Jump to content
Dogomania

Czy podoba ci sie basenji?  

919 members have voted

1. 1. Czy podoba ci sie basenji?

• Tak to moja ulubiona rasa
    • Nie podoba mi sie, bo nie lubie kotow
    • Nie mam zdania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cos tu pachnie offem :wink:

Po reakcjach baskow na filmy widac, ze upodobania w tym wzgledzie to wyraznie cecha osobnicza :lol: albo podzielaja gusty wlascicieli :wink:

Odnosze wrazenie Basenji, ze bez wielkiego entuzjazmu ogladales film z Gibsonem i Twemu psiakowi nastroj sie udzielil :wink:
Obawiam sie, ze podobnie ma sie sprawa z "Krecikiem" :oops:

Baskomaniak, 32 minuta faktycznie jest zastanawiajaca :hmmmm:
Ja bym natychmiast zrobila eksperyment, sam glos bez obrazu, obraz bez glosu i sprawdzila co bardziej na psiaka dziala. :roll:

A ja mam pytanie. :D
Kto w Waszych domach zdecydowal, ze wlasnie basek bedzie Wam towarzyszyl przez najblizsze lata i jak do tego doszlo ?
Jesli oczywiscie mozecie to zdradzic :D

Posted

baskomaniak napisał(a):
Basenji napisał(a):
..co? Zagryźć kotem?
Zdrówko

Nie kotem, a z kotem zagryzą co nieco... chyba... :-?
Pozdrawiam.

Baskomaniak całkiem prawidłowo odczytał moje mysli: pies, krecik, kot... no, no, no, bardzo porządna gromadka, aby pójść, na...
Pzdr.

Posted

Piwo, wódkę, dziewczyny, chłopaków itp. Wybierz to, co uważasz, że Twój pupil zaakceptowałby. A może grzyby, ryby, raki? A może na mecz? Możliwości jest od zarąbania. Zawsze coś ciekawego się znajdzie. Ewentualnie do sąsiada na plotki. Ale chyba nie, bo do sąsiada nie chodzi sie na plotki, tylko do sąsiadki. I to raczej dziewczyny tak robią, a nie chłopaki, prawda?
Pzdr.

Posted

[quote name='Evelina']...
Baskomaniak, 32 minuta faktycznie jest zastanawiajaca :hmmmm:
Ja bym natychmiast zrobila eksperyment, sam glos bez obrazu, obraz bez glosu i sprawdzila co bardziej na psiaka dziala. :roll:
Eksperyment dowiódł, że zainteresowanie pieska wyraźnie pobudziły efekty dźwiękowe. Ale od tego momentu już oglądał... jakby w oczekiwaniu na następne... :roll:

[quote name='Evelina']
A ja mam pytanie. :D
Kto w Waszych domach zdecydowal, ze wlasnie basek bedzie Wam towarzyszyl przez najblizsze lata i jak do tego doszlo ?
Jesli oczywiscie mozecie to zdradzic :D
Chętnie bym się pochwalił, że to ja zdecydowałem o zaistnieniu w domu rasy basenji, ale nie mogę... :wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

Ale zaakceptowałeś tę rasę i to tez jest wazne. Spodobała Ci się na tyle, że teraz robisz stronę, coraz więcej dowiadujesz się o niej i chyba jesteś dumny, że psiaki mają takie osiągi?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale zaakceptowałeś tę rasę i to tez jest wazne. Spodobała Ci się na tyle, że teraz robisz stronę, coraz więcej dowiadujesz się o niej i chyba jesteś dumny, że psiaki mają takie osiągi?
Pzdr.

Nie robię żadnej strony... :look3: trzymam stronę sympatyków (nie koniecznie posiadaczy) basenji... :hand:

Basenji napisał(a):
Ale ciekawe kto tak motywuje Baskomaniaka?
Zdrówko :lol:

...a motywuje mnie... Siła Wyższa :-?

Pozdrawiam.
:D