Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie znam Liska i nie wiem jak on czuje się w schrosniku. Chcę Was tylko prosić, żebyście dobrze przemyślały czy on chciałby mieć nowy dom i czy to przypadkiem nie jest tak, że jego domem jest schrosniko a nowy dom będzie dla niego tym, czym schronisko dla "domowego" psa.

Posted

rozumiem o czym mówisz Frotko. Wypowiedziałam się w tej kwestii gdzieś powyżej w tym wątku, uważam że warto szukać mu domu bo on sam tego chce, chce mieć człowieka dla którego miałby po co żyć. To na podstawie moich obserwacji Liska, o których pisałam powyżej.

Posted

nic nie wiecie?! przecież Liska zabiera do Kłodawy pewna cudowna Zosia, Jedzie po niego w piątek. dzisiaj z nia rozmawialam przez telefon. Jest w 100% zdecydowana! Znalazła moją informację o Lisku na grupie dyskusyjnej i postanowiła go zabrać. Co prawda jest parę osób w jej otoczeniu, ktore jej to odradzają "starych drzew sie nie przesadza, na miejscu też jest schronisko (bo od niej jest 450 km do tego Liskowego) i też same nieszczęścia" itp. itd. Zosia ma dom z wielkim ogrodem i serducho pelne miłosci do zwierzaków. Umowiona jest na piątek z Judytą - opiekunką Liska i nie dopuszczam takiej mozliwosci, że sie coś zmieni!

Posted

Primo: pies to nie drzewo.
Secundo: są firmy, które specjalizują się w przesadzaniu starych drzew. Mają bardzo specjalistyczny sprzęt i przesadzają.
Ot co!!!

Posted

azzie5, skrobnij może do Zosi aby utwierdzić ja w przekonaniu, że robi najlepiej na swiecie. Przecież jeżli Ty, opiekunka Liska, szukasz mu domu tzn to dla jego dobra a nie, że chcesz go wykonczyc tą przeprowadzką, pozdrawiam
Agnieszka

Posted

Wchodzę na wątek Liska, żeby go chociaż "podnieść", a tu takie wieści :crazyeye: . Oby cała akcja się udała i Lisek zamieszkał u swojej pani. Trzymam kciuki z całych sił :thumbs: :thumbs: :thumbs: