baskomaniak Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Basenji napisał(a):..co? Zagryźć kotem? Zdrówko Quote
Evelina Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Cos tu pachnie offem :wink: Po reakcjach baskow na filmy widac, ze upodobania w tym wzgledzie to wyraznie cecha osobnicza :lol: albo podzielaja gusty wlascicieli :wink: Odnosze wrazenie Basenji, ze bez wielkiego entuzjazmu ogladales film z Gibsonem i Twemu psiakowi nastroj sie udzielil :wink: Obawiam sie, ze podobnie ma sie sprawa z "Krecikiem" :oops: Baskomaniak, 32 minuta faktycznie jest zastanawiajaca :hmmmm: Ja bym natychmiast zrobila eksperyment, sam glos bez obrazu, obraz bez glosu i sprawdzila co bardziej na psiaka dziala. :roll: A ja mam pytanie. :D Kto w Waszych domach zdecydowal, ze wlasnie basek bedzie Wam towarzyszyl przez najblizsze lata i jak do tego doszlo ? Jesli oczywiscie mozecie to zdradzic :D Quote
Asiaczek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 baskomaniak napisał(a):Basenji napisał(a):..co? Zagryźć kotem? Zdrówko Nie kotem, a z kotem zagryzą co nieco... chyba... :-? Pozdrawiam. Baskomaniak całkiem prawidłowo odczytał moje mysli: pies, krecik, kot... no, no, no, bardzo porządna gromadka, aby pójść, na... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Piwo, wódkę, dziewczyny, chłopaków itp. Wybierz to, co uważasz, że Twój pupil zaakceptowałby. A może grzyby, ryby, raki? A może na mecz? Możliwości jest od zarąbania. Zawsze coś ciekawego się znajdzie. Ewentualnie do sąsiada na plotki. Ale chyba nie, bo do sąsiada nie chodzi sie na plotki, tylko do sąsiadki. I to raczej dziewczyny tak robią, a nie chłopaki, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 A jak juz się zaprzyjaźnią, to się będa kochali do końca świata i o jeden dzien dłużej :D Pzdr. Quote
Basenji Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Piechu to by poszedł na suczki, ale w pobliżu brak dziewczynek jego urody! Zdrówko Quote
baskomaniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='Evelina']... Baskomaniak, 32 minuta faktycznie jest zastanawiajaca :hmmmm: Ja bym natychmiast zrobila eksperyment, sam glos bez obrazu, obraz bez glosu i sprawdzila co bardziej na psiaka dziala. :roll: Eksperyment dowiódł, że zainteresowanie pieska wyraźnie pobudziły efekty dźwiękowe. Ale od tego momentu już oglądał... jakby w oczekiwaniu na następne... :roll: [quote name='Evelina'] A ja mam pytanie. :D Kto w Waszych domach zdecydowal, ze wlasnie basek bedzie Wam towarzyszyl przez najblizsze lata i jak do tego doszlo ? Jesli oczywiscie mozecie to zdradzic :D Chętnie bym się pochwalił, że to ja zdecydowałem o zaistnieniu w domu rasy basenji, ale nie mogę... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Asiaczek Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Ale zaakceptowałeś tę rasę i to tez jest wazne. Spodobała Ci się na tyle, że teraz robisz stronę, coraz więcej dowiadujesz się o niej i chyba jesteś dumny, że psiaki mają takie osiągi? Pzdr. Quote
Basenji Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Ale ciekawe kto tak motywuje Baskomaniaka? Zdrówko :lol: Quote
baskomaniak Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Ale zaakceptowałeś tę rasę i to tez jest wazne. Spodobała Ci się na tyle, że teraz robisz stronę, coraz więcej dowiadujesz się o niej i chyba jesteś dumny, że psiaki mają takie osiągi? Pzdr. Nie robię żadnej strony... :look3: trzymam stronę sympatyków (nie koniecznie posiadaczy) basenji... :hand: Basenji napisał(a):Ale ciekawe kto tak motywuje Baskomaniaka? Zdrówko :lol: ...a motywuje mnie... Siła Wyższa :-? Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 To ta siła musi być bardzo wysoka, skoro tę stronę tak dobrze robisz. :lol: Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 A co to znaczy "Siła Wyższa"? Co sie pod tym kryje? Pzdr. Quote
baskomaniak Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Basenji napisał(a):To ta siła musi być bardzo wysoka, skoro tę stronę tak dobrze robisz. :lol: Zdrówko :roll: Quote
baskomaniak Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Asiaczek napisał(a):A co to znaczy "Siła Wyższa"? Co sie pod tym kryje? Pzdr. :roll: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Chyba wystraszyliśmy Baskomaniaka. Pzdr. Quote
Basenji Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 E, nie. Może nie ma teraz dostępu do kompa? Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 A co - ktoś mu zablokował? A może odsypia nocne pisanie na forum :) Pzdr. Quote
Basenji Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 A może ktoś mu kompa przejął? Zdrówko :lol: Quote
tunio Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Asiaczek napisał(a):A któżby się ośmielił?! Pzdr. Zona ? :wink: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Nie wiem. Baskomaniak został wezwany do tablicy, to niech się sam wypowie. Pzdr. Quote
Basenji Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 carragan napisał(a):Asiaczek napisał(a):A któżby się ośmielił?! Pzdr. Zona ? :wink: Pzdr. Też bym obstawiał ten wariant. Zdrówko Quote
Recommended Posts