belgunia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja lubię BARDZO szpinak :) i w dodatku mam węgiel i przywiozę:) Nie jest pełna torba ale napewno wystarczy:) W dodatku mam 2 smycze i świder zapominalskich:) Nie oddam tak sobie:) Może za jeden nadmiarowy chociaż rożek szpinakowy??? hm? Quote
Ajrisz Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Anulka, wielkie dzieki za dojazd z Lodzi, zaraz przekaze naszym kierowcom < znowu na trzy auta jedziemy ;-) > Quote
Anulka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A nie za ma co :wink: Tę trasę wzięłam z http://mapa.szukacz.pl/ możecie sobie zerknąć i w miarę możliwości nanieść poprawki Quote
Mokka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Pati, to co robisz jest nadużyciem stanowiska :evil: Nie lubie Ciem. Ja mogie nie jeść. I tak za gruba jezdem. :-? Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Mokka']Pati, to co robisz jest nadużyciem stanowiska :evil: Nie lubie Ciem. Ja mogie nie jeść. I tak za gruba jezdem. :-? Mokka, A kielbaskie z grilla lykniesz? O widzisz ... znajdziemy dla Ciebie menu na otarcie szpinakowych lez :lol: Quote
Mokka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Sama se wałówkie przywieze. Bez łaski. 8) Quote
OlaAB Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 to ja też węgiel przywiozę - bo w końcu jakoś lato zeszło... Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mokka napisał(a):Sama se wałówkie przywieze. Bez łaski. 8) Nie obrazaj sie....juz nie bede... A grzanca ode mnie sie napijesz chociaz...? :angel: Quote
Małgoś Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mokka napisał(a):Ide do fryzjera. Będziesz Moni loki kręcić ? :D Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mokka napisał(a):Ide do fryzjera. Jak Boga kocham ja tu nic nie zmienialam!!! :niewiem: Quote
Flaire Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Kurcze, jedna kołnierzyki i obroże krochmali, druga do fryzjera leci. Te będzie impreza sportowa, czy pokaz mody? :roll: Wind co do michy, to nie wiem, czy mi się zmieści w aucie, ale już kilka stron temu sugerowałam, że możemy się fantami zamienić... Tylko Ty chyba nie wiesz, co ja chcę w zamian. 8) Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Flaire napisał(a):Wind co do michy, to nie wiem, czy mi się zmieści w aucie, ale już kilka stron temu sugerowałam, że możemy się fantami zamienić... Tylko Ty chyba nie wiesz, co ja chcę w zamian. 8) Przyznam szczerze, ze do czerwonosci wysilam swoje szare zwoje, ale nic nie przychodzi mi do glowy :o :o :o Flaire, uswiadom mnie :roll: Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Flaire ja mam prosbe. Czy korzystacie z tych plastikowych hopek, co to je kiedys razem majstrowalysmy? Bo jesli nie to ja bym je chetnie do Bydgoszczy zabrala. No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie pewnie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm: Quote
Flaire Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 PATIszon napisał(a):No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie poenie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm:Ty pewnie myślisz, że to żart :roll: . Tylko że poza michą, ja wiozę dwie osoby, trzy psy i dwie duże klatki w moim Yarisku. Raczej nie ma mowy, żeby te hopki się zmieściły... Ale jeśli chcesz przed lub po po nie podjechać, to zapraszam... Quote
Flaire Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wind, dryndnę do Ciebie to może coś wytargujemy... 8) Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='PATIszon']No tak , ale jak zaladujesz Majeczkowa miche do auta to juz Ci sie poenie i tak nie zmieszcza.... :hmmmm:Ty pewnie myślisz, że to żart :roll: . Tylko że poza michą, ja wiozę dwie osoby, trzy psy i dwie duże klatki w moim Yarisku. Raczej nie ma mowy, żeby te hopki się zmieściły... Ale jeśli chcesz przed lub po po nie podjechać, to zapraszam... No popatrz! Dwie klatki do Yariska sie zmiescily! Zesz k...mac chyba pokaze tego posta Leonowi.... :evil: Mam kryzys malzenski od dwoch dni.... Leon zrobil mi awanture o klatke. Ze niby czym ja mam zamiar ja wozic i czy mi na glowe upadlo i inne takie ....... Ale ja go nie lubie od kilku dni..... :evilbat: Flaire spoko, moge wpasc po hopki po zawodach. Nie ma sprawy... rany jak ja nie lubie mojecho chlopa.... :evilbat: Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Flaire']Wind, dryndnę do Ciebie to może coś wytargujemy... 8) OK 8) Pati, A moze czas, na zmiane ... auta oczywiscie :lol: Quote
teqquila Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Davie mam jeszcze pytanko czy tam bedzie gdzie nalac psu wode czy trzeba ze soba przywiesc ?? Quote
Klaudia:-) Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dobre pytanie teqquila. Bo ostatnio bez sensu wiozłyśmy wode.Czy mamy coś jeszcze zabrać? Quote
Flaire Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 PATIszon napisał(a):No popatrz! Dwie klatki do Yariska sie zmiescily!I to nie byle jakie, bo Misi klatkę to pewnie pamiętasz, a druga to niewiele mniejsza klatka Leona... No ale Misi klatka pojedzie złożona. Przyszło mi do głowy, że tak naprawdę to może nawet byłyby trzy klatki - tyle że Monia zdaje się swoją zjadła. :evil: Jeśli chodzi o wodę, to ostatnim razem gdy Błyskawica biegała w Laskach, woda tam była. Ale ja i tak wożę swoją. :roll: Pamiętam jak kiedyś w Brnie pies koleżanki nie chciał pić czeskiej wody i pewnie byłoby z nim kiepsko, bo upał był, gdyby nie moja warszawska kranówka. Quote
TuathaDea Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Flaire napisał(a):tyle że Monia zdaje się swoją zjadła. :evil: Eee tam, zaraz zjadła. Delikatnie napoczęła :lol: Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Wind'] Pati, A moze czas, na zmiane ... auta oczywiscie :lol: Oj chyba tak... :-? Quote
Mokka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 TuathaDea napisał(a):Flaire napisał(a):tyle że Monia zdaje się swoją zjadła. :evil: Eee tam, zaraz zjadła. Delikatnie napoczęła :lol: Wszystko jest do naprawienia, tylko nie mam czasu udać się do mojego rymarza. Ale będzie jak nowa, zapewniam :kciuki: A może nawet ładniejsza, jak jej zaordynuję łatkę w słonie na ten przykład... 8) Quote
Recommended Posts