Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani Dogomaniacy:loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za pikne słowa... Widocznie tak miało być :wink:
Oczywiście jak tylko pies zawita w nasze skromne progi, będziemy zdawać relację na bieżąco :D
Buziaki dla wszystkich
agata & paweł

Posted

Leni, super, super, super :laola:
A bulek naprawde musi miec równo pod sufitem :D Nawet mój niebywale zdystansowany do świata Bugajski staje się bardzo nerwowy, kiedy jest na smyczy i podchodzi do niego obcy samiec.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: gdzie to znalazłaś :o :lol:
Kiedy Pattonek do Was jedzie??

Myślę, że w weekend będziemy go mogli zabrać...

Co do wojskowych zabawek - tak przez przypadek, grzebałam w googlu :wink:

Posted

MSMIMI napisał(a):

carragan zlituje sie i pokaze bo mnie az duma rozpiera :D

To czekam 8)
BTW.A zakladamy jakis temat z galeria ze spaceru ? :wink:

Leni,to oczywiscie czekamy na fotografie Chipsa,gdy juz dotrze do Was :D

Posted

Leni napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: gdzie to znalazłaś :o :lol:

Co do wojskowych zabawek - tak przez przypadek, grzebałam w googlu :wink:
więc z niecierpliwością będę czekała na Nowe relacje o Pattonku z Nowego Wspaniałego Domku :wink:
:angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Leni'][quote name='Alicjarydzewska']:lol: :lol: gdzie to znalazłaś :o :lol:

Co do wojskowych zabawek - tak przez przypadek, grzebałam w googlu :wink:więc z niecierpliwością będę czekała na Nowe relacje o Pattonku z Nowego Wspaniałego Domku :wink:
:angel: :angel: :angel: Alicja ale Ci sie rymuje 8) a tak powaznie to naprawde czemay na relacje i jakies nowe swieze wiesci co do psa i jak wam sie zyje i jak sie zaklimatyzuje.

Posted

Relacja z dzisiaj od Justy:

Dzisiaj Chips kolejny raz odwiedził Pana doktora
Obejrzał go dokładnie, przyjrzał się wszystkim strupkom na pyszczku, zapisał maści do smarowania.
Do końca tygodnia Chips zostaje dalej na Hepaticu (i Hepatilu w tabletkach), poprawa wątroby jest pomału widoczna na wydalanych Chipowych kupkach

Dzisiaj Chipsio został zaszczepiony i ma już swoją własną KSIĄŻECZKĘ ZDROWIA

Teraz czeka nas trudna przeprawa z kąpielą, bo nie wiemy jak Chips zareaguje na wannę i wodę... no ale może nie będzie tak źle, to w końcu bardzo mądry chłopiec

Po wizycie u pana doktora zabraliśmy Chipsa na spacer po pieknym jesiennym parku, popatrzcie

Chips już sam rozpoznaje nasz samochód i sam daje nura do klatki

Posted

Czesc wszystkim pozdrawiamy i Mimi i Złosnice. Własnie dzisiaj zalogowalismy sie na tym serwerze i przeczytaliśmy o tragedii Patona, szkoda ze nie wiedzielismy wczesniej o calej akcji ale deklarujemy rownież swoja pomoc o ile robicie jakas zbiorke finansowa to podajcie numer konta. Zyczymy aby Paton dobrze sie chowal i szybko wracal do zdrowia. Kasia Michal Kira Ghina

Posted

witamy!!! wreszcie!!! a zbiórka dla pattona- chipsa juz była. na razie z tego co wiem pieniedzy nie brakuje ale jest drugi bulik potzrebujacy pomocy, w olsztynie. mysle ze dla niego tez bedzie jakas akcja, wtedy znowu bedziemy sie pewnie skladac. :fadein: