Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie !:multi::multi::multi:

Odwiedzanie Waszych galeryjek muszę sobie rozłożyć w czasie , :evil_lol:sporo tego do nadrobienia ...
Muszę się przyznać ,że tak całkowicie nie rozstałam się z DG.Zaglądałam ,nieco czytałam , ale nie pisałam ...:oops:

Sporo nowych zmian na forum.Nie wiem czy też tak macie , ale po każdorazowym napisaniu posta mam wiadomość ,na którą muszę kliknąć , bo przeglądarka nie przekierowuje mnie sama :crazyeye:

a teraz kilka fotek , chyba nie zapomniałam jak się wkleja :evil_lol:

życzymy miłego, słonecznego dzionka !

Posted

[quote name='Alka'] Nie wiem czy też tak macie , ale po każdorazowym napisaniu posta mam wiadomość ,na którą muszę kliknąć , bo przeglądarka nie przekierowuje mnie sama :crazyeye:

Mnie też dogo dziękuje po każdym poście :diabloti: Przekierowuje mnie samo, ale muszę chwilkę zaczekać! Ogólnie jest to wkurzające :angryy:

[quote name='Alka']

:loveu: :loveu: :loveu: jestem zachwycona! I Tufficzkiem i przeróbeczką! Nie marnowałaś czasu Alu :lol:

Posted

Hugo-Kochaś witamy, witamy...:multi:

Ja parokrotnie zaglądałam do Was, zachwycałam się Dulką, dopytywałam Alicję o ślicznotkę , ale nie zostawiłam śladu po sobie.:shake:Postaram się to zmienić.:p

Posted

W końcu się zjawiłaś Alu ;) Jak mogłaś tak nas zostawić na pastwę losu :evil_lol::mad:

Genialne są te Twoje przeróbeczki- doszłaś do wprawy :lol::lol::lol:
Tuffcio przytulaśnie wygląda w tej torbie:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Gosiu, Tuffi jest gościem w swojej torbie:evil_lol: ,wsadziłam go do niej na potrzeby zdjęć:evil_lol: , raczej preferuje kanapy ;)

no tak - w kanapę też się mozna wtulić ale i przy okazji wygodnie rozłożyć :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Ala, to Ty żyjesz! :multi:
Jak możesz tak znikać i nie dawać znaku życia :mad:

ja sama nie wiem :cool3: , sorry...

Jakiś miesiąc temu Tuffcio dostał nowe szeleczki.Relacja...;)

nawet ładne, niebieskie...:loveu:

jak tam łapeczki włożyć :crazyeye:

uff, założone :cool1:

dziwnie się czuję :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ładne te szeleczki.

Dulka woli chodzić w szelkach niż w obroży.A jak Tufcio znosi szeleczki???

Dzięki.:loveu:Tuffi chodzi tylko w szeleczkach , obróżke miał założoną dosłownie kilka razy i to w okresie szczenięcym:p

Madziu, sądzisz ,że Tuffi dałby się nosić w torbie:cool3: jego ciągle energia rozsadza , sądziłam ,że może w samochodzie posiedzi w niej , ale gdzie tam, woli na kolanach u Pańci:evil_lol:

Pika, ja też się cieszę ,że jestem z Wami:multi:

i przeróbeczka

Posted

Mamy identyczne szelki, o, proszę bardzo :

Hihi kupiłam w komplecie ze smyczką. Toffi też cały czas chodzi w szeleczkach, a obróżki i chusteczki zakłada tylko odświętnie :evil_lol: A tak wogóle to super foteczki! Pozdawiamy