Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, te piłki o które chodziło w końcu się niszczą, ale zanim to nastąpi to Jogurt potrafi na jednej parze pracować miesiąc. Więc nie jest źle! :D

Posted

Ja zakupilam takowa w kakadu w Arkadii:) Ale dzisiaj na treningu nasza pileczka zawisla na drzewie, i musze czkeac tydzien aby dowiedziec sie, czy ja odzyskam, czy tez nie... :roll:

Posted

PATIszon napisał(a):
A ja mam dola.
Moj pies nie biega....znowu sie popsul.
JA CHCE NOWEGO!!! :drinking:

Eeeee.... moze w sen zimowy zapada :lol:

A moj wlasnie sobie przypomnial, ze przeszkody sa fajne i Magda jest fajna i w ogole, super jest tak skakac, skakac i skakac :D

Posted

PATIszon z kupnem nowego psa to dobry pomysł :D . Saba mi sie "spsuła" ale po paru razach jak pojechałam na trening z samą Fioną, a Saba została w domu, kiedy wreszcie pojechała na trening odrazu wrocila jej chęć do skakania i jak nigdy trenowała z ochotą cały dzień.

Posted

Parsonrk, czy mozna sobie jedna z animacji wstawic do podpisu??:lol:
A moj maly zacza biegac na piszczalke lepiej niz na smaczki 8) Madry piesek:D Ja tez chce piesa do biegania, tylko jak tu na trzeciego naciagnac rodzinke... :roll:

Posted

11. Podpisy – niewątpliwie urokliwe – nie mogą być większe niż 500x100 pikseli (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB. Szanuj czas i nerwy modemowców. Dodatkowo przy zbyt wielkim podpisie bardzo ciężko wyłuskać właściwą treść postu. To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów, które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y lub pliki flash, których animacja trwa dłużej niż 3 sekundy lub/i jest zapętlona; grafika z drobnym animowanym elementem, jak np. machający ogonek, może być jeszcze tolerowana - zależy to od oceny moderatora lub admina]

źródełko
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14665

Posted

To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów , które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y

Posted

Parson, chyba Ty czytasz niedokladnie jednak.

Wydaje mi sie, ze Zakli chodzilo o inne forum, niekoniecznie dogomanie.

Na przyklad na zwierzakach.org panuja zupelnie inne zasady.

Niemniej, zakla zupelnie niepotrzebnie zapytala o Twoje pozwolenie, owe gify naleza do amerykanskiego serwisu, wiec moze z nich korzystac kazdy.

Pozdrawiam.

Posted

Ajrisz napisał(a):
Parson, chyba Ty czytasz niedokladnie jednak.

Wydaje mi sie, ze Zakli chodzilo o inne forum, niekoniecznie dogomanie.

Na przyklad na zwierzakach.org panuja zupelnie inne zasady.

Niemniej, zakla zupelnie niepotrzebnie zapytala o Twoje pozwolenie, owe gify naleza do amerykanskiego serwisu, wiec moze z nich korzystac kazdy.

Pozdrawiam.

Jak chodzi o korzystanie z gifów to tak może każdy sobie je kopiować ( w[iszesz w wyszukiwarce "gify psy" i masz full stronek z różnymi psimi gifami), co do podpisów, to cytat odnosi się do dogomanii tylko i wyłącznie.
Trzeba było pytać troszkę jaśniej, to by nie było zamieszania. :wink: