyśmy się za Tuffikiem i jego pańcią :lol: Quote
justynia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No ładnie, gania po innych galeriach, a Tuffiego zaniedbuje :mad: Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 oblizali się wszyscy smakiem a fotków jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Witajcie !:multi::multi::multi: Odwiedzanie Waszych galeryjek muszę sobie rozłożyć w czasie , :evil_lol:sporo tego do nadrobienia ... Muszę się przyznać ,że tak całkowicie nie rozstałam się z DG.Zaglądałam ,nieco czytałam , ale nie pisałam ...:oops: Sporo nowych zmian na forum.Nie wiem czy też tak macie , ale po każdorazowym napisaniu posta mam wiadomość ,na którą muszę kliknąć , bo przeglądarka nie przekierowuje mnie sama :crazyeye: a teraz kilka fotek , chyba nie zapomniałam jak się wkleja :evil_lol: życzymy miłego, słonecznego dzionka ! Quote
mmbbaj Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alka'] Nie wiem czy też tak macie , ale po każdorazowym napisaniu posta mam wiadomość ,na którą muszę kliknąć , bo przeglądarka nie przekierowuje mnie sama :crazyeye: Mnie też dogo dziękuje po każdym poście :diabloti: Przekierowuje mnie samo, ale muszę chwilkę zaczekać! Ogólnie jest to wkurzające :angryy: [quote name='Alka'] :loveu: :loveu: :loveu: jestem zachwycona! I Tufficzkiem i przeróbeczką! Nie marnowałaś czasu Alu :lol: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Hugo-Kochaś witamy, witamy...:multi: Ja parokrotnie zaglądałam do Was, zachwycałam się Dulką, dopytywałam Alicję o ślicznotkę , ale nie zostawiłam śladu po sobie.:shake:Postaram się to zmienić.:p Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 no nareszcie :multi: suuuper, widzę ze Tufikowi bardzo sie podoba w takim legowisku ;) moze sie powtulać i mu cieplutko :0 Quote
Alka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Gosiu, Tuffi jest gościem w swojej torbie:evil_lol: ,wsadziłam go do niej na potrzeby zdjęć:evil_lol: , raczej preferuje kanapy ;) Quote
Moniś Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 W końcu się zjawiłaś Alu ;) Jak mogłaś tak nas zostawić na pastwę losu :evil_lol::mad: Genialne są te Twoje przeróbeczki- doszłaś do wprawy :lol::lol::lol: Tuffcio przytulaśnie wygląda w tej torbie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, Tuffi jest gościem w swojej torbie:evil_lol: ,wsadziłam go do niej na potrzeby zdjęć:evil_lol: , raczej preferuje kanapy ;) no tak - w kanapę też się mozna wtulić ale i przy okazji wygodnie rozłożyć :lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ala, to Ty żyjesz! :multi: Jak możesz tak znikać i nie dawać znaku życia :mad: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Teklunia']Ala, to Ty żyjesz! :multi: Jak możesz tak znikać i nie dawać znaku życia :mad: ja sama nie wiem :cool3: , sorry... Jakiś miesiąc temu Tuffcio dostał nowe szeleczki.Relacja...;) nawet ładne, niebieskie...:loveu: jak tam łapeczki włożyć :crazyeye: uff, założone :cool1: dziwnie się czuję :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ładne te szeleczki. Dulka woli chodzić w szelkach niż w obroży.A jak Tufcio znosi szeleczki??? Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ala jak cie miło widziec :buzi: wypasione nosidełko :eviltong: to teraz na spacery z psem w nosidle :cool3: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:moge już wyjsć ;) Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć Aluś :multi: Cieszkam się, ze się znalazlaś :multi: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Ładne te szeleczki. Dulka woli chodzić w szelkach niż w obroży.A jak Tufcio znosi szeleczki??? Dzięki.:loveu:Tuffi chodzi tylko w szeleczkach , obróżke miał założoną dosłownie kilka razy i to w okresie szczenięcym:p Madziu, sądzisz ,że Tuffi dałby się nosić w torbie:cool3: jego ciągle energia rozsadza , sądziłam ,że może w samochodzie posiedzi w niej , ale gdzie tam, woli na kolanach u Pańci:evil_lol: Pika, ja też się cieszę ,że jestem z Wami:multi: i przeróbeczka Quote
marlena924 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mamy identyczne szelki, o, proszę bardzo : Hihi kupiłam w komplecie ze smyczką. Toffi też cały czas chodzi w szeleczkach, a obróżki i chusteczki zakłada tylko odświętnie :evil_lol: A tak wogóle to super foteczki! Pozdawiamy Quote
Recommended Posts