Diana14 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alojzyna a może mała będzie w dodatku do katalogu? Może warto tam zadzwonić i się zapytać jak sprawa wygląda. Quote
Carbonara Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Mnie też się tak wydaje że będzie umieszczona w dodatku.Bo oni chyba wcześniej już zatwierdzili tą listę zgłoszonych psiaków i ewentualne zmiany będą oddzielnie rozpisane. :D Quote
blaira Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 szkoda ze tak malo psow ale zawsze sie wszysycy poznamy jezeli jeszcze ktos sie now poznal 8) no Carbonara obstawiam ze masz numerek 609 a ja 610 :wink: a wogole kto ocenia najlepsze szczeniakow? nie nam tego pana czy ktos moze cos o nim opowiedziec? (Tomasz Borkowski ) Quote
Carbonara Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Wystawa za pasem :D Przyszło do nas potwierdzenie! Blaira idziesz jako pierwsza, :D Mam numerek 610 8) Quote
blaira Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Carbonara napisał(a):Wystawa za pasem :D Przyszło do nas potwierdzenie! Blaira idziesz jako pierwsza, :D Mam numerek 610 8) wiem tez dostalam potwierdzenie.....609 ..kurcze cest sobie narobil strupa na glowie :( Umowimy sie jakos co do podrozy , jezeli to nadal aktualne? Wfh85 ringowke potrzebujesz wczesniej czy moge przywiesc do NDMu? Quote
wfh85 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 weź do NDM , wcześniej nie będe potrzebował :fadein: Frida tez juz potwierdzona (612) 8) Quote
Carbonara Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 blaira napisał(a):Carbonara napisał(a):Wystawa za pasem :D Przyszło do nas potwierdzenie! Blaira idziesz jako pierwsza, :D Mam numerek 610 8) wiem tez dostalam potwierdzenie.....609 ..kurcze cest sobie narobil strupa na glowie :( Umowimy sie jakos co do podrozy , jezeli to nadal aktualne? Wfh85 ringowke potrzebujesz wczesniej czy moge przywiesc do NDMu? Blaira oczywiście że nadal aktualne z tym że mamy jedno wolne miejsce i jakbyś mogła to byś przyjechała na Bródno? :D Quote
blaira Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Kurcze tylko jedno wolne miejsce macie :( byslalam ze zabiore Marka jako pomoc psychiczna i troche tez fizyczna hmmm to musze sie zastanwoic szybko co z tym fantem robic :-? Quote
blaira Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 to zapytam na wszelki wypadek...czy ktos bedzie mial moze na niedziele 2 miejsca w samochodzie + szczeniol? Quote
Diana14 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink: Quote
blaira Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Diana14 napisał(a):NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink: Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe bedziesz w sobote tez Diana? Quote
Diana14 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 blaira napisał(a):Diana14 napisał(a):NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink: Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe bedziesz w sobote tez Diana? Oj nie bój się na pewno dobrze Ci pójdzie ;) Poza tym byłaś na wystawach już nie raz więc wiesz wiecej niż ja jak na ten "pierwszy raz" :P W sobote raczej mnie nie będzie, ale w niedziele będę wolna cały dzień z wyjątkiem chwilki kiedy Fridzutka będę wystawiac :D (Fridzutka mnie w końcu za to męczenie znienawidzi :P ). Quote
Carbonara Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 blaira napisał(a):Diana14 napisał(a):NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink: Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe bedziesz w sobote tez Diana? Tak to jest Dianka jak ktoś wystawy ma już we krwi :lol: :D Ja sie strasznie boję :) Już po nocach mi się śni Blaira nie przejmuj się Ty masz już za sobą występy z psem.Wprawdzie nie na ringu wystawowym ale w agility a tu już jakies doświadczenie :D Będzie dobrze :P Quote
