Magda i Saga Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 No nie wiem czy Pati da rade z jeszcze jednym psem śmigać, juz ma 3 w zestawie 8) Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 No co? W koncu to tak jakbym zamiast z trzema psami pobiegla z jednym BC, nie? BTW Ty tez powinnac sobie jeszcze kilka psow dokoptowac, w ramach praktyki. 8) Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 No dobra, to jeszcze se postow ponabijam: czy ktos z Was nie lubi szpinaku ? Quote
niuka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 gdzie jest ta lista zawodników? nic nie widze :( Quote
zakla Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ło matko, ale konkurencja... 25 psow, i to wikesozsc ponad A1:P To zesmy sie wpakowali:P Quote
zakla Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Niuka, u dolu masz takie do wyboru- malutka tabelka jest i sa napisane klasy;) Quote
Ajrisz Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Niuka, u dolu masz takie do wyboru- malutka tabelka jest i sa napisane klasy;) Znajac Niukensowa blyskotliwosc, to ona linka z lista jeszcze nie znalazla, a co dopiero tabelki czy przyciski ;-) Quote
dorotak Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Zielsko napisał(a): - zawody beda w Zakladzie dla Niewidomych w Laskach Czyli zmieniło się miejsce, tak? Iwonko, to popraw może w pierwszym mailu w tym wątku, żeby nie było nieporozumień. Quote
niuka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Mami ;] w szkolnym kompie mi sie ten link nie pokazywal - on ma rozne ograniczenia ;] ale juz wszystko w porzadku... chyba ;] Quote
Klaudia:-) Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Nie tylko Niuce cie chce się otworzyć ta strona. Niuka nie jesteś sama. Ja może nie powinnam jechać na ten IAL z tym moim ślimaczkiem. Quote
Klaudia:-) Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Jestem z siebie dumna,otworzyłam liste zawodników. Mam tylko 26 psów w swojej grupie. Ale nie ma co Marika jest jedna w młodzieży. Ja też tak chce,ale niestety nie mam tak dobrze. Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Magda i Saga']No nie wiem czy Pati da rade z jeszcze jednym psem śmigaćMagda, spoko, z Błyskawicą się nie śmiga. Raczej, siła odrzutowa jest tak silna, że robi wrażenie, że się poruszasz wstecz, ale to tylko złudzenie optyczne. :D Klaudia, spoko, w ślimaczkach masz zapewnione towarzystwo. Jak się tyle konkurencji i do tego silnej jak Leon Zawałowieczgłosiło do zerówki, to może ja z Błyskawicą powinnyśmy w debiutach biegać. :wink: Quote
zakla Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 A mozna prosic o jakies dokladniejsze info dot. miejsca? Jakis adres albo cuś...8) Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 za stronie zakladu dla niewidomych jest mapka z dojazdem. Quote
Anulka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Żakla możesz pojechać tak: Jedziesz z Jablonnej Modlińską w kierunku Wawy. Wjeżdżasz na most Grota a potem na Armii Krajowej. Na skrzyżowaniu ze Słowackiego skręcasz w prawo a potem w ulicę Żeromskiego, która przechodzi w Wólczyńską a potem w Arkuszową. Jedziesz cały czas prosto mijasz szkołę po prawej i jedziesz prosto 3 Maja. Przy kościele w Laskach skręcasz w prawo i wjeżdżasz w osiedle domków jednorodzinnych. Na skrzyżowaniu skręć w lewo (jest tam kapliczka i figurka Matki Boskiej) i jedź prosto i miń szlaban. Po prawej będzie ujeźdźalnia dla koni i nasz teren. Na podstawie mapy Polski wykombinowałam dojazd z Łodzi: Drogą 14 jedziemy na Stryków mijamy Bartoszyce, Głowno i Kępę i kierujemy się na Łowicz. W Łowiczu jedziemu ul. Prymasowską która przechodzi w ul. Podgrodzie. Dalej z Zamkowej skręcamy w prawo trasą Poznańską i na drogę E30 prowadzącą do Sochaczewa. Przejeźdżamy przez miasto i jedziemy dalej E30. Mijamy Kożuszki Kolonię, Paprotnię, Bleniewo Parcela, Nową Wieś. Przejeżdża się przez Błonie, Święcice i Ołtarzew i do Ożarowa. Potem Poznańską która przechodzi w Połczyńską. Mijacie Tesco, Stację Jet i skręcacie w Szeligowską a potem w Lazurową. Dojeźdżacie do skrzyżowania z Górczewską i dalej jedziecie prosto. Miniecie tory kolejowe, teren wojskowy, po prawej będzie pętla autobusowa. Przy pętli skręcić trzeba w lewo w ul. Radiową. Potem prosto i na skrzyżowaniu (po prawej będzie szkoła a obok sklep pomalowany na rózowo) skręcić w lewo w 3 Maja. Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Flaire, Przywieziesz mi na Zawody miche Majki, ktora w swej dobroci przygarnelas? :D Baaaardzo prosze :-) Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='PATIszon'][quote name='Wind'] miche :lol: Phiiiii ... a nie moge sobie czasem cos na wyrost powiedziec :-? :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mozesz, mozesz! 8) Sluchajcie, skoro wszyscy lubiom szpinak to ja robie rozki szpinakowe, a do popicia w termos do wyboru: a) barszczyk czerwony b) grzane wino bezalkoholowe oczyfiscie :lol: 8) Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 grzane winko 8) Pati, Zostaly Ci moze jakies resztki wegla do grilla? Dzisiaj przelecialam hipermarkety i stacje benzynowe i juz nie ma :( U nas zostalo jakies pol paczki, ale to moze raczej nie wystarczyc ... Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wind napisał(a)::( U nas zostalo jakies pol paczki, ale to moze raczej nie wystarczyc ... Uuu pol paczki to niezla impra sie szykuje! :lol: Zobacze czy jest w piwnicy jaki wungiel , jak nie to chopu powiem coby ze sklepu przytargal.... Quote
Mokka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='PATIszon'] Sluchajcie, skoro wszyscy lubiom szpinak Oj tak oj tak !!! szpinak szpinak!! :) Hurra Pati zrobi szpinak!! fajnie miec wladze.... 0X Quote
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 PATIszon napisał(a): Zobacze czy jest w piwnicy jaki wungiel , jak nie to chopu powiem coby ze sklepu przytargal.... Pati, Chyba nie przytarga :( Skonczyl sie sezon na wegiel :( Trza ukopac ... chyba :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Mokka'][quote name='PATIszon'] Sluchajcie, skoro wszyscy lubiom szpinak Oj tak oj tak !!! szpinak szpinak!! :) Hurra Pati zrobi szpinak!! fajnie miec wladze.... 0X Juz dobrze, spokojnie... Dla ciebie zrobie z podwojnym nadzieniem... Quote
Recommended Posts