Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Flaire napisał(a):

P.S. Tylko tym razem nie zapomnij wymienić swojemu psu baterii. :wink:

Caly czas podlaczona do poradu....laduje sie.... :roll:

TO ja Ci chętnie oddam trochę energii z Milo :lol:.

Posted

No wiesz, PATI, jak co poniektórzy zobaczą, że moja Błyskawica jest na liście, to juz od razu będą wiedzieli, że nie ma po co jechać - i zostaną w domu! :D Więc chcą listę, żeby wiedzieć, jak planować weekend. :lol:

Chciałam Błyskawicę trochę podskubać przed zawodami, coby jej nadać bardziej aerodynamicznego kształtu :wink: :lol: , ale Mokka mi nie pozwala. :evil: Chyba też się boi konkurencji. :lol:
[/list]

Posted

No czekamy na liste, czekamy;)

Powiem Wam, ze ja jednak wole, aby na temat moj i mojego psa wypowiadaly sie osoby ktore znaja chcoiaizby jendo z nas. Bo obcy ludzie nie potrafia mnie zrozumiec, czego- jak juz Ajrisz wspomniala- doswiadczylam juz nie pierwszy raz. Nie wiecie jaki mam z psem kontakt, co z nim robie, ani NIE znacie mojego stosunku do mojego psa. Tak wiec wybaczcie, ale nie jade na zawody po zwyciestwo, bo wole pojechac zeby soie dobrze bawic i ew. jak stane na pudle to bedzie super, a nie jechac a potem sobie pluc w brode ze tak slabo nam poszlo;)

PS. On wcale nie ejst dokladny ani zwrotny:P

Posted

zakla napisał(a):
jednak wole, aby na temat moj i mojego psa wypowiadaly sie osoby ktore znaja chcoiaizby jendo z nas. Bo obcy ludzie nie potrafia mnie zrozumiec, czego- jak juz Ajrisz wspomniala- doswiadczylam juz nie pierwszy raz.
To może warto się zastanowić, co takiego wypisujesz, że nikt, kto zna Cię tylko z tego, co piszesz, nie jest w stanie Cię zrozumieć. Jakieś problemy w wypowiadaniu się pisemnie, czy co? :niewiem:

Posted

a nie jechac a potem sobie pluc w brode ze tak slabo nam poszlo;)

A czy faktycznie takie plucie w brode jest konieczne? Nie lepiej nastawic sie na sukces, ale byc przygotowanym rowniez na porazke? Wiesz, to juz nawet nie jest kwestia agility, tylko normalnych wzlotow i upadkow w zyciu < wiem, brzmi sentymentalnie, ale co tam > Ale fakt, nie znam Cie, i moze faktycznie nie powinnam niczego insynuowac - mimo, ze czytajac Twoje posty, mam do tego swiete prawo.

Pozdrawiam.

Posted

To moze ja wtrace:
Specyfiką forow dyskusyjnych jest to, ze znamy sie tylko z opisow, nie koniecznie osobiscie, wiec jesli chcialabys, zeby na Twoj temat wypowiadali sie tylko Ci, ktorzy znaja Cie osobiscie, byloby ciezko znalezc kogokolwiek do rozmowy, nie sadzisz? :lol:

Posted

OK. Nie wierze w swojehgo psa, nigdy w niego nie uwierze, wszystko zwalam na to ze jest malamutem. Podoba sie? Mam nadzieje, ze nareszcie jestescie zadowolone i dyskusja sie urwie...

Oczywiscie, nie potrafie sie wypowiadac i wogole jestem opuzniona, panie Flaire;)

Posted

zakla napisał(a):
OK. Nie wierze w swojehgo psa, nigdy w niego nie uwierze, wszystko zwalam na to ze jest malamutem. Podoba sie? Mam nadzieje, ze nareszcie jestescie zadowolone i dyskusja sie urwie...
Jeszcze tylko zapomniałaś napisać, że zabierasz swoje zabawki i idziesz na swoje podwórko. :wink:

Posted

Oczywiscie, nie potrafie sie wypowiadac i wogole jestem opuzniona, panie Flaire

Ekhm.... czy ja o czyms nie wiem?! :o :o
8)

Mam nadzieje, ze nareszcie jestescie zadowolone i dyskusja sie urwie...

No chyba jednak nie!
Kurde, listy nie ma, to ludzie nerwowi sie robia! Trzeba sie jakos wyladowac!

Posted

Problem wiary i niewiary w psa nie dotyczy tylko malamutów. Ja też mam z tym problem. Myślę, że każdy ma lub miał, może tylko się nie przyznaje. Jak dostajesz piąta dedke pod rząd w tym jedną za czas, to twoja wiara w psa nieco słabnie. czy nie? Szczególnie gdy obok szaleje fruwający border.

Z drugiej strony masz co masz i gdy pracujesz i zaczynasz wierzyć w swojego psiaka, to osiągasz lepsze efekty, niekoniecznie lepsze niz inni, ale lepsze niż przed miesiącem, a to juz dużo. kiedys na sem pani sędzina uczyła nas,że trzeba mieć zaufanie do swojego psa i biegać mniej asekuracyjnie. W końcu wyjdzie ;-))

Dawać listę!!

Posted

[quote name='Magda i Saga']Jak dostajesz piąta dedke pod rząd w tym jedną za czas, to twoja wiara w psa nieco słabnie. czy nie? Szczególnie gdy obok szaleje fruwający border.

Wszystko zależy od nastawienia. My głównie zbieramy dyskwalifikacje ;) I powiem Wam - KOCHAMY TO! :cunao: A co do wiary w psa to ja akurat mam niezachwianą wiarę, że mój zawsze... zrobi to, co chce :evilbat: 0X

A poza tym uważam, że należy opublikować LISTĘ!

Posted

Cicho, krwiopijcy :evilbat: , robi się! :lol: :lol:
Nie popędzajcie, bo palce na klawiaturze ze strachu się ślizgają. :lol:

To kto robi ciasto? 8) I jakie? :eating:

Posted

To kto robi ciasto? I jakie?

ja ja ja ja!!!
PO-PISzę się swoimi kulinarnymi zdolnościami i zrobię ciasto marchewkowe. Tylko nie wiem czy dodać rodzynki bo wielu dostaje spazmów jak widzi te upokorzone winogrona w cieście :roll:
Marcheweczka jest dobra na oczy więc orientacja na torze powinna się poprawić :wink: