Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakla nie zupelnie o taka odpowiedz mi chodzilo:)))))))ale dzieki:)))))
np. miekki tunel lub slalom? :evil: 0X :evilbat: :evilbat: :evil: 0X :evilbat: 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

zazwyczaj???? :o :o :o :o
uuuu to ja chce w debiutach caly sezon biegac:))))
raz jako Fantasy(w rodowodzie tak ma) , raz jako Mafia (tak na nia wolam) itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ajrisz napisał(a):
Ajrisz, ja rozumiem, ze Ty jako dziecko

No ba! W koncu to moje 11 lat do czegos upowaznia, nie?! 8)

Hahahahahahaha no wlasnie hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

zakla napisał(a):
No w zerowce to mozesz cale zycie biegac;)

ale ja kce w debiutach pol zycia pobiegac:)))))a najchetniej sam jumping:))))))i kladka:))))moj oszolom kocha kladke:))))

Posted

haha rosnie mi na zawodnika ...a tak na serio mielismy dwa treningi i robi sobie tunel(nie zawsze ale nie boji sie) i potrojny szereg hopek bez smyczy sam leci naprzod :) ale nie chce go przeciazac bo rosnie i szkoda stawow

Posted

teqquila napisał(a):
...Iwona zobaczysz Tysonka jakie postepy zrobil :P!!!

No ja już gdzieś czytałam (na Waszych stronkach? :roll: ) że Tyson jest tunelowym pogromcą i bardzo mnie to cieszy! :D :D :D

Posted

teqquila napisał(a):
hehe potrafi z Raisa niemal jednoczesnie wbiec do tunelu!! tak na prawde to dzieki Tobie polubil tunele :P

No ja tylko trochę pomagałam w motywacji. :lol: Natomiast to Ty, dosłownie, przecierałaś tunelowe szlaki. :D :D

Posted

Flaire napisał(a):
hihihi a czy będzie jakaś klasa specjalna, na niższych hopkach, dla, na przykład, suk ciężarnych? :D

Myślę, że ciężarne, jako specjalnie uprzywilejowane (obsługiwane poza kolejnością, itp.) :lol: mogą spokojnie biegać w 0 (która ma i tak obniżone przeszkody) i do tego jeszcze z małymi piesami. :D

Posted

Davie napisał(a):
Wojenka napisał(a):
Davie,a ile wynosi wpisowe?

Nic. :)

NIC????????????????????????????/ :o :o :o :o :o :o :o
oj ale w takim razie nie bedzie pucharkow? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: