blaira Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Wielkie gratulacje dla wystawców :drinking: :drinking: :lol: :lol: My dopiero w lutym startujemy... oj nie mogę się już doczekać.... :lol: aaaa dziekujemy dzielujemy. a od czego zaczynacie? My myslimy zeby pojechac do Rzeszowa, bo akurat mam sesje w czasie bydgoszczy :-? Quote
Sajko Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 O bossssie, macie naszą fotkę :angel: i jeszcze jak 'ludzie' na niej wyszliśmy 8) uuuu , prosze proszę proszę, czy mogę prosić na maila w dobrej rozdzielczości i kogo podpisać jako autora :D a Fridce gratulujemy z całego kochliwego Dragowego serducha :P niestety zaraz po swoim występie poszliśmy bo ja złapałam jakiegoś mega wirusa i jestem na zejściu absolutnym :-? Quote
bongobongo Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Nieskromnie :B-fly: dodam, że GOLD CHARGER BULDOŻER uzyskał III BOG w dobrym towarzystwie bula EX SE NATUS SOPRANO JEDI na lokacie II BOG Quote
Ludek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 TO ja też coś wrzucę. Jakość niestety nie najlepsze, ale co tam :D Ocena I po Quote
Marta Chmielewska Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Blaira, my całkiem w drugą stronę, do Gdańska... :( Bongobongo, miło widzieć was tak wysoko na lokatach, całkiem zasłużenie. Całusy od Penny dla rudego przystojniaka :wink: A jaki ,,Pan" elegancki 8) :wink: :wink: Quote
blaira Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 no szkoda my chyba jednak nadal sie trzymamy Rzeszowa, do tego czasu Cescik musi nabrac wagi bo wyszedl na zdjeciu jak chuderlak az wstyd :oops: a on je jak oszalaly ale strasznie szybko trawi. Bobgobongo gratulujemy wasze fotki z bogu sa na zielonym forum :) Quote
bongobongo Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Marta, Blaira bardzo dziękujemy za gratulacje. Marta wyściskaj Peny od Chargera o od naszej Rodzinki też, bo to nasza ulubienica! No ja też się zdziwiłam, co ten Pan taki elegancki..... Tym bardziej, że ja w tym czasie byłam na uczelni :D Pozdrawiam Quote
Marta Chmielewska Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Oj, Bongobongo, to ja bym sprawdziła, czemu to małżonek taki odświętny :wink: :lol: :lol: Penny wyściskana, nie może sie doczekać, kiedy wszystkich wyliże (mam nadzieję, że stała ekipa od nowego roku ruszy razem na podboje) :wink: :D Quote
Recommended Posts