Wind Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Dziewczyny, Suuuper, ze przywieziecie wegielek :-) Jakby gdzies zapodziala sie taka lana podpalka, to tez bedzie mile widziana 8) Ja mam podpalki drewniane, ale nie kazdy lubi ich zapach na kielaskach, ktore juz dzisiaj przytachalam do domu :-) Quote
dorotak Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jeju, dziewczyny, ale imprę szykujecie :o :D Ja raczej nie będę się popisywać swoimi zdolnościami kulinarnymi (dla Waszego dobra :evilbat: ) ale mogę przywieźć stoliczek turystyczny? A w ogóle to coś mi się o uszy obiło, że tam jakieś zawody mają być? :hmmmm: :cunao: Quote
Mokka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dorotak napisał(a):Jeju, dziewczyny, ale imprę szykujecie :o :D Ja raczej nie będę się popisywać swoimi zdolnościami kulinarnymi (dla Waszego dobra :evilbat: ) ale mogę przywieźć stoliczek turystyczny? A w ogóle to coś mi się o uszy obiło, że tam jakieś zawody mają być? :hmmmm: :cunao: Eeeee, jakie zawody? :o Pierwsze słyszę :cunao: Quote
Davie Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Klaudia:-) napisał(a):Dobre pytanie teqquila. Bo ostatnio bez sensu wiozłyśmy wode. Woda jest tuż przy parkurze, miejmy nadzieję że jeszcze nie zakręcona przed mrozami. :D Popołudniu będę w Laskach to osobiscie sprawdzę. Ale nawet jeśli zakręcili, to 100m dalej, w stajni jest kran, no i w toalecie na parkingu, gdzie jest bardzo miło i nawet leci ciepła. :lol: I oczywiscie wszelkie krzesełka i siedziska przydadzą się z pewnością. Quote
Ajrisz Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Powiedzcie mi ludzie, bo to ma byc na dwoch torach, czy beda one rozstawione blisko siebie, czy raczej nie? < Oby nie! > Quote
teqquila Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oki to nie bede tachac wody ze soba !! najwyzej przejdziemy sie do stajni :) !! Quote
Ludek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Czy ktoś wie, czy Wólczyńska jutro będzie normalnie przejezdna? Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ja wlasnie wyszlam na dwor zeby przed jutrem przecwiczyc slalom, i Tosca szla po nim jak burza, wiec pewnie zawalenie na slalomie nam nie grozi, gorzej moze byc jak cos pomylimy, lub Tosca pojdzie tam gdzie nie trzeba bez mojej zgody :D Quote
Klaudia:-) Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 No to zawody już jutro. Jakieś składane krzesełko ze sobą zabiore. Mam nadzieje,ze torki będą łatwe, bo moge się pogubić.W takim razie z wodą nie będzie problemu,trzeba tylko zabrać jakieś fajne nagrody dla Miki. No to do jutra. Quote
TuathaDea Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Davie napisał(a):miejmy nadzieję że jeszcze nie zakręcona przed mrozami. :D Popołudniu będę w Laskach to osobiscie sprawdzę. Woda nie jest zakręcona o ile Davie podczas sprawdzania nie zakręciła :wink: Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ludek napisał(a):Pochowaj wszystkie rękawiczki:wink: oh te rekawiczki, utrudniaja czlowiekowi zycie ;) Quote
Klaudia:-) Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Dlaczego tak twierdzisz było zabawnie i jeszcze dostałaś za to najlepszą detke, poprostu nie ma się do czego przyczepić:-). Chyba zorganizuje pare rękawiczek. Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 heheh, nie no ja zartuje, bo wiem ze przez to bylo troche urozmaicenia i zabawy :) ale wiesz, to byl numer popisowy cwiczony wiele miesiecy 8) Quote
Polna Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ja jutro bede, ale bez Fanty :( ma chore gardło i dostała pierwszą cieczke więc nam nie wyszło :( ale chociarz ja będe 8) Quote
Flaire Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Polna napisał(a):ale chociarz ja będe 8)Czyli Ty będziesz nam kibicować, a my będziemy trzymać kciuki za szybki powrót do zdrowia Fanty. :D Quote
betty_labrador Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Polna napisał(a):ja jutro bede, ale bez Fanty :( ma chore gardło i dostała pierwszą cieczke więc nam nie wyszło :( ale chociarz ja będe 8) szkoda, ale przynajmniej pokibicujesz innym uczestnikom :) Quote
Klaudia:-) Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Polna i tak znajde dla Ciebie jakies zajęcie na jutrzejszych zawodach typu zdjęcia lub opieka nad moją bestią. Do jutra Quote
Polna Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 wiem :D a jak ja to zawodowy kibic ;) ide zaraz spac bo nie wstane ;P Quote
zakla Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No i po zawodach;) Jestem tak padnieta, ze hej... Ale oplacilo siempojechac:) Mimo, ze nie poszlo nam najlepiej(pierwsza detke w naszejk karierze zebralismy:P), to zawsze to nowe doswiadczenia i wiem co musimy cwiczyc najbardziej:) No i poznalismy wielu fajnych ludzi:) No i czekam na wyniki, po jestem ciekawa cozesmy zajeli w jumpingu:P Quote
PARSONRK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wyniki, wyniki ! I fotaski oczywiście ! :wink: Quote
betty_labrador Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 ja moge powiedziec ze bylo super :) salatki pyszne, i ciasto marchewkowe pycha :wink: poza tym z przebiegow tez jestem zadowolona, gdyz byla jedna detka na agility przez niezbyt pomyslnie ogrodzony parkur, ale reszta bardzo ladnie, no i jumping slicznie, z super odwolaniami od 2 tunelów (bo wzcesniej to bylo watpliwe) no i bylo 10pkt karnych ale BEZ DETKI!! z czego ejstem ogromnie zadowolona. No i tez musze dodac, ze to byl nasz debiut w Openie :) nasz konik oczywiscie to slalom :] za ktory otrzymalam kilka milych pochwal :) nie moge sie doczekac nastepnych takich zawodow. Fotki dam pozniej, bo musze zgrac z aparatu. Quote
zakla Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Mowilas, ze mialyscie tylko jeden blad:P Mu w jumpingu tez 10 pkt, w agility 20 :P W mlodziezy agility detka, bo mi pies sie kladki przestarszyl... A w jumpingu mlodziezy 2 miejsce z 5 pkt chyba:P Quote
betty_labrador Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 tak Zaklina, bo wtedy myslalam ze jeden blad, tak tez uslyszalam biegnac i zauwazylam ze dotknelam Tosci. Ale pozniej jak juz powiedzialam Tobie to, dla przezornosci poszlam zobaczyc spisane wyniki, i niesttey bylo wpisane 10pkt karnych, ale nie wiem za co prawde mowiac, przeciez zrzutki nie bylo... wiec nie mam pojecia :) Quote
Ajrisz Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Hej, My tez zajechalismy. Zawody fajne, salatki super < nawet ta z niespodzianka w postaci... czosnku! :o :o > Ciasto marchewkowe rewela, tylko zdecydowanie za malo!!!! :( :( 8) Z przebiegow zadowolona nie jestem, ale przezyje... :wink: Quote
Recommended Posts