betty_labrador Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 DZIEKI WIND!!!! :D jestes kochana :D a mowilas ze nie masz dobrych ujec z Tosca 8) Quote
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind napisał(a):To ja chyba takiego nie mam ... co wiecej, ja go wcale nie pamietam ... :o Nie wiem, czy to pomoże, ale ona chyba była w zerówce S, czyli tej samej klasie, co Florek. Quote
Ajrisz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 co wiecej, ja go wcale nie pamietam ... Aaaa... bo weszla na tor, zrobila swoje i czesc ;-) Startowala bodaj jako pierwsza. Quote
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind napisał(a):A to cudo czyje? Ludek się doczekała. :D Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Borderow mam tyle, ze zaczynam je powoli rozrozniac ;) Ale do doskonalosci jeszcze wiele mi brakuje ;) Quote
Ajrisz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ha! Jest i moja! Wielkie dzieki! ;-) A ten pierwszy to border szkoleniowca od IPO < zreszta ten pies tez robi IPO i jak widac nie ma problemu w polaczeniu tych dwoch "dyscyplin" >, ktory po naszych olbrzymich prosbach wreszcie sie zdecydowal pobawic w agility ;-) Mam nadzieje, ze to sie utrzyma. Quote
betty_labrador Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind jakbys jeszcze jedna taka Tosce znalazla ;) to Cie na rekach bede nosic ;) Quote
yassue Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind, zdjecia przepiekne *.* - jak zwykle :) jesli masz cos jeszcze w kropki z tej lub jakiejs innej imprezy to razem z Blue robimy piekne oczka i prosimy o plytke na ktoryms treningu :D Aniu, masz pw :) Quote
PsychoSzczurek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 betty_labrador napisał(a):Wind jakbys jeszcze jedna taka Tosce znalazla ;) to Cie na rekach bede nosic ;) o to ja pomoge za Szejkowe zdjątko :wink: Quote
PARSONRK Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Wind']A to cudo czyje? Jaki cudny :lol: a jaka mina :lol: i can fly :lol: Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Borderow ciag dalszy, choc przeze mnie jakos malo rozpoznany ;) Quote
betty_labrador Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 PsychoSzczurek napisał(a):betty_labrador napisał(a):Wind jakbys jeszcze jedna taka Tosce znalazla ;) to Cie na rekach bede nosic ;) o to ja pomoge za Szejkowe zdjątko :wink: Sylwia damy rade -razem :) Quote
FikuMiku Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind baaaardzo dziękuję za wszystkie zdjęcia, teraz to mi już nikt nie powie, że Floro biega wolno!!! :lol: Dzięki Tobie możemy cieszyć się zawodami jeszcze wiele dni po ich zakończeniu! :fadein: [quote name='Wind'] A tutaj w subtelnym galopie po kladce. Z tym zdjeciem skojarzyla mi sie taka fotograficzna dygresja. Jak pewnie wiecie, fotografuje seryjnie, aby uchwycic "decydujacy moment". Tych zdjec by nie bylo, gdyby nie mozliwosci ich wykonania. Pierwsze takie zdjecia powstaly przez konie 8) Chciano sie przekonac, czy konie galopujac unosza wszystkie kopyta, czy tylko trzy. Prawde powiedziawszy to nie wiem, jak z tym galopem jest, ale jak widac na zdjeciu psy galopujac jedna lapa dotykaja podloza ... chociaz pewnie nie zawsze ;) W szczegolnosci gdy sa to bordery 8) Z tym koński galopem to jest tak, że jest to chód czterotaktowy, wprawdzie słyszymy ta ta tam/ pa ta taj, ale to dlatego, że czwarty takt jest właśnie fazą lotu, czyli jest taki moment kiedy koń żadną nogą nie dotyk podłoża. Dla ścisłości stęp jest czterotaktowy a kłus dwu. 8) Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 TOSCA i wszystko jasne 8) Z samochodu przesiadam sie na rece Betty :lol: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 dzieki WIND , od teraz moje rece dowioza Cie w kazde miejsce :angel: :loveu: Quote
blaira Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind moja droga zdjecia jak zwykle boskie....az z checia chialabym miec sesja swoich stworow przez Ciebie robiona :grins: Quote
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 TuathaDea napisał(a):Popieram, Bandziorom należy robić co najmniej ujęcie en face i ze dwa profile :wink: Hahaha dobrze mowi, dac mu wodki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . No foty po prostu cudne, az dech zapiera :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: . A moze znalazl by sie jeszcze jakis malutki ogoniasty sznaucer w Twoich "zbiorach" :wink: :lol: . A w ogole to czadersko wyszly fafle boksie na fotach :lol: . Quote
Ka-Vanga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Ludek'][quote name='Ajrisz']http://img13.imageshack.us/img13/6981/pict00115bg.jpg Nooooo!!! Na tym zdjeciu od razu widac, kto sie najbardziej obijal!!! O wypraszam sobie. Ja ciężko pracuję. Nawet nie wiecie ile wysiłku trzeba włożyć w utrzymanie takiego brytana :D :lol: . Hahaha wlasnie Ludek, ale Ty sie obijalas :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
Rauni Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 W kwestii galopujących piesków dysponuję zdjeciami własnych ze wszystkimi czterema łapami w powietrzu, i to są co najmniej dwie takie fazy lotu, gdzie pies nie dotyka żadną łapą ziemi. Koni zresztą też takie zdjęcia wydziałam, ale nie posiadam. Quote
Nitencja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 jeszcze prosze dawac fotki :-D super sa. Quote
Mokka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Wind, fotki -majstersztyk :D Zresztą jak zwykle. Jeśli chodzi o wyniki, to mogę Wam podać nasze. :wink: Zbyt dużo się działo na raz, aby wszystko spamiętać, poza tym pod konieć trudno już było je rozszyfrować, bo ciemno się robiło. Quote
Flaire Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Mokka napisał(a):Jeśli chodzi o wyniki, to mogę Wam podać nasze. :wink: No to podaj! Jak każdy swoje doda, to się ładnie wszystko zbierze! :wink: :lol: Quote
Recommended Posts