Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Co byście powiedziały na małą gromadkę ze szczecina :D ( 2x silki, parsonek, owczrek i jamniok króliczy :evilbat: )

I małe pytanko: Czy będzie można poskakać z młodzieżą - nie mającą 18 miesięcy - poza konkurencja ?

Super, zapraszamy! :jumpie: :D

Debiuty i "zerówki" stoja dla nieletnich otworem! :lol:

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Davie napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Co byście powiedziały na małą gromadkę ze szczecina :D ( 2x silki, parsonek, owczrek i jamniok króliczy :evilbat: )

I małe pytanko: Czy będzie można poskakać z młodzieżą - nie mającą 18 miesięcy - poza konkurencja ?

Super, zapraszamy! :jumpie: :D

Debiuty i "zerówki" stoja dla nieletnich otworem! :lol:

:lol: :lol: :lol: Oj kusicie, kusicie :lol: :lol: :lol:

Posted

Wiesz jak skubana skacze ! wszystkie przeszkody robi! nawet koło! A to taka kruszynka

Hehe jamników i innych maluszków nie należy lekceważyć. :cool1: Takie maleństwa mimo swojego,za przeproszeniem, kurduplastego wzrostu i małych nózek zapylają aż się kurzy. Właściciel musi nieźle nogi wyciągać.
Małe pieski górą!!! :evilbat:

Posted

Anulka napisał(a):

Hehe jamników i innych maluszków nie należy lekceważyć. :cool1: Takie maleństwa mimo swojego,za przeproszeniem, kurduplastego wzrostu i małych nózek zapylają aż się kurzy. Właściciel musi nieźle nogi wyciągać.

Hahaha wiem cos na ten temat :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

czyli podsumujmy:
moge w debiutach miec w lapce smakolyk dla suczki tak? :lol: :lol: :lol:
a palisada bedzie miala kat rozwarty czy taka bardzo pionowa bedzie?co oznacza 1,7m???tyle dluga czy tyle wysoka?????jak tyle wysoka to wyzsza ode mnie:((((((((((((

Posted

orsini napisał(a):
czyli podsumujmy:
a palisada bedzie miala kat rozwarty czy taka bardzo pionowa bedzie?co oznacza 1,7m???tyle dluga czy tyle wysoka?????jak tyle wysoka to wyzsza ode mnie:((((((((((((

orsini masz strach , ze pies cie nie zobaczy :lol: :lol: :lol: :lol:

taka mala jestes ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
czyli podsumujmy:

Orsini, jesteś oficjalnie oddelegowana do przeczytania hopkowego regulaminu! :lol: :lol:
Może akurat informacje o smakołykach w ręku bedą mniej sprzyjające :sweetCyb:, ale za to dowiesz się co to znaczy, jak palisada ma 1,7 m. :D :D

Posted

Davie:((((nie mam czasu na czytanie jakis bzdur:(((((
pomogl bys kolezance:(((a nie odsylasz do diabla:(((((
zadalam 2 proste pytania:
1. czy mozna miec zarelko w rekach na debiutach ( tego w regulaminie pewnie nie ma bo sami pisaliscie ze debiuty to nowosc)
2. palisada-co to oznacza 1,7m i JAKI bedzie miala kat czy ostry czy rozwarty dla qrdupelkow
Badz mily i uczynny i odpowiedz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Anulka napisał(a):
Wiesz jak skubana skacze ! wszystkie przeszkody robi! nawet koło! A to taka kruszynka

Wiem cos o tym :lol: :lol: :lol:

Davie,

Jesli choc troszke uda nam sie poskakac u Was wczesniej, to tez piszemy sie na zawody :D Oczywiscie w absolutnych DEBIUTACH! :D

BTW z Markiem juz przygotowujemy dla Ciebie transparenty, confetti i trabki :D :D :D Bedziemy Ci mocno kibicowac :D :D

Posted

orsini napisał(a):
TAK Wind ZAPRASZAMY!!!
chocby jako gosc honorowy!!!! :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

orsini,

Tiaaaa ... gosc honorowy :lol: :lol: :lol: Bede pelnic honory dyskwalifikacji w debiutach, buhahaha :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahhaa to moze zrobimy konkurs: kto pierwszy wyleci? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ukladam juz liste startowa wiec prosze o kandydatury hahahahahaha

Posted

orsini napisał(a):
Davie:((((nie mam czasu na czytanie jakis bzdur:(((((
pomogl bys kolezance:(((a nie odsylasz do diabla:(((((
zadalam 2 proste pytania:
1. czy mozna miec zarelko w rekach na debiutach ( tego w regulaminie pewnie nie ma bo sami pisaliscie ze debiuty to nowosc)
2. palisada-co to oznacza 1,7m i JAKI bedzie miala kat czy ostry czy rozwarty dla qrdupelkow
Badz mily i uczynny i odpowiedz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini, no teraz, to ja nie wiem czy ktoś coś odpisze, skoro nie masz czasu na czytanie bzdur.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Davie czepiasz sie szczegolow :lol: :lol: :lol: :lol:
nie trawie regulaminow i innych instrukcji:))))))i dlatego to tak nazwalam tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zreszta ja nie rozumiem textu pisanego, a z rozmowy wiecej kumam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Davie czepiasz sie szczegolow :lol: :lol: :lol: :lol:
nie trawie regulaminow i innych instrukcji:))))))i dlatego to tak nazwalam tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zreszta ja nie rozumiem textu pisanego, a z rozmowy wiecej kumam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To trzeba bylo tak od razu! :jumpie: :lol: :lol:

1,7m - to wysokość palisady

W debiutach - parówka, albo co innego, dobrego w dłoni, ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... :-? 8) ).

:D :D :D

Posted

Wind napisał(a):
Anulka napisał(a):

Wiem cos o tym :lol: :lol: :lol:

Davie,

Jesli choc troszke uda nam sie poskakac u Was wczesniej, to tez piszemy sie na zawody :D Oczywiscie w absolutnych DEBIUTACH! :D

BTW z Markiem juz przygotowujemy dla Ciebie transparenty, confetti i trabki :D :D :D Bedziemy Ci mocno kibicowac :D :D

No ja myślę! :evil: Tzn., z tym poskakaniem. :D :D

Matko, no teraz to już nie wyjdę, no nie wyjdę! :cry: :lol:
To Marek też?!? (I Ty, Brutusie przeciwko nam?....)
:wink:

Posted

orsini napisał(a):
Davie dzieki:)))))
juz mi wytlumaczyli u mnie dobrzy ludzie, ale sugeruja ze w debiutach to i mniej niz 170cm moglo by byc..... :lol: :lol: :lol:

Jasne, tylko czy sprzęt na to pozwoli :roll: , tzn. chodzi o to, że rozłożenie palisady ma swoje granice wytrzymałości, a potem... to już mogą być tylko dwie połówki palisady. :lol: Ale oczywiście będzie najniżej jak się da. :D

Posted

orsini napisał(a):
jak ja dobrze rozpedze to ucieknie z toru:))))
po ily wylamaniach jest out? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takich z ucieczką z toru? Po pierwszym :evilbat:

Ale jak się zatrzyma i wróci w granicach parkuru, to dopiero po trzecim :cunao: No chyba, że w tzw. międzyczasie coś sobie skoczy ;)

Posted

no znajac zycie to ucieknie na kladke:))))))))
i co wtedy od razu out????? :o :o :o :o
w debiutach????? :o :o :o :o
a nie mozna zrobic konkursu z wyborem trasy????tak jak u koni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: