orsini Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 zakla a gdzie takowa kupilas??? mi by sie przydalo cos niezniszczalnego, ale przyjaznego dla zeba :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Niestety, te piłki o które chodziło w końcu się niszczą, ale zanim to nastąpi to Jogurt potrafi na jednej parze pracować miesiąc. Więc nie jest źle! :D Quote
sic! Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Davie napisał(a):Jogurt potrafi na jednej parze pracować miesiąc. Więc nie jest źle! :D Nie ma to jak zmowtywowany pies :D Quote
Klaudia:-) Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Czy w AO można mieć jakiś smakołyk,albo zabawke na torze? Quote
zakla Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ja zakupilam takowa w kakadu w Arkadii:) Ale dzisiaj na treningu nasza pileczka zawisla na drzewie, i musze czkeac tydzien aby dowiedziec sie, czy ja odzyskam, czy tez nie... :roll: Quote
Magda i Saga Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Zawsze było można mieć zabawkę lub smakołyk w ręku, a dać po biegu Quote
PATIszon Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A ja mam dola. Moj pies nie biega....znowu sie popsul. JA CHCE NOWEGO!!! :drinking: Quote
Wind Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 PATIszon napisał(a):A ja mam dola. Moj pies nie biega....znowu sie popsul. JA CHCE NOWEGO!!! :drinking: Eeeee.... moze w sen zimowy zapada :lol: A moj wlasnie sobie przypomnial, ze przeszkody sa fajne i Magda jest fajna i w ogole, super jest tak skakac, skakac i skakac :D Quote
sic! Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 PATIszon napisał(a):znowu sie popsul. Może tylko bateryjki trza wymienić??? :wink: Quote
PARSONRK Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 slalom :wink: torek flyball kolejny torek moje potworki :wink: :D Quote
Saba Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 PATIszon z kupnem nowego psa to dobry pomysł :D . Saba mi sie "spsuła" ale po paru razach jak pojechałam na trening z samą Fioną, a Saba została w domu, kiedy wreszcie pojechała na trening odrazu wrocila jej chęć do skakania i jak nigdy trenowała z ochotą cały dzień. Quote
zakla Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Parsonrk, czy mozna sobie jedna z animacji wstawic do podpisu??:lol: A moj maly zacza biegac na piszczalke lepiej niz na smaczki 8) Madry piesek:D Ja tez chce piesa do biegania, tylko jak tu na trzeciego naciagnac rodzinke... :roll: Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 11. Podpisy – niewątpliwie urokliwe – nie mogą być większe niż 500x100 pikseli (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB. Szanuj czas i nerwy modemowców. Dodatkowo przy zbyt wielkim podpisie bardzo ciężko wyłuskać właściwą treść postu. To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów, które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y lub pliki flash, których animacja trwa dłużej niż 3 sekundy lub/i jest zapętlona; grafika z drobnym animowanym elementem, jak np. machający ogonek, może być jeszcze tolerowana - zależy to od oceny moderatora lub admina] źródełko http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14665 Quote
zakla Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Z calym uszanowaniem dla modow(zlwaszcza coponiektorych...), ale nie o to 4um mi chodzilo:) Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów , które odciągają uwagę od treści postu. [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y Quote
Ajrisz Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Parson, chyba Ty czytasz niedokladnie jednak. Wydaje mi sie, ze Zakli chodzilo o inne forum, niekoniecznie dogomanie. Na przyklad na zwierzakach.org panuja zupelnie inne zasady. Niemniej, zakla zupelnie niepotrzebnie zapytala o Twoje pozwolenie, owe gify naleza do amerykanskiego serwisu, wiec moze z nich korzystac kazdy. Pozdrawiam. Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ajrisz napisał(a):Parson, chyba Ty czytasz niedokladnie jednak. Wydaje mi sie, ze Zakli chodzilo o inne forum, niekoniecznie dogomanie. Na przyklad na zwierzakach.org panuja zupelnie inne zasady. Niemniej, zakla zupelnie niepotrzebnie zapytala o Twoje pozwolenie, owe gify naleza do amerykanskiego serwisu, wiec moze z nich korzystac kazdy. Pozdrawiam. Jak chodzi o korzystanie z gifów to tak może każdy sobie je kopiować ( w[iszesz w wyszukiwarce "gify psy" i masz full stronek z różnymi psimi gifami), co do podpisów, to cytat odnosi się do dogomanii tylko i wyłącznie. Trzeba było pytać troszkę jaśniej, to by nie było zamieszania. :wink: Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ajrisz napisał(a):Parson A tak w sumie to jestem ona nie on :oops: :wink: Quote
Ajrisz Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wiem, ale spieszylam sie dlatego chcialam napisac w skrocie. :wink: Sorki. Quote
PATIszon Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A Kenia wlasne dostala w prezencie piekna, nowa klatke i....obrazila sie smiertelnie. Zobaczymy czy jej obraza minie jak znajdzie w niej wieczorem szyjke z indyka... Quote
Klaudia:-) Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Może obraza jej przejdzie,chociaż na jej miejscu zastanowiłabym się porządnie czy ta klatka jest potrzebna. :D Quote
PATIszon Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Obeszlo sie bez szyjki. Wystarczylo, ze moje dziecie zaczelo ja ganiac po mieszkaniu lapiac przy rym za ogon...sama tam wlazla i poprosila o zamkniecie drzwiczek... :lol: Quote
Recommended Posts