Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie też się tak wydaje że będzie umieszczona w dodatku.Bo oni chyba wcześniej już zatwierdzili tą listę zgłoszonych psiaków i ewentualne zmiany będą oddzielnie rozpisane. :D

Posted

szkoda ze tak malo psow ale zawsze sie wszysycy poznamy jezeli jeszcze ktos sie now poznal 8) no Carbonara obstawiam ze masz numerek 609 a ja 610 :wink: a wogole kto ocenia najlepsze szczeniakow? nie nam tego pana czy ktos moze cos o nim opowiedziec? (Tomasz Borkowski )

Posted

Carbonara napisał(a):
Wystawa za pasem :D
Przyszło do nas potwierdzenie!
Blaira idziesz jako pierwsza, :D Mam numerek 610 8)

wiem tez dostalam potwierdzenie.....609 ..kurcze cest sobie narobil strupa na glowie :(
Umowimy sie jakos co do podrozy , jezeli to nadal aktualne?
Wfh85 ringowke potrzebujesz wczesniej czy moge przywiesc do NDMu?

Posted

blaira napisał(a):
Carbonara napisał(a):
Wystawa za pasem :D
Przyszło do nas potwierdzenie!
Blaira idziesz jako pierwsza, :D Mam numerek 610 8)

wiem tez dostalam potwierdzenie.....609 ..kurcze cest sobie narobil strupa na glowie :(
Umowimy sie jakos co do podrozy , jezeli to nadal aktualne?
Wfh85 ringowke potrzebujesz wczesniej czy moge przywiesc do NDMu?

Blaira oczywiście że nadal aktualne z tym że mamy jedno wolne miejsce i jakbyś mogła to byś przyjechała na Bródno? :D

Posted

Kurcze tylko jedno wolne miejsce macie :( byslalam ze zabiore Marka jako pomoc psychiczna i troche tez fizyczna hmmm to musze sie zastanwoic szybko co z tym fantem robic :-?

Posted

Diana14 napisał(a):
NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink:
Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe
bedziesz w sobote tez Diana?

Posted

blaira napisał(a):
Diana14 napisał(a):
NDM już za tydzień :D Nie mogę się doczekać :roflt: Za długa przerwa od wystaw źle na mnie wpływa :grins: :wink:
Heh a co ma powiedziec osobka taka jak ja ktora jeszcze nigdy nie wystawiala ?? hehe

Oj nie bój się na pewno dobrze Ci pójdzie ;) Poza tym byłaś na wystawach już nie raz więc wiesz wiecej niż ja jak na ten "pierwszy raz" :P
W sobote raczej mnie nie będzie, ale w niedziele będę wolna cały dzień z wyjątkiem chwilki kiedy Fridzutka będę wystawiac :D (Fridzutka mnie w końcu za to męczenie znienawidzi :P ).

Posted

blaira napisał(a):
Diana14 napisał(a):

Tak to jest Dianka jak ktoś wystawy ma już we krwi :lol: :D
Ja sie strasznie boję :) Już po nocach mi się śni

Blaira nie przejmuj się Ty masz już za sobą występy z psem.Wprawdzie nie na ringu wystawowym ale w agility a tu już jakies doświadczenie :D
Będzie dobrze :P

Posted

Carbonara napisał(a):
blaira napisał(a):
Diana14 napisał(a):

Tak to jest Dianka jak ktoś wystawy ma już we krwi :lol: :D
Ja sie strasznie boję :) Już po nocach mi się śni

Blaira nie przejmuj się Ty masz już za sobą występy z psem.Wprawdzie nie na ringu wystawowym ale w agility a tu już jakies doświadczenie :D
Będzie dobrze :P
Ale wiesz na torze agility nie ma czasu na myslenie co sobie mysli sedzia o psie...bo biegniesz jak oszolom po torze i robisz wszystko zeby nie poylic toru a pies maprzebiec tor bezblednie.
hmmm juz sie nie moge doczekac niedzieli.
Carbonara...myslisz ze dzielimy sie kenelem czy niech lepiej kazdy bierze osobno? nie wiem ile miejsca bedzie. Zrobie zwiady w sobote bo bede na cavisiach? :)

Posted

Blaira zrób zwiady w sobotę.
Myslę ,że my też będziemy mieli kennel bo na poprzedniej wystawie jak sie Carbuś z Fridziunią wyszalał przed wejściem na ring to tak był znużony w czasie oceny że na ringu mi sie położył :lol: :lol: :lol:
Więc myślę że jak psiaki zapakujemy do jednego kennelu to wyjda z niego jak po niezłym maratonie, bo się będą wściekać :lol:

Ja tez nie moge się doczekać wystawy ale strach mnie obleciał czy chłopaki nie będa nam szalały na ringu :lol: :lol: :lol: :wink: :Dog_run: :roflt:

Posted

Carbonara napisał(a):
Blaira zrób zwiady w sobotę.
Myslę ,że my też będziemy mieli kennel bo na poprzedniej wystawie jak sie Carbuś z Fridziunią wyszalał przed wejściem na ring to tak był znużony w czasie oceny że na ringu mi sie położył :lol: :lol: :lol:
Więc myślę że jak psiaki zapakujemy do jednego kennelu to wyjda z niego jak po niezłym maratonie, bo się będą wściekać :lol:

Ja tez nie moge się doczekać wystawy ale strach mnie obleciał czy chłopaki nie będa nam szalały na ringu :lol: :lol: :lol: :wink: :Dog_run: :roflt:

OK zwiady bede robic :) co do naszych psow, to mysle ze nie powinny sie jakos dziwko ganiac najwyzej pocwiczymy sobie przed ringiem troche....ale Cest jak narazie nie mail takiego problemu przy innych psach jak cwiczylismy na dworze....smakolyki czynia cuda :lol:

Posted

MAM WIELKĄ PROŚBĘ DO DOGOMANIAKÓW, którzy będą w niedzielę na tej wystawie, aby przeczytali w dziale "WYSTAW" topic o świątecznych kartkach-cegiełkach.
Cena za nie nie jest wygórowana, tylko 6 złotych, a kupując je można ofiarować swoją pomoc.
FRUZKA zrobiła "kawał dobrej roboty", ale jeśli nie znajdą się chętni........ :cry:

Posted

jutro jutro, bylam dzis i powiem ze miejsce na klateczki bedzie cieplo w hali nie jest az tak bardzo ale stres robi swoje :lol: poza tym bardzo mi sie podobalo.
do jutra :D
p.s. odebralam katalog i w naziwe naszego psa same bledy :-?

Posted

Sajko z Dragulcem

Staffiki :
Psy:
Klasa szczeniąt:
Dark Side TWM (Cest)

WWW Knight Errant (Carbo)

Klasa młodzieży:
Gold Charger Buldozer

Suki:
Bad Manners Berserker (Frida)

Szczeniaki wygrał Carbo, BOB wziął Gold Charger 8)

Posted

Gratulujemy wszystkim staffikom: Chargerowi zwycięstwa rasy, Fridce pierwszego dorosłego CWC i maluszkom przepięknym: Carbo i Cestowi (udany debiut!)
Fotki marne, jak to na hali :-?