blaira Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 w klasie O medium jamping chyba jakas pomylka jezeli chodzi o czas i miejsce 1 i 2 :wink: Quote
Flaire Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 TuathaDea napisał(a):w końcu będą, cierpliwości trochę :fadein: Dziewczyny, jesteście super, dzięki! Mokka, Błyskawica jednak łącznie trzecia, nie druga. Quote
TuathaDea Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 blaira napisał(a):w klasie O medium jamping chyba jakas pomylka jezeli chodzi o czas i miejsce 1 i 2 :wink: Bo to dopiero wyniki nieoficjalne są :roll: Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Flaire napisał(a):TuathaDea napisał(a):w końcu będą, cierpliwości trochę :fadein: Dziewczyny, jesteście super, dzięki! Mokka, Błyskawica jednak łącznie trzecia, nie druga. I tak dobrze :D Quote
Wind Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ten IAL-owy topik jest chyba najbardziej uczeszczanym i rozgadanym sportowym tematem 8) Cos mi sie wydaje, ze popularnosc agility jeszcze bardziej wzrosnie :B-fly: Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Wind napisał(a):Ten IAL-owy topik jest chyba najbardziej uczeszczanym i rozgadanym sportowym tematem 8) Cos mi sie wydaje, ze popularnosc agility jeszcze bardziej wzrosnie :B-fly: Oby :D A jaki z tego wniosek? Może jeszcze jakieś zawody przed końcem roku? Pogoda łaskawa... Quote
Mokka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Pati, nie mogę obejrzeć Twoich filmików, bo mi komputer resetują. Pchnij emalią hanna.bryzek@interia.pl Quote
PATIszon Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Oki to sle Kobre i CD-ika...bo z Kenia sie wyszedl :) Quote
blaira Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mokka napisał(a):A jaki z tego wniosek? Może jeszcze jakieś zawody przed końcem roku? Pogoda łaskawa... no baaa jestem za tym ...warto nawet przyjechac popatrzec :) Quote
Ludek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Flaire napisał(a):Klaudia:-) napisał(a):Pani Milo też była,tylko na żadnym zdjęciu nie są razemWłaśnie... podejrzane to, nie? Gdzie ona tak naprawdę była? :wink: My musimy się oddzielnie koncentrować przed biegiem :lol: . Jak robiliśmy to razem, to mnie pies w palec dziabnął. Teraz mam oryginalny wzorek na paznokciu :D . Quote
Klaudia:-) Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No chyba,że tak. Bo nigdzie po za torem nie było was razem. Nareszcie są wyniki :D Wstawiajcie zdjęcia i filmiki. Quote
betty_labrador Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Pati a cus z Tosca masz? bo rozumeim ze masz filmiki z roznymi piekami? 8) ja tez chce zawody przed koncem roku!!!! to znaczy ja z Tosca :D Quote
yassue Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 sluchajcie mam BIG prosbe - nie znalazloby sie u kogos miejsce w samochodzie do wawy po zawodach (bez psa)? edit: ciemnota, wlazlam nie w ten temat ==' chodzi oczywiscie o poznan :oops: edit2: a transport sie juz chyba znalazl :lol: :lol: Quote
blaira Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 yassue napisał(a):sluchajcie mam BIG prosbe - nie znalazloby sie u kogos miejsce w samochodzie do wawy po zawodach (bez psa)? a o jakich zawodach mowa :roll: ??? o poznaniu? Quote
myriad Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Wind napisał(a):Ten IAL-owy topik jest chyba najbardziej uczeszczanym i rozgadanym sportowym tematem 8) Cos mi sie wydaje, ze popularnosc agility jeszcze bardziej wzrosnie :B-fly: Ja sie az z wrazenia zarejestrowalam na dogomanii, zeby Wind podziekowac publicznie :-) Wind, naprawde swietne zdjecia, napatrzec sie nie moge. Podejrzewam, ze popularnosc agility wzrosnie chocby dlatego, ze kazdy bedzie chcial miec TAKIE zdjecia. Na dodatek, na Twoich zdjeciach wszystkie psy wygladaja szalenie profesjonalnie, nawet jezeli wlasnie skacza nie te przeszkode, ktora powinny. Jakbys przypadkiem przegladajac te gigabajty ogromne trafila na ktoregos mojego psa, to bylabym wdzieczna szalenie. Dwa moje szesciomiesieczne maluchy debiutowaly razem z Majutkiem w klasie S i rozumiecie, pierwsze zawody, pierwsze zdjecia, pierwsze emocje :-) Wygladaja jak przymale i ciut za grube czarno-biale bordery, ale to najprawdziwsze owczarki australijskie (Malcolm i Uma). Plus ich matka w IALu w klasie L, marmurkowa bez ogona (Mira). Justyna &lowciarki Quote
zakla Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Justyna, nareszcie:) Nareszcie wyniki:* Hehe, myslalam ze lepiej nam poszlo w jumpingu:P Quote
Wind Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 myriad, Przepraszam, ze jeszcze nie znalazlam, ale sie poprawie :D Poszperam, poszukam i do jutra powinnam cos odkryc :-) Quote
Delya Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Wind bardzo dziękuję za zdjęcia Rudej :D . Quote
belgunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Jeśli mogę trochę sypnę zdjęciami, które w niczym nie dorównują prawdziwym fotografiom Wind, ale może ktoś będzie chciał pooglądać, wiec zapraszam:) http://www.agility-psi-sport.strefa.pltesty.strefa.pl/agility/zawody/4_ial_laski.htm Quote
PATIszon Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Bardzo fajne zdjecia! Zobaczcie jak Ajson hustawke przewazyl :lol: http://www.agility-psi-sport.strefa.pltesty.strefa.pl/agility/zawody/4-ial-2005/PA280060.jpg Quote
Ajrisz Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Obejrzalam!!!! Sa swietne! Ale... ale! Zdecydowanie za malo Zerowek!!! 8) Quote
Recommended Posts