ewatr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Lisiu ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] to dla Ciebie Quote
akucha Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='supergoga'] Jesteś Zosiu wspaniałym człowiekiem a Lisek zostanie w naszych sercach - nasz dogomaniacki rekordzista. Żył tyle lat, czekając na Ciebie. Teraz mógł spokojnie odejść tam, gdzie razem z naszymi psami - czeka na nas. Tam się wszyscy kiedys spotkami - tam poznam Liska Nic mądrzejszego nie potrafię wymyślić, te piękne słowa wyrażają wszystko, co czuję... Dla Ciebie Lisku [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] Zosiu zrobiłaś tak wiele, tyle nas nauczyłaś, jesteśmy z Tobą!!! Quote
anielica Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Są historie, których się nie zapomina nigdy... I taka właśnie jest dla mnie Liska historia... Quote
AgaG Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Lisku śpij spokojnie!!! miałeś CUDOWNĄ miłość i NAJLEPSZY dom, a to dla psa jest WSZYSTKIM Quote
Kar0la Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 O rany poryczałam się jak dziecko. Szoda, że odszedł tak szybko, ale przynajmniej zdążył poczuć co to miłość i dom. Odszedł spokojny. Lisku [']. Quote
Tigraa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zosiu dalas mu na ostatnie miesiace zycie milosc,radosc i szczescie,dalas mu wiecej przez ten krotki czas niz dostal przez cale swoje zycie. Trzymaj sie dzielnie,on umarl szczesliwy. Quote
Zosia4 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Odszedl krótko po tym jak Wam napisalam, że już zadecydowal za nas oboje i że ja mu pozwalam. Odszedl na moich rękach, spokojny i szczęśliwy. Ja też jestem spokojna. Takim go zapamiętam Quote
Dabrowka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dałaś mu miłość i nadzieję. On oddał Ci całego siebie. Miłość starego psa to wspaniały dar. Nawet dla tych kilku miesięcy warto było... ['] Quote
Tweety Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Zosia4'] Takim go zapamiętam ja też. Lisiur, tylko proszę nie gonić TAM mojej Pusieńki, to maleńka kociczka i może się przestraszyć Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 brak mi słów, nie widzę prawie nic przez łzy :-( Liseczku zaznałeś szczęścia dzięki Kochanej Zosi - czuwaj nad Nią ['] Quote
paros Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Lisek był wreszcie u siebie i niestety odszedł za TM ale Ty Zosiu dałaś mu poczucie własnego domu, bycia u siebie i szczęście z którym na pewno nie chciał się rozstać tak szybko! Ale nie jest tak jak byśmy chcieli! To był Twój Lisek, szcześliwy Lisek u siebie w Twoim domu! Trzymaj się Zosiu, wiem , że to trudne........ :-( :-( :-( Piszę jak napisałam kiedyś jak zobaczyłam to zdjęcie LISEK U SIEBIE W DOMU Quote
oktawia6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Boże tak jak myślałam wcześniej:placz: :placz: :placz: Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Lisku... czemu tak szybko?? ['][']['] "...a czy wiesz co każda ze strat bliskich znaczy? -to znaczy- wiedz... 'witaj' rzekłszy tysięczny raz nagle 'żegnaj' raz jeden rzec..." Biegaj sobie szczęśliwy i młody już wiecznie za TM... Byłeś szczęśliwy TUTAJ krótko, za krótko- ale jednak masz już kogoś na kogo TAM czekasz... Quote
kiwi Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosiu, im bardziej dajesz sie poznac tym bardziej mysle ze jestes nad czlowiekiem masz tyle sil, tyle piekna w sercu przykro mi ze lisek odszedl, ale jakos dziwnie jestem spokojna zosia zdazyla w ostatniej chwili lisek czekal na ta chwile 20 lat... a teraz biegaj lisku, biegaj... Quote
Ela_and_Krzys Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Lisku ['][']['] szkoda, że tak krótko cieszyłeś się swoim rajskim życiem z Zosią. Zosiu - dałaś Liskowi tyle szczęścia. Mógł spokojnie odejść jako kochany, szczęśliwy i spełniony pies. Quote
boksiedwa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :placz::placz::placz: [*] [*] [*] Zosiu dzięki Tobie Lisek zaznał prawdziwej miłości i miał kochjąca rodzinę a nie odchodził sam w schroniskowym boksie. Dziekuje Quote
Elastyna Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosiu łączę się z Toba w bólu jaki odczuwasz :-( Przyjmij najszczersze wyrazy współczucia. Tak ciężko pogodzić sie z losem...:-( :-( :-( Kochany Lisku spoczywaj w spokoju [*] [*] [*] Quote
Tweety Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosieńko, dziękuję Ci za to wszystko co zrobiłaś dla niego. Że odchodził zaznawszy tyle szczęścia, że odchodził u Ciebie na rękach. I przepraszam, że zamiast Cię wczoraj pocieszać, ryczałam Ci w rękaw. Wiesz jednak, jaki Lisiurek był dla mnie ważny Quote
Tiger Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosiu....... Nigdy nie pisałam, ale śledziłam wątek liska od samego poczatku..... I taka byłam szczęśliwa gdy znalazł u Ciebie dom.... A teraz.....wspieram Cię myślami bardzo , bardzo mocno.... Lisku.... Quote
shirrrapeira Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosiu Lisek na zawsze bedzie z Toba, bo bedzie w Twoim sercu, przyjmij wyrazy wspolczucia i nic wiecej nie mam do napisania. Quote
Agnieszka103 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tiger napisał(a):Zosiu....... Nigdy nie pisałam, ale śledziłam wątek liska od samego poczatku..... I taka byłam szczęśliwa gdy znalazł u Ciebie dom.... A teraz.....wspieram Cię myślami bardzo , bardzo mocno.... Lisku.... Podpisuję się pod tymi słowami... Quote
Daisunia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Zosiu jak przeczytałam historię Liska w Moim Psie ogromnie sie wzruszyłam to piękne że dałaś Liskowi wspaniały dom ktorego każdy piesek by mu pozazdrościł , zajełaś sie nim bardzo troskliwie , byłaś przy nim - a to najwazniejsze! Lisek nigdy nie zapomni Ci tego co dla niego zrobilaś - a zrobiłaś wspaniałą i piękną rzecz ! Quote
Recommended Posts