Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):
O super:) Warszawka:) To my bewdziemy napewno:)
A mam pytanko... Czy mozna startowac i w mlodziezy i w openie?

Oczywiście. :D

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajrisz napisał(a):
No i fajnie!
My oczywiscie, obowiazkowo bedziemy - w koncu Warszawa to prowincja Lodzi, nie? 8) 8) 8)

Czy dwie osoby moga startowac z jednym psem jednoczenie, ale w dwoch roznych klasach ? < to cos dla dzieci i zerowka >

Ajrisz, masz szczęście, że żywię sentyment (nawet mocno uzasadniony! :roll: :D ) do Twojego miasta... :lol: :lol:

Mogą, mogą. :D

Posted

orsini napisał(a):
Davie napisał(a):
Wojenka napisał(a):
Davie,a ile wynosi wpisowe?

Nic. :)

NIC????????????????????????????/ :o :o :o :o :o :o :o
oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagrody będą, to pewne :D , ale czy pucharki, tego jeszcze nie wiadomo.

Posted

no to jak wpisowego nie ma to jak to ma wygladac?
tzn. mile to jest wiec az zal nie jechac;))))))ale jakos sobie nie wyobrazam, to sedziowie w agility za friko pracuja? :o :o :o

Posted

orsini napisał(a):
no to jak wpisowego nie ma to jak to ma wygladac?
tzn. mile to jest wiec az zal nie jechac;))))))ale jakos sobie nie wyobrazam, to sedziowie w agility za friko pracuja? :o :o :o

Oj, orsini, nie gniewaj się, ale.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To IAL, jest przecież!

:D :D :D

Posted

Davie nie gniewam sie bo i tak nie wiem co to oznacza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
przyzwyczajona jestem do wystaw ktore kosztuja olbrzymia kase, bo trzeba zaplacic sedziom za sedziowanie, hotel, jedzenie, teren wynajc, katalogi i wiele, wiele innych rzeczy, dlatego jak cos jest za darmo to mnie dziwi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Davie nie gniewam sie bo i tak nie wiem co to oznacza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
przyzwyczajona jestem do wystaw ktore kosztuja olbrzymia kase, bo trzeba zaplacic sedziom za sedziowanie, hotel, jedzenie, teren wynajc, katalogi i wiele, wiele innych rzeczy, dlatego jak cos jest za darmo to mnie dziwi :lol: :lol: :lol: :lol:

No domyśliłam się, że nie bardzo w tym siedzisz... :D
To wszystko co napisałaś o kosztach, dotyczy także zawodów, ale tych oficjalnych, odbywających się pod patronatem FCI, ZKwP, no i w ogóle, takich poważnych.
No więc to jest tak, ze zarówno te "czekoladowe" jak i IALowskie zawody są... nieoficjalnymi zawodami! Organizujemy je przykładając się jak do tych "związkowych", albo jedziemy przez pół Polski żeby w nich wystartować i .... nic z tego nie mamy! :D Zero wpisów do kart i książeczek pracy, i takich tam bardzo oficjalnych i poważnych rzeczy... A sędziowie to ludzie dobrej woli, ktorzy godzą się cierpliwie sterczeć kilka godzin na parkurze za dobre słowo, no i może za kubek jakiejś kawki czy herbatki. :D

Ale zaraz, zaraz, czy aby nic z tego nie mamy...?:roll:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Posted

orsini napisał(a):
oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow?

Oj kobieto, a musi być koniecznie pucharek? :roll: My zajęłyśmy bardzo ładne miejsca na ostatnich zawodach, a też nie dostałyśmy pucharka, ale za to ile i jakie fajniste inne prezenty. :klacz: :multi:

Posted

Davie napisał(a):
Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.)
Aaa, rozumiem, czyli kolejność pokonywanych przeszkód też będzie mogła sobie Misia wybrać! :wink: :D :lol: Super! :lol:

Posted

Flaire napisał(a):
Davie napisał(a):
Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.)
Aaa, rozumiem, czyli kolejność pokonywanych przeszkód też będzie mogła sobie Misia wybrać! :wink: :D :lol: Super! :lol:

O, co to to nie! :lol: :lol: Gdyby była z dzieckiem na ręku to wtedy, ale tak... 8) :lol:
Co najwyżej... start poza kolejnościa! :D

Posted

Davie napisał(a):
No więc to jest tak, ze zarówno te "czekoladowe" jak i IALowskie zawody są... nieoficjalnymi zawodami! Organizujemy je przykładając się jak do tych "związkowych"
(...)
A sędziowie to ludzie dobrej woli, ktorzy godzą się cierpliwie sterczeć kilka godzin na parkurze za dobre słowo, no i może za kubek jakiejś kawki czy herbatki.

No właśnie i dzięki wszystkim tym sędziom i organizatorom :modla: :buzi: Bo wpisowe na te oficjalne zawody czasem na prawdę potrafi odstraszyć. :cry:

Posted

orsini napisał(a):
bo przeciez i dojechac trzeba

A no właśnie, a czasem i jak człowiek gdzieś przenocować :wink:. I na tych oficjalnych to raczej jedzonka nie dają :shake: :( .

Posted

Flaire napisał(a):
orsini napisał(a):
a na tych nieoficjalnych to skad daja jedzonko jak wpisowego nie chca?
Bo dobrzy ludzie przywożą. Ty też możesz. :wink:

A właśnie! Wszelkie wyroby pokarmowe 8), własnej i cudzej roboty, oczywiście mile widzane. :D

Posted

orsini napisał(a):
aaaa i zaproscie Wind jako goscia honorowego

Chodzi Ci może o ładne zdjęcia? :roll: Oj, Ty cwaniaku. :nono: :wink: :biggrina: