Anulka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ja optuje za wersja bez No dobra to zamiast rodzynek będą jakieś orzeszki. Quote
Ajrisz Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Tylko nie wiem czy dodać rodzynki Matko, az mi cisnienie skoczylo! BEZ!!!! Orzeszki jak najbardziej. ;-) Quote
martynkao Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ja chce liste:) Aniu to czekam na ciacho marfffefkowe;P Ja tez sie postaram..ale nie martwcie sie nie ja bede je piekla tylko maja mamuska:D Quote
Zielsko Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Informacje dotyczace IALu: - zawody beda w Zakladzie dla Niewidomych w Laskach - poczatek o godzinie 9:00 - lista zawodnikow jest na www.agility.strefa.pl (aktualnosci) Dzieci sa dla osob urodzonych po 1991 roku. Takze sprawdzcie czy wszystko jest ok i w razie czego piszczie admin@agility.strefa.pl Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Zielsko']- lista zawodnikow jest na www.agility.strefa.pl (aktualnosci)WOW, ale obsada! Niemniej Błyskawicę łatwo znaleźć na liscie. :D Ciasto też się jakieś zrobi... :D Quote
Ajrisz Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 26 sztuk w Large 0 ?! Ludzie, Wy nie macie co w weekend robic, czy jak, ze po zawodach jezdzicie?! :evil: :evilbat: 8) Quote
Mokka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D Szkoda jednak, że dla takich jak on niedorozwiniętych umysłowo nie ma konkurencji "sprawni inaczej". :wink: Quote
Wind Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Oooooo ... alez liczebne beda te Zawody :D :D :D Juz sie ciesze! Grill juz przygotowany, kielbachy kupie jutro. Jesli jest wielu amatorow takich frykasow, to nie zapomnijcie odwiedzic rzeznika :eating: bo moze zabraknac 8) Quote
Mokka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Wind, przynieś wszystko, co masz dla mnie. Wymienimy fanty. :D Quote
Wind Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Mokka napisał(a):Wind, przynieś wszystko, co masz dla mnie. Wymienimy fanty. :D To tez juz mam spakowane :oops: Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Wind napisał(a):Mokka napisał(a):Wind, przynieś wszystko, co masz dla mnie. Wymienimy fanty. :D To tez juz mam spakowane :oops:Wind, to może ze mną również. :wink: Quote
Magda i Saga Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Trzeba przyznać, ze jest nas coraz więcej, chociaz nie zawsze do pary :lol: U nas w rodzinie np biegaja trzy dziewczyny (tylko w różnych konfiguracjach) :wink: Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='dorotak'] Wszystko zależy od nastawienia. My głównie zbieramy dyskwalifikacje ;) I powiem Wam - KOCHAMY TO! :cunao: Kurcze, to jest mysl! Wydrukuje sobie to na jakims duzym kartku i powiesze nad lozkiem. Moze bedzie mi sie lepiej wtedy biegalo! :lol: Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Anulka napisał(a):Tylko nie wiem czy dodać rodzynki bo wielu dostaje spazmów jak widzi te upokorzone winogrona w cieście Jesli moge cos zasugerowac to winogrona powinny byc w butelce... :roll: Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Mokka napisał(a):Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D No i widzicie, tak to jest z tymi handlerami. :roll: Przy pierwszej okazji przysposobią sobie lepszego psa i już z Błyskawicą nie chca startować. :bigcry: Chyba będę ją musiała samą na tor puścić, coby jej wstydu nie przynieść. :oops: Quote
Mokka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Mokka']Leon jednak wystartuje. Bójcie się Wy wszystkie Błyskawice i inne. Leon Zawałowiec nadchodzi :D No i widzicie, tak to jest z tymi handlerami. :roll: Przy pierwszej okazji przysposobią sobie lepszego psa i już z Błyskawicą nie chca startować. :bigcry: Mów tak dalej, lejesz miód na moje serce :D Quote
Mokka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Choć ja i tak wiem, że to tylko komplementy, bo Błyskawica tak pędzi, że stref nie zalicza, a mój matołek człapie w tempie spacerowym. 8) Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 jesli chodzi o strefy to predkosc niema tu nic do rzeczy. Kenia posuwa sie ruchem jednostajnym spowolnionym, a stref i tak nie zalicza... :niewiem: BTW jak sie robi krochmal z maki? :hmmmm: Quote
Wind Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 PATIszon napisał(a): BTW jak sie robi krochmal z maki? :hmmmm: Pati, Krochmal to sie dziiaj kupuje a nie robi! No co Ty ... cofasz sie do Krola Cwieczka :o :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ok zalozmy, ze nie chce mi sie isc do sklepu :niewiem: Quote
Mokka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 PATIszon napisał(a): BTW jak sie robi krochmal z maki? :hmmmm: Ziemniaczanej - z wodą. Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 PATI, Ty sobie strój krochmalisz na zawody, czy sukom obroże? :wink: Mokka, czy on rzeczywiście lepszy, czy nie - to siem okaże. Ale Błyskawicę porzuciłaś, to niezaprzeczalny fakt. :evil: I potem się dziwisz, że ma uraz i Ci koty je. :niewiem: Quote
Flaire Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 PATIszon napisał(a):jesli chodzi o strefy to predkosc niema tu nic do rzeczy. Kenia posuwa sie ruchem jednostajnym spowolnionym, a stref i tak nie zalicza... :niewiem:PATI, jak chcesz to Ci pożyczę Błyskawicę. O strefy raczej nie muszisz się martwić, bo nie zaliczyła strefy tylko raz w życiu. :D Quote
Wind Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Flaire napisał(a):PATI, Ty sobie strój krochmalisz na zawody, czy sukom obroże? :wink: Alez ta nasza Pati bedzie elegancka 8) 8) 8) :lol: Szykujcie aparaty ... zdjecia bedziemy do Elle robic 8) Quote
Recommended Posts