blaira Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Carbonara napisał(a):blaira napisał(a):Diana14 napisał(a):NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink: Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe bedziesz w sobote tez Diana? Tak to jest Dianka jak ktoś wystawy ma już we krwi :lol: :D Ja sie strasznie boję :) Już po nocach mi się śni Blaira nie przejmuj się Ty masz już za sobą występy z psem.Wprawdzie nie na ringu wystawowym ale w agility a tu już jakies doświadczenie :D Będzie dobrze :P Ale wiesz na torze agility nie ma czasu na myslenie co sobie mysli sedzia o psie...bo biegniesz jak oszolom po torze i robisz wszystko zeby nie poylic toru a pies maprzebiec tor bezblednie. hmmm juz sie nie moge doczekac niedzieli. Carbonara...myslisz ze dzielimy sie kenelem czy niech lepiej kazdy bierze osobno? nie wiem ile miejsca bedzie. Zrobie zwiady w sobote bo bede na cavisiach? :) Quote
Carbonara Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Blaira zrób zwiady w sobotę. Myslę ,że my też będziemy mieli kennel bo na poprzedniej wystawie jak sie Carbuś z Fridziunią wyszalał przed wejściem na ring to tak był znużony w czasie oceny że na ringu mi sie położył :lol: :lol: :lol: Więc myślę że jak psiaki zapakujemy do jednego kennelu to wyjda z niego jak po niezłym maratonie, bo się będą wściekać :lol: Ja tez nie moge się doczekać wystawy ale strach mnie obleciał czy chłopaki nie będa nam szalały na ringu :lol: :lol: :lol: :wink: :Dog_run: :roflt: Quote
blaira Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Carbonara napisał(a):Blaira zrób zwiady w sobotę. Myslę ,że my też będziemy mieli kennel bo na poprzedniej wystawie jak sie Carbuś z Fridziunią wyszalał przed wejściem na ring to tak był znużony w czasie oceny że na ringu mi sie położył :lol: :lol: :lol: Więc myślę że jak psiaki zapakujemy do jednego kennelu to wyjda z niego jak po niezłym maratonie, bo się będą wściekać :lol: Ja tez nie moge się doczekać wystawy ale strach mnie obleciał czy chłopaki nie będa nam szalały na ringu :lol: :lol: :lol: :wink: :Dog_run: :roflt: OK zwiady bede robic :) co do naszych psow, to mysle ze nie powinny sie jakos dziwko ganiac najwyzej pocwiczymy sobie przed ringiem troche....ale Cest jak narazie nie mail takiego problemu przy innych psach jak cwiczylismy na dworze....smakolyki czynia cuda :lol: Quote
Carbonara Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 u nas smakołyki nie bardzo działają ale za to inne akcesoria...... 8) MIODZIO :D Tak więc do niedzieli.... Quote
bongobongo Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 MAM WIELKĄ PROŚBĘ DO DOGOMANIAKÓW, którzy będą w niedzielę na tej wystawie, aby przeczytali w dziale "WYSTAW" topic o świątecznych kartkach-cegiełkach. Cena za nie nie jest wygórowana, tylko 6 złotych, a kupując je można ofiarować swoją pomoc. FRUZKA zrobiła "kawał dobrej roboty", ale jeśli nie znajdą się chętni........ :cry: Quote
Carbonara Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 No właśnie bullomaniacy! zgłoście się po te cegiełki....Dziewczyna sie poświęciła w bardzo fajnym celu :D Dołaczmy się i my Ja zamówiłam dwie.... 8) Quote
Diana14 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Nio jeszcze kilka dni i...nareszcie :P Chowajcie się bo jak się dorwe to aparatu Pawła... :evilbat: Quote
Carbonara Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ciebie Dianka tez będziemy pstrykać jutro jak Fridzie Midzie będziesz wystawiała :lol: :lol: :lol: Boże to już jutro :D !!!!!!!!!!!!! Quote
blaira Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 jutro jutro, bylam dzis i powiem ze miejsce na klateczki bedzie cieplo w hali nie jest az tak bardzo ale stres robi swoje :lol: poza tym bardzo mi sie podobalo. do jutra :D p.s. odebralam katalog i w naziwe naszego psa same bledy :-? Quote
wfh85 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Sajko z Dragulcem Staffiki : Psy: Klasa szczeniąt: Dark Side TWM (Cest) WWW Knight Errant (Carbo) Klasa młodzieży: Gold Charger Buldozer Suki: Bad Manners Berserker (Frida) Szczeniaki wygrał Carbo, BOB wziął Gold Charger 8) Quote
AMFI Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Gratulujemy wszystkim staffikom: Chargerowi zwycięstwa rasy, Fridce pierwszego dorosłego CWC i maluszkom przepięknym: Carbo i Cestowi (udany debiut!) Fotki marne, jak to na hali :-? Quote
Marta Chmielewska Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Wielkie gratulacje dla wystawców :drinking: :drinking: :lol: :lol: My dopiero w lutym startujemy... oj nie mogę się już doczekać.... :lol: Quote
Recommended Posts