Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja lubię BARDZO szpinak :)
i w dodatku mam węgiel i przywiozę:) Nie jest pełna torba ale napewno wystarczy:)

W dodatku mam 2 smycze i świder zapominalskich:)

Nie oddam tak sobie:) Może za jeden nadmiarowy chociaż rożek szpinakowy??? hm?

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']Pati, to co robisz jest nadużyciem stanowiska :evil: Nie lubie Ciem.
Ja mogie nie jeść. I tak za gruba jezdem. :-?

Mokka,

A kielbaskie z grilla lykniesz? O widzisz ... znajdziemy dla Ciebie menu na otarcie szpinakowych lez :lol:

Posted

Kurcze, jedna kołnierzyki i obroże krochmali, druga do fryzjera leci. Te będzie impreza sportowa, czy pokaz mody? :roll:

Wind co do michy, to nie wiem, czy mi się zmieści w aucie, ale już kilka stron temu sugerowałam, że możemy się fantami zamienić... Tylko Ty chyba nie wiesz, co ja chcę w zamian. 8)

Posted

Flaire napisał(a):
Wind co do michy, to nie wiem, czy mi się zmieści w aucie, ale już kilka stron temu sugerowałam, że możemy się fantami zamienić... Tylko Ty chyba nie wiesz, co ja chcę w zamian. 8)

Przyznam szczerze, ze do czerwonosci wysilam swoje szare zwoje, ale nic nie przychodzi mi do glowy :o :o :o
Flaire, uswiadom mnie :roll:

Posted

Flaire ja mam prosbe.
Czy korzystacie z tych plastikowych hopek, co to je kiedys razem majstrowalysmy?
Bo jesli nie to ja bym je chetnie do Bydgoszczy zabrala.

No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie pewnie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm:

Posted

PATIszon napisał(a):
No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie poenie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm:
Ty pewnie myślisz, że to żart :roll: . Tylko że poza michą, ja wiozę dwie osoby, trzy psy i dwie duże klatki w moim Yarisku. Raczej nie ma mowy, żeby te hopki się zmieściły... Ale jeśli chcesz przed lub po po nie podjechać, to zapraszam...

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='PATIszon']No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie poenie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm:Ty pewnie myślisz, że to żart :roll: . Tylko że poza michą, ja wiozę dwie osoby, trzy psy i dwie duże klatki w moim Yarisku. Raczej nie ma mowy, żeby te hopki się zmieściły... Ale jeśli chcesz przed lub po po nie podjechać, to zapraszam...

No popatrz! Dwie klatki do Yariska sie zmiescily!
Zesz k...mac chyba pokaze tego posta Leonowi.... :evil:

Mam kryzys malzenski od dwoch dni....

Leon zrobil mi awanture o klatke. Ze niby czym ja mam zamiar ja wozic i czy mi na glowe upadlo i inne takie .......

Ale ja go nie lubie od kilku dni..... :evilbat:

Flaire spoko, moge wpasc po hopki po zawodach. Nie ma sprawy...

rany jak ja nie lubie mojecho chlopa.... :evilbat:

Posted

PATIszon napisał(a):
No popatrz! Dwie klatki do Yariska sie zmiescily!
I to nie byle jakie, bo Misi klatkę to pewnie pamiętasz, a druga to niewiele mniejsza klatka Leona... No ale Misi klatka pojedzie złożona. Przyszło mi do głowy, że tak naprawdę to może nawet byłyby trzy klatki - tyle że Monia zdaje się swoją zjadła. :evil:

Jeśli chodzi o wodę, to ostatnim razem gdy Błyskawica biegała w Laskach, woda tam była. Ale ja i tak wożę swoją. :roll: Pamiętam jak kiedyś w Brnie pies koleżanki nie chciał pić czeskiej wody i pewnie byłoby z nim kiepsko, bo upał był, gdyby nie moja warszawska kranówka.

Posted

TuathaDea napisał(a):
Flaire napisał(a):
tyle że Monia zdaje się swoją zjadła. :evil:

Eee tam, zaraz zjadła. Delikatnie napoczęła :lol:

Wszystko jest do naprawienia, tylko nie mam czasu udać się do mojego rymarza. Ale będzie jak nowa, zapewniam :kciuki: A może nawet ładniejsza, jak jej zaordynuję łatkę w słonie na ten przykład... 8)