TuathaDea Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ajrisz napisaĆ(a):Aha, zapomnialam dodac, ze Sekretariat tez sie obijal!!! :evilbat: :evilbat: A masz dowody? :P Quote
Ajrisz Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 A masz dowody? Spoko, spoko! Zaraz ktos zdjeciami zapoda tutaj! O! Bo poduszeczki na krzeseleczkach to ja pamietam doskonale!!! 8) Quote
Robull Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind, czy juz Ci mĂłwiĆem, ĆŒe robisz najpiÄkniejsze zdjÄcia psom na agility? :P Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Ajrisz']Aha, zapomnialam dodac, ze Sekretariat tez sie obijal!!! :evilbat: :evilbat: A wcale nie 8) Sekretariat w skrajnie-mroznych warunkach bardo skrupulatnie pracowal tak: :-) Niezawodna obsluga grilla tak: A nasi wpaniali sedziowie nie tylko machali tak: ale jak trzeba bylo, dokonywali drobnych napraw popsutego przez wiatr i psy 8) toru :lol: : Wielkie dzieki za mile komentarze moich zdjec :D :D :D Bardzo, bardzo, bardzo sie z nich ciesze :multi: Quote
teqquila Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind zdjecia sa suuuper :laola: bardzo dziekujemy za piekne zdjecia Tysonka !! nie myslalam ze ma takie dlugie uszy :) Quote
teqquila Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Etam, poczekajcie, poczekajcie! Ja mam juz wstepne imiona dla maluchow i sa tak dlugie, ze nie mieszcza sie w linijce na imie w katalogu!!! 8) 8) Martyna jak ja zapamietam takie dlugie imie? Quote
saJo Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind A ja ci cos powiem! Jestes paskudna, wredna, nie masz serca. Powinnas splonac w piekle za takie zachowanie! Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat: Quote
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 saJo napisaĆ(a):Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat:A mnie siÄ wydaje, ĆŒe na odwrĂłt! PamiÄtam, byĆa kiedyĆ jakaĆ impreza, na ktĂłrej nie mogĆam byÄ, ale wĆaĆnie dziÄki fotom Wind czuĆam, jakbym byĆa! :D Quote
TuathaDea Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 WIND, DziÄkujÄ bardzo za uwiecznienie pracy sekretariatu. Nie wszyscy wiedzÄ jaka to ciÄĆŒka i peĆna wyrzeczeĆ praca :D Czy moge wykorzystaÄ dalej zdjÄcia np. Goldenka Kei. ZgraĆabym i daĆa mojej 'podopiecznej'. Mogiem??? Quote
czapla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Gratulacje dla wszystkich uczestnikow, ze szczegolnym wskazaniem na moja corcie (Celte), no i oczywiscie Misie - Blyskawice :lol: Nas niestety zabraklo :( , ale bojcie sie! - szkoli sie nowy postrach torow - na razie sprawnie wskakuje na kanape i w nagrode zezera moje kapcie :lol: Wind - Twoje zdjecia jak zawsze rewelacyjne, prawdziwa uczta dla zmyslow :D Majka swietnie bryka po torze i jaka fotogeniczna :D Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='saJo']Wind A ja ci cos powiem! Jestes paskudna, wredna, nie masz serca. Powinnas splonac w piekle za takie zachowanie! Jak moglas zrobic TAKIE fotki ??!! Przeciez to jest zbrodnia w stosunku do osob, ktore nie mogly byc na zawodach :evilbat: Ha! Czyli spotkamy sie na przyszlych Zawodach? Bedzie mi baaardzo milo :-) A jesli chodzi o frekwencje na tym IAL-u to byla imponujaca! Nawet chwili czasu nie mialam na jakis dluzszy odpoczynek od fotografowania :-) Dobrze, ze mialam zmiennika 8) Justynko, zobaczy jakiego rozpedzonego Florka znalazlam! :multi: TuathaDea, Co do zdjec to wiesz, ze nie czynie problemu 8) Sprobuje jeszcze cos znalezc, bo cos mi swita ze tego goldenka mialam w fajnych ujeciach :-) Quote
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Sekretariatowi naprawdÄ naleĆŒÄ siÄ wyrazy uznania i wdziÄcznoĆci za mozolnÄ pracÄ w trudnych warunkach. SpisaliĆcie siÄ na medal! :D czapla, szkoda, ĆŒe CiÄ nie byĆo. :( A Majka na torze wyglÄ da jak taka piĆeczka "superball", co to tylko miÄdzy hopkami siÄ odbija jak na sprÄĆŒynce :lol: . Quote
czapla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ona tak malutka i leciutka, ze jej jeszcze wiatr pomaga :lol: Quote
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 czapla napisaĆ(a):Ona tak malutka i leciutka, ze jej jeszcze wiatr pomaga :lol:Nie, wĆaĆnie Wind narzekaĆa, ĆŒe ja z toru zwiewaĆo! :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Jednouchy na krawedzi przepasci :o Flaire, Czapla, Nie smiac mi sie tutaj z Majutka! :evilbat: :lol: A z tym wiatrem to nie perzesada! Recze, ze dluzszy czas w pierwszym przebiegu mialysmy wlasnie za ten huragan od frontu :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
czapla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Powinnas zlozyc protest i kazac przestawic tor w druga strone :lol: Quote
Wind Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='czapla']Powinnas zlozyc protest i kazac przestawic tor w druga strone :lol: Ooo widzisz, bede o tym na przyszlosc pamietac :lol: To sie nazywa motywacja 8) Quote
Ajrisz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ha! Zauwazylam swoja Raise! Bede musiala jednak zmienic jej obroze, bo sie za bardzo w oczy rzuca i pies wyglada jak w kokardzie! 8) Quote
saJo Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wind napisaĆ(a): Ha! Czyli spotkamy sie na przyszlych Zawodach? Bedzie mi baaardzo milo :-) Niestety nie. Z trojki moich agilitowych psow jeden jest na emeryturze, drugi jest chory (jak wyzdrowieje zrobimy Ci konkurencje :D ), a trzeci jest gowniaz. Ale w przyszlym roku, mam nadzieje... Quote
zakla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Super fotaski, i nawet dwa razy mamut sie zalapal;) Quote
zakla Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Tak, tak... Nie komentuj ja juz to zrobilam na miejscu :roll: Beda te wyniki w necie czy nie bardzo?? Quote
Ajrisz Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Tak, tak... Nie komentuj ja juz to zrobilam na miejscu A dziwne, bo psy zaprzegowe lubia takie klimaty. Pewien osobnik z dogomanii, jest winny 11 kur... Poza tym kazdy mial w rece to, co uwazal za stosowne - co najbardziej "jaralo" skaczacego przyjaciela. :wink: Quote
Recommended Posts