zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 To, co umie biegac(przynajmniej troszku:P), ale jeszcze nie startowalo:P Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 zakla nie zupelnie o taka odpowiedz mi chodzilo:)))))))ale dzieki:))))) np. miekki tunel lub slalom? :evil: 0X :evilbat: :evilbat: :evil: 0X :evilbat: 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
blaira Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 slalomu nie ma i kola zazwyczaj tez nie ale tunele sa jezeli tak sedzia zadecyduje mowie oczywiscie o A0 Quote
Ajrisz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ajrisz, ja rozumiem, ze Ty jako dziecko No ba! W koncu to moje 11 lat do czegos upowaznia, nie?! 8) Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 zazwyczaj???? :o :o :o :o uuuu to ja chce w debiutach caly sezon biegac:)))) raz jako Fantasy(w rodowodzie tak ma) , raz jako Mafia (tak na nia wolam) itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Wojenka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Uuuuuuuu,to i my prawdopodobnie będziemy!Będziecie mieli niezłe polewki ze szkota na torze... Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ajrisz napisał(a):Ajrisz, ja rozumiem, ze Ty jako dziecko No ba! W koncu to moje 11 lat do czegos upowaznia, nie?! 8) Hahahahahahaha no wlasnie hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
blaira Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 chwila bo moze mnie ktos zle zrozumia. Slalomu nie ma ! a kola raczej w 90% tez nie. Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 zakla napisał(a):No w zerowce to mozesz cale zycie biegac;) ale ja kce w debiutach pol zycia pobiegac:)))))a najchetniej sam jumping:))))))i kladka:))))moj oszolom kocha kladke:)))) Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 bo w takich debiutach to czlowiek sie nie osmieszy, wiec mozna dla zabawy poskakac, a potem to juz sie walka zaczyna.... Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Blaira Ty lepiej powiedz jak tam Twoj new staffik :wink: :D . Quote
blaira Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 haha rosnie mi na zawodnika ...a tak na serio mielismy dwa treningi i robi sobie tunel(nie zawsze ale nie boji sie) i potrojny szereg hopek bez smyczy sam leci naprzod :) ale nie chce go przeciazac bo rosnie i szkoda stawow Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nio musi byc teraz slodziak z niego :angel: :angel: :angel: :angel: . Quote
blaira Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Zapraszam do 3 grupy terriery typu bull topic" Cest nowy staffik w gronie bullomaniakow" Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 My tez sie wybieramy obowiazkowo no ale juz w zerowce :) !!Iwona zobaczysz Tysonka jakie postepy zrobil :P!!! Quote
Wojenka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 A nie przewidujecie nagrody za najpiekniejsza detke?My mialybysmy duze szanse.Mysle,ze sporo osob jest "za"... Quote
Davie Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 teqquila napisał(a):...Iwona zobaczysz Tysonka jakie postepy zrobil :P!!! No ja już gdzieś czytałam (na Waszych stronkach? :roll: ) że Tyson jest tunelowym pogromcą i bardzo mnie to cieszy! :D :D :D Quote
teqquila Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hehe potrafi z Raisa niemal jednoczesnie wbiec do tunelu!! tak na prawde to dzieki Tobie polubil tunele :P Quote
Davie Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 teqquila napisał(a):hehe potrafi z Raisa niemal jednoczesnie wbiec do tunelu!! tak na prawde to dzieki Tobie polubil tunele :P No ja tylko trochę pomagałam w motywacji. :lol: Natomiast to Ty, dosłownie, przecierałaś tunelowe szlaki. :D :D Quote
Flaire Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hihihi a czy będzie jakaś klasa specjalna, na niższych hopkach, dla, na przykład, suk ciężarnych? :D Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Wojenka napisał(a):Davie,a ile wynosi wpisowe? Nic. :) Quote
Davie Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Flaire napisał(a):hihihi a czy będzie jakaś klasa specjalna, na niższych hopkach, dla, na przykład, suk ciężarnych? :D Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.) :lol: mogą spokojnie biegać w 0 (która ma i tak obniżone przeszkody) i do tego jeszcze z małymi piesami. :D Quote
orsini Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Davie napisał(a):Wojenka napisał(a):Davie,a ile wynosi wpisowe? Nic. :) NIC????????????????????????????/ :o :o :o :o :o :o :o oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Recommended Posts