Guest KRZYSZTOFIK Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Szanowni właściciele sznaucerów średnich prosze o porade w sprawie 1 wystawy mojego psa Rafi będzie miał w trakcie wystawy 13 miesięcy ile powinien ważyć, czy ktos zna dobrego fryzjera który specjalizuje sie w sznaucerach pozdrawiam Quote
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 a skad jestes????to Ci kogos znajdziemy ja sie na sredniakach nie znam ale to od wagi nie zalezy-bo jeden moze byc lekki a byc za tlusty, a inny byc ciezki i byc za chudy:))))) i gdzie masz debiut? w Poznaniu????:)))a hodowca nie chce pomoc??? :o :o :o :o :o Quote
Guest KRZYSZTOFIK Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Debiut odbędzie się w grudniu w miejscowości Nowy dwór Mazowiecki ja i mój pies jesteśmy z warszawy a pies pochodzi z konina Quote
orsini Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 aaa to KaVang jak wroci da Ci namiary na fryzjera!!! super ze w Legionowie!!!!:)))))) fajna wystawka!!! Quote
dorotak Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 KRZYSZTOFIK napisał(a):ile powinien ważyć, czy ktos zna dobrego fryzjera który specjalizuje sie w sznaucerach pozdrawiam Witamy kolejnego średniaczka i jego pana ;) Co do wagi to - pokrętnie ale prawdziwie ;) - orsini Ci już powiedziała. Waga nieważna - ważna jest kondycja psa. Po wadze mojego możnaby powiedzieć że ledwo powinien się ruszać. Bo np, na stronie http://www.naszepsy.pl/rasa_essay.asp?Id=1429&rasa= znajdziesz informację, że średniak powinien ważyć ok. 15kg a mój waży 24kg :roll: Ale jest psem przerośniętym i dobrze umięśnionym. Więc jego waga jest OK. Dobrego fryzjera niestety nie znam. Ja jeździłam do hodowcy (ok. Otwocka) a od jakiegoś czasu próbuję go robić sama. Pewnie faktycznie Ola coś doradzi jak zajrzy. Quote
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ooo dorotak:))))))))zupelnie juz o Tobie zapomnialam:)))wklejaj foty Atosika ale juz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Krzysztofik zaraz poszukam namiarow i Ci wysle :D . Quote
Recommended Posts