PATIszon Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A Ty skad sie tu wziela, aaa? Pisze jak poszlo ino szybko! :evil: Quote
Mokka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 PATIszon napisał(a):A Ty skad sie tu wziela, aaa? Pisze jak poszlo ino szybko! :evil: No przeciez wiesz, zenada :oops: Quote
Mokka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Pati, ja spadam. Impra sie konczy, a jutro tez jest dzien. Piwa za duzo, a poza tym jest nienajgorzej. Pogoda :kciuki: , musialam sobie kupic T-shirta, bom sie w taka odziez nie zaopatrzyla 8) Quote
Klaudia:-) Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Będzie na IAL-u jakaś wspólna rozgrzewka. Pojawi się lista zawodników w internecie? Quote
zakla Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Pewnie jutro bedzie lista, mam przynajmniej taka nadzieje;) Quote
teqquila Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Klaudia jak by moglo rozgrzewki nie byc :P!! Lista sie pewnie ukarze Iwono prawda?? my z Tysonem juz sie doczekac nie mozemy :) !! Quote
Davie Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Jasne, że lista będzie! Ale myślę, że realny termin publikacji to wtorek. :D Wytrzymacie jeden dzień, prawda? :roll: :lol: Quote
TuathaDea Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Davie']Wytrzymacie jeden dzień, prawda? :roll: :lol: NIE :evilbat: Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A ja zgłosiłam Misię :D . Tylko że mi handlerka odmawia współpracy i pewnie będę sama musiała z nią pobiec... :o To byłby nasz debiut. :D Ale ponieważ Misia już doświadczona, bo z Mokką biegała chyba nawet dwa razy, to mam nadzieję, że mi pokaże, co mam robić. :wink: Quote
Klaudia:-) Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No jak trzeba to poczekamy do wtorku,ale z wielką niechęcią. Ja też się nie mogę doczekać kolejnej dyskwalifikacji,bo naszego larga ciężko widze. Ale przynajmniej będzie zabawa. Quote
zakla Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No my tez nie liczymy na zbytnie sukceasy biorac pod uwage jaka bedziemy miec konkurencje zarowno w d&m jak i w openie:P No ale nie ma co, z mamutem nie licze na nic wiecej niz dobra zabawe;) A na ta liste to czekamy, czekamy... IU sie doczekac nie mozemy;) Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 zakla napisał(a):No ale nie ma co, z mamutem nie licze na nic wiecej niz dobra zabawe;)A dlaczego to? Właśnie niedawno czytałam wyniki zawodów obedience w USA, gdzie najwyższą ocenę zdobył właśnie malamut. :wink: Quote
zakla Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No wiesz, ale w obedience bierze sie pod uwage takze predyspozycje rasowe, a w agility to juz nie bardzo:P Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 zakla napisał(a):No wiesz, ale w obedience bierze sie pod uwage takze predyspozycje rasowe, a w agility to juz nie bardzo:Pzakla, to było w USA, gdzie regulamin obedience nie bierze pod uwagę predyspozycji rasowych. Ten malamut po prostu był najlepszy. Quote
Ajrisz Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Kurcze, powiem Wam, ze jak zaczelyscie temat malamutow w obedience, to uwierzyc nie moglam i potrzebowalam dowodow... Strasznie bylam ciekawa, jak wyglada AM wpatrzony we wlasciciela. I znalazlam! Dla mnie to jednak nadal ewenement. Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Ajrisz']Dla mnie to jednak nadal ewenement. A dla mnie to kwestia wiary w psa. Quote
