AgaG Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 A ciotki pozdrawiają Liska!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 \ ooo te łapki jaki dostojny jakby pozował do obrazka-śliczny:loveu: Zosia to powodzenia u weta-niech mu pazurki przytnie i o wilczych nie zapomni Quote
ewatr Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lisio cudo nasze:loveu: oby " przegląd " wypadł pomyslnie :thumbs: a zdjecia bardzo wskazane :lol: Quote
paros Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To zdjęcie trzeba zatytułować PAN LIS U SIEBIE :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dziewczyny - już jest lipcowy MP. Jest Lisek, a na drugiej stronie za nim inne nasze psy w potrzebie (z dogo) m.in. Dropek i Szarik. Mój tekst został za moją zgodą "przenicowany", bo przecież Lisek nie mógł zająć połowy gazety. Zdjęcia wysłałam do wyboru, od razu padło na lustrzanego Liska chociaż chciałam też trochę mojego ogrodu przemycić (wredota ze mnie :evil_lol: ). Azzie - przepraszam, że udostępniłam Twój wizerunek ale tylko to miałam ze schroniska. Myslę, że nie masz mi za złe. Aaaaaaależ on jest kochany ten mój Lisek. Quote
ewatr Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zosia4 napisał(a):Dziewczyny - już jest lipcowy MP. Jest Lisek, a na drugiej stronie za nim inne nasze psy w potrzebie (z dogo) m.in. Dropek i Szarik. Mój tekst został za moją zgodą "przenicowany", bo przecież Lisek nie mógł zająć połowy gazety. Zdjęcia wysłałam do wyboru, od razu padło na lustrzanego Liska chociaż chciałam też trochę mojego ogrodu przemycić (wredota ze mnie :evil_lol: ). Azzie - przepraszam, że udostępniłam Twój wizerunek ale tylko to miałam ze schroniska. Myslę, że nie masz mi za złe. Aaaaaaależ on jest kochany ten mój Lisek. to gonie do kiosku po MP :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja tez biegne do kiosku po pracy, chyba czas najwyzszy pomyslec o prenumeracie :oops: , skoro i tak czytam wszystkie numery, a zaczynam od kacika adopcyjnego. Lisek bohater MP :loveu: Quote
masienka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To ja tak niesmialo zapytam:oops: moglby ktos zeskanowac ten artykul?:Rose: Quote
Zosia4 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 masienka napisał(a):To ja tak niesmialo zapytam:oops: moglby ktos zeskanowac ten artykul?:Rose: To ja nieśmiało odpowiem, że jutro spróbuję go gdzieś zeskanować i Ci prześlę. Quote
Zosia4 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Kochani, z ostatniej chwili - mam zeskanowane, komu przesłać ? Quote
ewatr Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zosia4 napisał(a):Kochani, z ostatniej chwili - mam zeskanowane, komu przesłać ? jeżeli można to się zgłaszam bo jeszcze nie zakupiłam / u nas burza była , że ho ho/ Quote
Zosia4 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To wysyłajcie mi adresy "mejlowe" na zs@mz.gorzowwlkp.com. Prześlę je od razu, bo siedzę na necie. Nasze psy z dogo też zeskanowałam. Quote
irma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Zosia4']Kochani, z ostatniej chwili - mam zeskanowane, komu przesłać ? baaaaaaardzo poproszę (hagaw@onet.pl) Quote
Ania-Sonia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 I do mnie, plizzz :multi: annabrygida@poczta.onet.pl Quote
evita. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja też poproszę ina11@gazeta.pl P.S. Czy jest możliwość zdobycia autografu (odcisku łapy) gwiazdora Liska ;) :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 po takim artykule to już chyba trzeba się będzie zwracać Pan Lisek:evil_lol: i po docisk łapki to się ustawi kolejka :eviltong: a tak serio piękny i mądry artykuł gratulacje Zosia4 za odwage i za ciąg dalszy , bo jak człowiek zastanawia się czy adoptować 8 letniego psa to patrząc z waszej z Lisiem perspektywy pozbywa się wątpliwosci super:iloveyou: Quote
Ania-Sonia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 "Przesadziłam stare drzewo, a ono młodnieje i się rozwija" Tak dobrze znam historię Liska, a znowy zryczałam się jak bóbr...Mam nadzieję, że ta historia otworzy serca wielu ludzi, wstrząśnie nimi, że może pójdą śladem Zosi! Quote
supergoga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zosiu - ja tez, ja też Pana Liska poproszę: supergoga@wp.pl On jest coraz piekniejszy - jak Ty to robisz. Może ja się zgłoszę to u Ciebie tez odmłodnieję :lol: Quote
Zosia4 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No i głównie mi o to chodziło, żeby uzmysłowić szerszemu ogółowi, że warto się zaopiekować staruszkiem. Jeśli choć jedna bida schroniskowa znajdzie przez to swój kochający dom to znaczy, że warto było. A swoją drogą to dziwne, że nieraz ludzie decydując się na psiaka ze schroniska wybierają, przebierają, chodzą, oglądają jakiś czas i wydaje się, że ich decyzja jest jak najbardziej przemyślana. A potem co? Potem nieraz i w tym samym dniu psinka wraca, bo albo niszczy, albo sika, albo coś tam jeszcze. Jednym słowem nie pasuje do ich wyobrażeń i oczekiwań. Ja Lisa wzięłam w ciemno nie wiedząc co mnie czeka i nie mając żadnych wyobrażeń o przyszłym wspólnym życiu. Fakt, że w roli głównej wystąpiły u mnie emocje, ale do licha trzeba umieć być odpowiedzialnym za swoje decyzje. Jakby tak np. kłapnął mnie któregoś dnia zębiskami to co? miałabym odwieźć go spowrotem ? Od powzięcia decyzji mam tę świadomość, że jestem odpowiedzialna za niego i jego życie jest w moich rękach. Dlatego opisałam też trochę trudne początki. Chociaż czytając inne historie na dogo widzę, że nasze początki nie były wcale aż takie trudne. No a poza tym jest tak nam ze sobą dobrze !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
masienka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 k-tomas@tlen.pl z gory slicznie dziekuje:loveu: Quote
lizka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 I ja proszę o art.o Lisku - peperasmeno@poczta.onet.pl (Wątek podczytuję na bieząco a Lisek to moj idol :loveu: :oops: ) Quote
masienka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wspaniale opisana ciepla historia:loveu: dziekuje. Nie moglam sie powstrzymac :oops: i poslalam dalej:p Quote
Recommended Posts