Tweety Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Lisiurku kochany, pamiętam i tęsknię['][']['] Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Liska nie sposób zapomniec i takich ludzi jak Zosia również Quote
supergoga Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Lisku, ciebie nikt nie zapomni, nigdy Quote
Tweety Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zosia4 napisał(a):Lisku - ja cały czas mam Cię w moim sercu. i ja też Lisiurku ['][']['] Quote
asiaf1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Myślałam ostatnio co tam słychać u Zosi? Lisku ['] tak smutno... Quote
ma_ruda Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zosiu, jestem Ci wdzięczna za to co zrobiłaś dla Liska. Podziwiam Twoją odwagę. Wiele osób, które rozpaczają po odejściu swoich zwierzęcych przyjaciól mówi " nigdy wiecej nie chce tego przeżywać". Sama, kiedy pożegnałam na zawsze moją Punię, wiedziałam że jeszcze kiedyś bedę musiała to przeżyć, ale też, ze to "kiedyś" to wiele wiele lat. Dlatego myślałam o adopcji wyłącznie młodego psa. Teraz troche się wsydzę tego swojego egoistycznego lęku. Ale historia Liska może nam wszystkim dodać odwagi. Quote
Tweety Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Lisiurku, zajmujesz szczególne miejsce w moim sercu Quote
Tigraa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przez rok był szczęśliwym psem. Dziękujemy. Quote
azzie5 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 jestem szczęśliwa, że Lisek mógł być szczęśliwy. Pozdrowienia dla Zosi. Quote
malawaszka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Liseczku byłeś jednym z pierwszych psów, które wirtualnie pokochałam ['] Quote
Recommended Posts