Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,

Suuuper, ze przywieziecie wegielek :-) Jakby gdzies zapodziala sie taka lana podpalka, to tez bedzie mile widziana 8) Ja mam podpalki drewniane, ale nie kazdy lubi ich zapach na kielaskach, ktore juz dzisiaj przytachalam do domu :-)

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju, dziewczyny, ale imprę szykujecie :o :D Ja raczej nie będę się popisywać swoimi zdolnościami kulinarnymi (dla Waszego dobra :evilbat: ) ale mogę przywieźć stoliczek turystyczny?

A w ogóle to coś mi się o uszy obiło, że tam jakieś zawody mają być? :hmmmm: :cunao:

Posted

dorotak napisał(a):
Jeju, dziewczyny, ale imprę szykujecie :o :D Ja raczej nie będę się popisywać swoimi zdolnościami kulinarnymi (dla Waszego dobra :evilbat: ) ale mogę przywieźć stoliczek turystyczny?

A w ogóle to coś mi się o uszy obiło, że tam jakieś zawody mają być? :hmmmm: :cunao:

Eeeee, jakie zawody? :o Pierwsze słyszę :cunao:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Dobre pytanie teqquila. Bo ostatnio bez sensu wiozłyśmy wode.

Woda jest tuż przy parkurze, miejmy nadzieję że jeszcze nie zakręcona przed mrozami. :D Popołudniu będę w Laskach to osobiscie sprawdzę. Ale nawet jeśli zakręcili, to 100m dalej, w stajni jest kran, no i w toalecie na parkingu, gdzie jest bardzo miło i nawet leci ciepła. :lol:

I oczywiscie wszelkie krzesełka i siedziska przydadzą się z pewnością.

Posted

ja wlasnie wyszlam na dwor zeby przed jutrem przecwiczyc slalom, i Tosca szla po nim jak burza, wiec pewnie zawalenie na slalomie nam nie grozi, gorzej moze byc jak cos pomylimy, lub Tosca pojdzie tam gdzie nie trzeba bez mojej zgody :D

Posted

No to zawody już jutro. Jakieś składane krzesełko ze sobą zabiore. Mam nadzieje,ze torki będą łatwe, bo moge się pogubić.W takim razie z wodą nie będzie problemu,trzeba tylko zabrać jakieś fajne nagrody dla Miki. No to do jutra.

Posted

Davie napisał(a):
miejmy nadzieję że jeszcze nie zakręcona przed mrozami. :D Popołudniu będę w Laskach to osobiscie sprawdzę.

Woda nie jest zakręcona o ile Davie podczas sprawdzania nie zakręciła :wink:

Posted

No i po zawodach;) Jestem tak padnieta, ze hej... Ale oplacilo siempojechac:) Mimo, ze nie poszlo nam najlepiej(pierwsza detke w naszejk karierze zebralismy:P), to zawsze to nowe doswiadczenia i wiem co musimy cwiczyc najbardziej:) No i poznalismy wielu fajnych ludzi:) No i czekam na wyniki, po jestem ciekawa cozesmy zajeli w jumpingu:P

Posted

ja moge powiedziec ze bylo super :) salatki pyszne, i ciasto marchewkowe pycha :wink: poza tym z przebiegow tez jestem zadowolona, gdyz byla jedna detka na agility przez niezbyt pomyslnie ogrodzony parkur, ale reszta bardzo ladnie, no i jumping slicznie, z super odwolaniami od 2 tunelów (bo wzcesniej to bylo watpliwe) no i bylo 10pkt karnych ale BEZ DETKI!! z czego ejstem ogromnie zadowolona.
No i tez musze dodac, ze to byl nasz debiut w Openie :) nasz konik oczywiscie to slalom :] za ktory otrzymalam kilka milych pochwal :)

nie moge sie doczekac nastepnych takich zawodow.

Fotki dam pozniej, bo musze zgrac z aparatu.

Posted

Mowilas, ze mialyscie tylko jeden blad:P Mu w jumpingu tez 10 pkt, w agility 20 :P W mlodziezy agility detka, bo mi pies sie kladki przestarszyl... A w jumpingu mlodziezy 2 miejsce z 5 pkt chyba:P

Posted

tak Zaklina, bo wtedy myslalam ze jeden blad, tak tez uslyszalam biegnac i zauwazylam ze dotknelam Tosci. Ale pozniej jak juz powiedzialam Tobie to, dla przezornosci poszlam zobaczyc spisane wyniki, i niesttey bylo wpisane 10pkt karnych, ale nie wiem za co prawde mowiac, przeciez zrzutki nie bylo... wiec nie mam pojecia :)

Posted

Hej,

My tez zajechalismy.

Zawody fajne, salatki super < nawet ta z niespodzianka w postaci... czosnku! :o :o > Ciasto marchewkowe rewela, tylko zdecydowanie za malo!!!! :( :( 8)
Z przebiegow zadowolona nie jestem, ale przezyje... :wink: