Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajrisz']Aha, zapomnialam dodac, ze Sekretariat tez sie obijal!!! :evilbat: :evilbat:

A wcale nie 8)

Sekretariat w skrajnie-mroznych warunkach bardo skrupulatnie pracowal tak: :-)

Niezawodna obsluga grilla tak:

A nasi wpaniali sedziowie nie tylko machali tak:

ale jak trzeba bylo, dokonywali drobnych napraw popsutego przez wiatr i psy 8) toru :lol: :

Wielkie dzieki za mile komentarze moich zdjec :D :D :D Bardzo, bardzo, bardzo sie z nich ciesze :multi:

Posted

Etam, poczekajcie, poczekajcie! Ja mam juz wstepne imiona dla maluchow i sa tak dlugie, ze nie mieszcza sie w linijce na imie w katalogu!!! 8) 8)

Martyna jak ja zapamietam takie dlugie imie?

Posted

Wind
A ja ci cos powiem! Jestes paskudna, wredna, nie masz serca. Powinnas splonac w piekle za takie zachowanie! Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat:

Posted

saJo napisaƂ(a):
Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat:
A mnie się wydaje, ĆŒe na odwrĂłt! Pamiętam, byƂa kiedyƛ jakaƛ impreza, na ktĂłrej nie mogƂam być, ale wƂaƛnie dzięki fotom Wind czuƂam, jakbym byƂa! :D

Posted

WIND, Dziękuję bardzo za uwiecznienie pracy sekretariatu. Nie wszyscy wiedzą jaka to ciÄ™ĆŒka i peƂna wyrzeczeƄ praca :D

Czy moge wykorzystać dalej zdjęcia np. Goldenka Kei. ZgraƂabym i daƂa mojej 'podopiecznej'. Mogiem???

Posted

Gratulacje dla wszystkich uczestnikow, ze szczegolnym wskazaniem na moja corcie (Celte), no i oczywiscie Misie - Blyskawice :lol:
Nas niestety zabraklo :( , ale bojcie sie! - szkoli sie nowy postrach torow - na razie sprawnie wskakuje na kanape i w nagrode zezera moje kapcie :lol:
Wind - Twoje zdjecia jak zawsze rewelacyjne, prawdziwa uczta dla zmyslow :D
Majka swietnie bryka po torze i jaka fotogeniczna :D

Posted

[quote name='saJo']Wind
A ja ci cos powiem! Jestes paskudna, wredna, nie masz serca. Powinnas splonac w piekle za takie zachowanie! Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat:

Ha! Czyli spotkamy sie na przyszlych Zawodach? Bedzie mi baaardzo milo :-)

A jesli chodzi o frekwencje na tym IAL-u to byla imponujaca! Nawet chwili czasu nie mialam na jakis dluzszy odpoczynek od fotografowania :-)
Dobrze, ze mialam zmiennika 8)

Justynko, zobaczy jakiego rozpedzonego Florka znalazlam! :multi:

TuathaDea,

Co do zdjec to wiesz, ze nie czynie problemu 8) Sprobuje jeszcze cos znalezc, bo cos mi swita ze tego goldenka mialam w fajnych ujeciach :-)

Posted

Sekretariatowi naprawdę naleĆŒÄ… się wyrazy uznania i wdzięcznoƛci za mozolną pracę w trudnych warunkach. Spisaliƛcie się na medal! :D

czapla, szkoda, ĆŒe Cię nie byƂo. :(

A Majka na torze wygląda jak taka piƂeczka "superball", co to tylko między hopkami się odbija jak na sprÄ™ĆŒynce :lol: .

Posted

czapla napisaƂ(a):
Ona tak malutka i leciutka, ze jej jeszcze wiatr pomaga :lol:
Nie, wƂaƛnie Wind narzekaƂa, ĆŒe ja z toru zwiewaƂo! :lol: :lol: :lol:

Posted

Jednouchy na krawedzi przepasci :o

Flaire, Czapla,

Nie smiac mi sie tutaj z Majutka! :evilbat: :lol:
A z tym wiatrem to nie perzesada! Recze, ze dluzszy czas w pierwszym przebiegu mialysmy wlasnie za ten huragan od frontu :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='czapla']Powinnas zlozyc protest i kazac przestawic tor w druga strone :lol:

Ooo widzisz, bede o tym na przyszlosc pamietac :lol:

To sie nazywa motywacja 8)

Posted

Wind napisaƂ(a):

Ha! Czyli spotkamy sie na przyszlych Zawodach? Bedzie mi baaardzo milo :-)

Niestety nie. Z trojki moich agilitowych psow jeden jest na emeryturze, drugi jest chory (jak wyzdrowieje zrobimy Ci konkurencje :D ), a trzeci jest gowniaz.

Ale w przyszlym roku, mam nadzieje...

Posted

Tak, tak... Nie komentuj ja juz to zrobilam na miejscu

A dziwne, bo psy zaprzegowe lubia takie klimaty. Pewien osobnik z dogomanii, jest winny 11 kur...

Poza tym kazdy mial w rece to, co uwazal za stosowne - co najbardziej "jaralo" skaczacego przyjaciela. :wink: