Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na szczepieniach kupiłam u weta Lavete Super od beaphara. Mam gamolen, ale efekty sa baaardzo słabe.. mam nadzieje, ze to cos da, ale- niestety potrzebuja pomocy ;) po pierwsze: czy mozna to podawac w jedzenu? Na opakowaniu napisane est, ze dodawac do wody.. ale woda u mnie jest "ogolna", poza tym raz wypija a raz nie. Moze pytanie banalne, ale byc moze natychmiastowe pdanie całej dawki moze zaszkodzic, nie wiem wiec pytam ;)

Po drugie: jak długo too stosowac? Na opakowaniu nie było takiego info, a ja zapominalam zapytac weta p[rzez rozmowe o specyfiku nr. 2...

Jak myslicie, czy moglabym podawac mojemu psyu dawke Lavety i pol dawki gamolenu? Naprawde- w jej przypadku sytuacja jest przetragiczna (rok po schronisku, ale nadal jest koszmrnie). Gamolen stosujemy miesiac (powino sie 2) wiec chetnie jeszcze bym doknzyła pudełko...

Narazie tyle, z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Posted

Witam!
Myśle,że mozesz podawac Lavetę do jedzenia,ja tak robie czasami z Kerabolem.Ze stosowaniem to jest indywidualna sprawa-mozna od czasu do czasu w ramach uzupełnienia biotyny.

Posted

Nie wiem czy laczenie dwoch preparatow to dobry pomysl, moze pierw skoncz jeden i pozniej wejdz z drugim - ja tak bym zrobila. Lavete Super uzywalam u suczki po szczenietach i jej futro na prawde szybko doszlo do swietnej formy, wiec polecam. Nie dawalam do wody ani do jedzenia, po prostu na lyzeczke i bezposrednio do pyszczka i jeszcze wylizywala lyzeczke :lol: , sprobowalam :D - jest takie slodkawe, wiec psu smakuje.

Posted

Ja rowniez podaje tak jak Czapla :-) Na lyzeczke cala dzienna dawke :-)
Co do skutecznosci to trudno mi cokolwiek stwierdzic ;) Swojego yorka obcielam pare miesiecy temu, a na wlosach krotkich widac jedynie, ze sa blyszczace, nie wypadaja, wiec chyba jest ok.

Posted

Moj niejadek nie otworzy pyska na zawolanie, a na sile pluje na prawo i lewo. staneło na dolewaniu do zaercia ;) od poniredziałku bstosujmy i.. łupiez praktytcznie zniknał, a kudłow mmniej- cuda cuda ;) :lol:

Posted

Najpierw psu sie podaje Lavete,a w momencie kiedy ta ma słabe efekty,to Lavete Super(nie odwrotnie).Kosztuje 30-35 zł,w zalezności,gdzie sie kupi.
POzdrawiam.