Ajrisz Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No, czyli zakla powinna przezyc jakas "duchowa przemiane"... Bo z postow jakie pisze, wynika, ze w swojego psa nie wierzy ani, ani... :wink: Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ajrisz napisał(a):No, czyli zakla powinna przezyc jakas "duchowa przemiane"... Bo z postow jakie pisze, wynika, ze w swojego psa nie wierzy ani, ani... :wink:Dokładnie o to mi chodzi. Quote
zakla Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ło matko jedyna... :roll: I co ja mam teraz zrobić?? :( Wlasnie sie dowiedzialam, ze nie wierze w swojego psa... Tak mysle, ze troszku zle odczyta;lyscie moje intencje. Musze przyznac, ze nie wierze, ze Żwirek moze wygrywac z belgami czy borderami, do tego sie przyznaje. Stara sie bardzo, ale jest wolny i duuuzy ;) Co do wiary w psa to... zepsula mi sie cyfrowka ;) Wychodzi na to, ze moj malamut jest ewenementem:) I ze ja mimo iz w niego nie wierze, to jednak jakies tam sukcesy wlasne z nim odnosze. Aporcik nauczony znacznie szybciej niz u wielu psow, ladne skupianie sie i wogole... Musze Wam kiedys pokazac nasza prace:P To przestabniecie moze mowic ze w niego nie wierze;) A tak dla przykladu to kilka fotek z zawodow: Quote
Ajrisz Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Musze przyznac, ze nie wierze, ze Żwirek moze wygrywac z belgami czy borderami, do tego sie przyznaje. Stara sie bardzo, ale jest wolny i duuuzy Tylko wez pod uwage fakt, ze owszem jest wolny, ale zarazem i dokladny, czego niektorym belgom i borderom (np. mojej Rysce! ) brakuje. No, ale na razie posty takie jak ten No ale nie ma co, z mamutem nie licze na nic wiecej niz dobra zabawe;) Nie swiadcza, o zbytniej wierze w swojego psa. Pozdrawiam. Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 zakla napisał(a):Tak mysle, ze troszku zle odczyta;lyscie moje intencje. Chyba jednak dobrze. zakla napisał(a):Musze przyznac, ze nie wierze, ze Żwirek moze wygrywac z belgami czy borderami, do tego sie przyznaje. Stara sie bardzo, ale jest wolny i duuuzy ;)Czyli, sama piszesz, że nie wierzysz. A jeszcze wcześniej napisałaś zakla napisał(a):No ale nie ma co, z mamutem nie licze na nic wiecej niz dobra zabawe;) Czyli nie tylko nie wierzysz w Żwira, ale w malamuty w ogóle. Dlatego dawałam te malamucie przykłady. Moja rada - jedź po wygraną, a przede wszystkim - nie zwalaj winy za wyniki na rasę, bo podejrzewam, że Żwirowi jeszcze daleko do osiągnięcia limitu swoich możliwości. :roll: Quote
Flaire Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ajrisz napisał(a):Tylko wez pod uwage fakt, ze owszem jest wolny, ale zarazem i dokladny, czego niektorym belgom i borderom (np. mojej Rysce! ) brakuje. Dokładnie tak. Porozmawiaj z Mokką o tym, jakie psy wygrywały w sobotę na zawodach w Czechach - może Tobie powie to samo, co powiedziała mi :wink: , czyli że w sobote tory były bardzo trudne, z wieloma pułapkami i wygrywały właśnie wolne psy. Zauważ, że dwie osoby identycznie odbierają to, co piszesz... Więc może warto się nad tym zastanowić? :wink: Quote
Ajrisz Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Zauważ, że dwie osoby identycznie odbierają to, co piszesz... Więc może warto się nad tym zastanowić? Powiem wiecej - nie tylko dwie! Na innym forum, miala miejsce niemal taka sama dyskusja, i tam rowniez znalazly sie osoby, ktore na ten temat mialy podobne zdanie. Zatem Zakla, powtorze sie - troche wiecej optymizu, przynajmniej w kwestii zawodow i wlasnego psa. :wink: Quote
PATIszon Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ojej, czy to kacik podnoszenia na duchu ? To ja tez poprosze..... :roll: Quote
Recommended Posts