Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll: Dla mnie to obrzydliwe, tyle powiem... Bieganie z psem na psiopodobnego zdechlaczka? Eee, a pztm ten pies wcale taki nakrecony na liska nie byl :-? A mojego malego nie kreca takie rzeczy, ostatnio nawet koty mu z miski wyjadaly, a ten sie gapil...8)

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie sie wydaje, ze to niekoniecznie chodzilo o nakrecanie na lisa. Moze wlascicielka nie miala innej maskotki? W poblizu znajdowala sie stajnia, z ktorej mogla sobie cudo wypozyczyc. W koncu podczas Hubertusa, jezdziec "poluje" na podobna zwierzyne ;-)

Posted

Ajrisz napisał(a):
Mnie sie wydaje, ze to niekoniecznie chodzilo o nakrecanie na lisa. Moze wlascicielka nie miala innej maskotki? W poblizu znajdowala sie stajnia, z ktorej mogla sobie cudo wypozyczyc. W koncu podczas Hubertusa, jezdziec "poluje" na podobna zwierzyne ;-)

Oj przepraszam:) Pies nakręcil się na liska, którego moja zawodniczka zdobyła na Hubertusie tydzień wcześniej podczas rzetelnej walki o liska:)
Są różne zakręcawki, Lisek był kiedyś liskiem , a parówka, czym kiedyś była??:) Tylko flaczek nieekologiczny w takiej parówce:) Lisek ów jest bardzo oszczędnie dozowany jakby komu było go bardzo żal, bo to zdobyczna pamiątka.

Wind cudne te zdjecia !
Mam troche swoich ale to nawet sie umywa się do tego co nacykałaś.

Pozdrawiam:)

Posted

Pies nakręcil się na liska, którego moja zawodniczka zdobyła na Hubertusie tydzień wcześniej podczas rzetelnej walki o liska:)

Zatem, gratulacje!

Są różne zakręcawki, Lisek był kiedyś liskiem , a parówka, czym kiedyś była??

No i wlasnie o to chodzi ;-)

Posted

Pewnie ze o to. Ale ja wegetarianka:P
A liska i tak mi szkoda, takie to troszku mi sie wydaje brutalne... No ale coz, takie moje zdanie i poczucie estetyki;)

Posted

[quote name='Ania i Salma']Wind, bedziesz w Poznaniu? Bo chciałabyśmy sie załapać na jedno z twoich artystycznych zdjęć :wink:

Aniu, no niestety :( Mialam byc, ale jakos tak sie wszystko z przejazdem do Poznania poukladalo, ze jednak nie przyjade :(

belgunia,

Wrzucaj zdjecia, bo juz mi wstyd ze tylko ja tak zapycham te psie strony ;)

Posted

A ja mam pytanie, czy mozemy wykorzystac zamieszczone tutaj zdjecia < psow z Lodzi > na naszej stronie? Oczywiscie, z podpisami, i tymi wszystkimi szmerami - bajerami :wink:

No i kolejne - czy "zlapal" ktos jeszcze ktoregos z lodzkich zawodnikow? 8)

Posted

Zdjecia oczywiscie mozna wykorzystac! Sa tez fotki innych Zawodnikow, ale przegladam i wstawiam je sukcesywnie, pomiedzy rosolem mojej Mamy, szarlotka Babci, a innymi obowiazkami, ktore czynie w moim rodzinnym domu ;)
Chociaz przyznam szczerze, ze przez te foty to wszyscy na mnie tutaj fukaja ... :lol: I Mama jakas skwaszona chodzi :-? :lol:

Posted

Dzieki zatem! :D

A ja sobie na inne fotki moge spokojnie czeeekaaac... 8)

W tym roku na szczescie nie musialam wybywac w rodzinne strony < mialam godne zastepstwo! > i moge sobie korzystac do woli z radosnego i samotnego spedzania dnia Wszystkich Swietych 8)

Posted

Szelciak blue-merle, Ola to Twoj prawda?

A tutaj w subtelnym galopie po kladce. Z tym zdjeciem skojarzyla mi sie taka fotograficzna dygresja. Jak pewnie wiecie, fotografuje seryjnie, aby uchwycic "decydujacy moment". Tych zdjec by nie bylo, gdyby nie mozliwosci ich wykonania.
Pierwsze takie zdjecia powstaly przez konie 8) Chciano sie przekonac, czy konie galopujac unosza wszystkie kopyta, czy tylko trzy. Prawde powiedziawszy to nie wiem, jak z tym galopem jest, ale jak widac na zdjeciu psy galopujac jedna lapa dotykaja podloza ... chociaz pewnie nie zawsze ;) W szczegolnosci gdy sa to bordery 8)

Posted

Wind super zdjęcia.
Mam nadzieję, że jeszcze trochę Ci ich zostało. A jak byś się przypadkiem natknęła na Milo (russell terrier), to będę bardzo wdzięczna za wrzucenie lub przesłanie.

Posted

Nawet nie wiecie ile wysiłku trzeba włożyć w utrzymanie takiego brytana

Nie no...

Dlatego caly czas siedzialas?! :evilbat: 8) :lol:

Justyna, prawda, prawda ;-)

Posted

[quote name='Ajrisz']

Nawet nie wiecie ile wysiłku trzeba włożyć w utrzymanie takiego brytana

Nie no...

Dlatego caly czas siedzialas?! :evilbat: 8) :lol:

Justyna, prawda, prawda ;-)

No nie cały. Dwie detki zdążyliśmy załapać :evil:.