batmanka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Witajcie.. przepraszam jeśli zasmiecam, ale nie zauważyłam.. (może za słabo sie postarałam :wink: 8) ) Czy sa tu na dogomani jacyć wielbiciele dogo?? Quote
Patka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Witaj zapewne są :D Mnie dogo argentino bardzo sie podoba, ale preferuję bardziej "spolegliwe" charakterki :wink: pozdrawiam Quote
batmanka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Czyli Patko cóż trzymasz w domu?? Pozdrawiam :D Quote
Patka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 jak karykaturka w podpisie zgadnij kto ja :wink: zapraszam do galerii zółtej krówki Lilith :) a awatarkowy bialesek Twój jesli tak opisz nam swoja miłość :) Quote
batmanka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Już wiem 8) poszłam na łatwizne 8) rzeczywiście wolisz bardziej ugodowe charakterki :lol: :lol: :lol: :lol: no cóz... :cry: nie będe ściemniac jak Ta z tym dogiem :lol: :lol: dogo to moje marzenie..... ale! na wiosne czworonóg będzie biegał u mnie w domu!! :D Quote
Patka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 no to pozostaje skreślać dni w kalendarzu :D i już gratuluję zbierasz wyprawkę :D poszukaj w grupacjh moze tam więcej milosników, ale to nadal rzadka rasa, a moje "miłości" sa naprawdę delikatniejszej konstytucji psychofizycznej :D Quote
batmanka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 ehhh a mi sie wydaje, że tylko fizycznej :wink: skreslam skreślam... tylko :roll: nie wadomo kiedy, jaki i skąd a to najgorsze... Quote
Recommended Posts