Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D

Szkoda jednak, że dla takich jak on niedorozwiniętych umysłowo nie ma konkurencji "sprawni inaczej". :wink:

Posted

Oooooo ... alez liczebne beda te Zawody :D :D :D Juz sie ciesze!

Grill juz przygotowany, kielbachy kupie jutro. Jesli jest wielu amatorow takich frykasow, to nie zapomnijcie odwiedzic rzeznika :eating: bo moze zabraknac 8)

Posted

Wind napisał(a):
Mokka napisał(a):
Wind, przynieś wszystko, co masz dla mnie. Wymienimy fanty. :D

To tez juz mam spakowane :oops:
Wind, to może ze mną również. :wink:

Posted

[quote name='dorotak']

Wszystko zależy od nastawienia. My głównie zbieramy dyskwalifikacje ;) I powiem Wam - KOCHAMY TO! :cunao:

Kurcze, to jest mysl!
Wydrukuje sobie to na jakims duzym kartku i powiesze nad lozkiem.
Moze bedzie mi sie lepiej wtedy biegalo! :lol:

Posted

Anulka napisał(a):
Tylko nie wiem czy dodać rodzynki bo wielu dostaje spazmów jak widzi te upokorzone winogrona w cieście

Jesli moge cos zasugerowac to winogrona powinny byc w butelce... :roll:

Posted

Mokka napisał(a):
Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D
No i widzicie, tak to jest z tymi handlerami. :roll: Przy pierwszej okazji przysposobią sobie lepszego psa i już z Błyskawicą nie chca startować. :bigcry:

Chyba będę ją musiała samą na tor puścić, coby jej wstydu nie przynieść. :oops:

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Mokka']Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D No i widzicie, tak to jest z tymi handlerami. :roll: Przy pierwszej okazji przysposobią sobie lepszego psa i już z Błyskawicą nie chca startować. :bigcry:

Mów tak dalej, lejesz miód na moje serce :D

Posted

jesli chodzi o strefy to predkosc niema tu nic do rzeczy.
Kenia posuwa sie ruchem jednostajnym spowolnionym, a stref i tak nie zalicza... :niewiem:

BTW jak sie robi krochmal z maki? :hmmmm:

Posted

PATIszon napisał(a):

BTW jak sie robi krochmal z maki? :hmmmm:

Pati,

Krochmal to sie dziiaj kupuje a nie robi! No co Ty ... cofasz sie do Krola Cwieczka :o :lol: :lol: :lol:

Posted

PATI, Ty sobie strój krochmalisz na zawody, czy sukom obroże? :wink:

Mokka, czy on rzeczywiście lepszy, czy nie - to siem okaże. Ale Błyskawicę porzuciłaś, to niezaprzeczalny fakt. :evil: I potem się dziwisz, że ma uraz i Ci koty je. :niewiem:

Posted

PATIszon napisał(a):
jesli chodzi o strefy to predkosc niema tu nic do rzeczy.
Kenia posuwa sie ruchem jednostajnym spowolnionym, a stref i tak nie zalicza... :niewiem:
PATI, jak chcesz to Ci pożyczę Błyskawicę. O strefy raczej nie muszisz się martwić, bo nie zaliczyła strefy tylko raz w życiu. :D

Posted

Flaire napisał(a):
PATI, Ty sobie strój krochmalisz na zawody, czy sukom obroże? :wink:

Alez ta nasza Pati bedzie elegancka 8) 8) 8) :lol: Szykujcie aparaty ... zdjecia bedziemy do Elle robic 8)