Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 zakla napisał(a):O super:) Warszawka:) To my bewdziemy napewno:) A mam pytanko... Czy mozna startowac i w mlodziezy i w openie? Oczywiście. :D Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Ajrisz napisał(a):No i fajnie! My oczywiscie, obowiazkowo bedziemy - w koncu Warszawa to prowincja Lodzi, nie? 8) 8) 8) Czy dwie osoby moga startowac z jednym psem jednoczenie, ale w dwoch roznych klasach ? < to cos dla dzieci i zerowka > Ajrisz, masz szczęście, że żywię sentyment (nawet mocno uzasadniony! :roll: :D ) do Twojego miasta... :lol: :lol: Mogą, mogą. :D Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):Davie napisał(a):Wojenka napisał(a):Davie,a ile wynosi wpisowe? Nic. :) NIC????????????????????????????/ :o :o :o :o :o :o :o oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagrody będą, to pewne :D , ale czy pucharki, tego jeszcze nie wiadomo. Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no to jak wpisowego nie ma to jak to ma wygladac? tzn. mile to jest wiec az zal nie jechac;))))))ale jakos sobie nie wyobrazam, to sedziowie w agility za friko pracuja? :o :o :o Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):no to jak wpisowego nie ma to jak to ma wygladac? tzn. mile to jest wiec az zal nie jechac;))))))ale jakos sobie nie wyobrazam, to sedziowie w agility za friko pracuja? :o :o :o Oj, orsini, nie gniewaj się, ale..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To IAL, jest przecież! :D :D :D Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Davie nie gniewam sie bo i tak nie wiem co to oznacza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przyzwyczajona jestem do wystaw ktore kosztuja olbrzymia kase, bo trzeba zaplacic sedziom za sedziowanie, hotel, jedzenie, teren wynajc, katalogi i wiele, wiele innych rzeczy, dlatego jak cos jest za darmo to mnie dziwi :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):Davie nie gniewam sie bo i tak nie wiem co to oznacza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: przyzwyczajona jestem do wystaw ktore kosztuja olbrzymia kase, bo trzeba zaplacic sedziom za sedziowanie, hotel, jedzenie, teren wynajc, katalogi i wiele, wiele innych rzeczy, dlatego jak cos jest za darmo to mnie dziwi :lol: :lol: :lol: :lol: No domyśliłam się, że nie bardzo w tym siedzisz... :D To wszystko co napisałaś o kosztach, dotyczy także zawodów, ale tych oficjalnych, odbywających się pod patronatem FCI, ZKwP, no i w ogóle, takich poważnych. No więc to jest tak, ze zarówno te "czekoladowe" jak i IALowskie zawody są... nieoficjalnymi zawodami! Organizujemy je przykładając się jak do tych "związkowych", albo jedziemy przez pół Polski żeby w nich wystartować i .... nic z tego nie mamy! :D Zero wpisów do kart i książeczek pracy, i takich tam bardzo oficjalnych i poważnych rzeczy... A sędziowie to ludzie dobrej woli, ktorzy godzą się cierpliwie sterczeć kilka godzin na parkurze za dobre słowo, no i może za kubek jakiejś kawki czy herbatki. :D Ale zaraz, zaraz, czy aby nic z tego nie mamy...?:roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a): oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow? Oj kobieto, a musi być koniecznie pucharek? :roll: My zajęłyśmy bardzo ładne miejsca na ostatnich zawodach, a też nie dostałyśmy pucharka, ale za to ile i jakie fajniste inne prezenty. :klacz: :multi: Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A no to super!!! hehehehe tego na wystawkach nie ma, zeby cos za darmo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Flaire Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Davie napisał(a):Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.) Aaa, rozumiem, czyli kolejność pokonywanych przeszkód też będzie mogła sobie Misia wybrać! :wink: :D :lol: Super! :lol: Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Flaire napisał(a):Davie napisał(a):Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.) Aaa, rozumiem, czyli kolejność pokonywanych przeszkód też będzie mogła sobie Misia wybrać! :wink: :D :lol: Super! :lol: O, co to to nie! :lol: :lol: Gdyby była z dzieckiem na ręku to wtedy, ale tak... 8) :lol: Co najwyżej... start poza kolejnościa! :D Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Davie napisał(a):No więc to jest tak, ze zarówno te "czekoladowe" jak i IALowskie zawody są... nieoficjalnymi zawodami! Organizujemy je przykładając się jak do tych "związkowych" (...) A sędziowie to ludzie dobrej woli, ktorzy godzą się cierpliwie sterczeć kilka godzin na parkurze za dobre słowo, no i może za kubek jakiejś kawki czy herbatki. No właśnie i dzięki wszystkim tym sędziom i organizatorom :modla: :buzi: Bo wpisowe na te oficjalne zawody czasem na prawdę potrafi odstraszyć. :cry: Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 No mile to nie da sie ukryc, bo przeciez i dojechac trzeba itp. Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a): bo przeciez i dojechac trzeba A no właśnie, a czasem i jak człowiek gdzieś przenocować :wink:. I na tych oficjalnych to raczej jedzonka nie dają :shake: :( . Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 a na tych nieoficjalnych to skad daja jedzonko jak wpisowego nie chca? Quote
Flaire Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):a na tych nieoficjalnych to skad daja jedzonko jak wpisowego nie chca?Bo dobrzy ludzie przywożą. Ty też możesz. :wink: Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Flaire napisał(a):orsini napisał(a):a na tych nieoficjalnych to skad daja jedzonko jak wpisowego nie chca?Bo dobrzy ludzie przywożą. Ty też możesz. :wink: A właśnie! Wszelkie wyroby pokarmowe 8), własnej i cudzej roboty, oczywiście mile widzane. :D Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 aaaa:)))) OK salatki nie obiecam , bo z olsztyna to zaplesniec by mogla:)))) ale cos w takim razie trzeba zabrac :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 czyli jak sie przywiezie kielbe to bedzie gdzie ja upiec tak? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 orsini napisał(a):czyli jak sie przywiezie kielbe to bedzie gdzie ja upiec tak? :lol: :lol: :lol: :lol: Spoko! :D Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 no to sie serio fajnie zapowiada... gorzej jak spadnie snieg:))))) juz kilka razy na Haloween byl snieg :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 aaaa i zaproscie Wind jako goscia honorowego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AniaP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 orsini napisał(a): aaaa i zaproscie Wind jako goscia honorowego Chodzi Ci może o ładne zdjęcia? :roll: Oj, Ty cwaniaku. :nono: :wink: :biggrina: Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 hahaha czy ja w ogole jestem jakas interesowna?skad takie podejrzenia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
sic! Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Pytanie mam jedno: w jakiej kategorii nie ma huśtawki??? 8) Quote
Recommended Posts