Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Ja w tym roku rozpiski jeszcze nie dostalam . A treningi u nas od marca zapraszam !

A może Bagi możecie ustalić jakis terminarz treningów? Tak, żeby np. juz teraz było wiadomo w jakie weekendy macie trening, bowiem nie sądzę, że będzie w każdy weekend.

Posted

Ok Amster postaram sie to zrobic w lutym , musze bowiem posciagac terminarz treningow i meczy naszych trampkarzy . Bo to na ich boisku odbywaja sie treningi :)

Posted

Nie sądzę, żeby był jakiś problem z noclegiem.

Wprawdzie u nas miejsca nie za bardzo, ale pod Łowiczem, w Nieborowie jest całkiem całkiem camping.

A ognisko to już pryszcz.

Posted

ja myślałem o zrobieniu w tym roku trzech treningów. ze względu na fakt iż trawa rosnie szybko wchodziłyby w grę trzy terminy. już je tu gdzies kiedyś podawałem, ale zostały najwyraxniej przeoczone.

niestety jak zwykle o tej porze roku kłopoty gonią u mnie kłopoty i może się okazać, że nie będzie możliwości trenowania u mnie. no i przede wszystkim to nie ma tej maszyny. wszyscy więc jesteśmy w sumie uzaleznieni od Bagi, jaj pływającego małżonka, i chęci dojazdu z maszynerią tu czy tam.

tak więc Bagi czekamy kiedy u Was treningi. od tego bowiem trzeba zacząć.

Posted

Jesli chodzi o checi , to zawsze mozecie na nas liczyc . Marcin wraca ok 12.02 i bedzie do 15.04 . W tym czasie na pewno zaczniemy treningi w Kotli . Jesli chodzi o wyjazd , to pewnie lepiej w lecie np. koniec lipca jak juz znowu bedzie Marcin .

Posted

o rany

Bagi sorry

Marcin H sorry

aczkolwiek zbaraniałem Wirka o co Tobie chodzi. przecież wszyscy wiedzą, że on pływa...

dopiero kiedy zobaczyłem to "a" zamiast tego "e", które tam powinno być, to parsknąłem śmiechem

jeszcze raz wszystkich przepraszam, to z pośpiechu, bo mam dzisiaj znowu kocioł w pracy.

Posted

O rany ja też dopiero teraz zobaczyłam to a zamiast e, o kurcze przestańcie, bo się opanować ze śmiechu nie potrafię....oj Amster ale Ci sie udało rozweselić towarzystwo...dzięki bo dzisiaj mam kiepski dzień

Gocha i dwa borzojki

Posted

Rotti

Głodna, nie głodna, chleb czy bułki... ważne, żeby jajom Horbatowskiego się dobrze pływało i żeby nam przez to weselej było... :lol:

W końcu od nich zależą nasze coursingi :wink: