Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm... Ponieważ to jest topic IALowski, a my tu o piłeczkach, to nie pozostaje mi chyba nic innego jak zwiększyć pulę nagród o te przedmioty porządania...

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Davie napisał(a):
Znam ten ból... Ale juz są! Przynajmniej w środę były! :D :D :D
Funny 63 się nazywają. :lol:

Sa na Jutrzenki, czy na Loteryjki?
Wiesz, że możesz złożyć zamówienie w necie i potem odebrać?

Już wiem :P , a adresik podasz, czy mam goglownicę wysilać?

Posted

Te twarde które sa w sprzedazy sa okropne,moje psy nie chca na nie nawet patrzec(ale to szkoty...),dlatego zrobilam patent z tenisowa.To im pasuje.W takim razie jestem ciekawa tych cudownych pileczek.

Posted

Sa też bardzo podobne, tylko już nie w zgrzewkach, a pojedyńcze, i to nawet w kilku (5?) rozmiarach. Dla szkotów size'zik można spoko dobrać. :D

Posted

PATIszon napisał(a):
Wind napisał(a):
Pati,

Tak wracajac do agility, to wiesz ze ja wciaz mam wstret do sera :lol: :lol: :lol:

A ja nie! I wlasnie mam problem, bo wypilam ostatniego Doga i nie mam co pic!!!
Chyba pojde spac :wallbash:

Pati: Ja z niecierpliwością czekam na info, kiedy odwiedzisz nas w Wawie... wtedy to i winko bedzie, i serki... :P

Posted

Ja mam wlasnie taka miekkawa, ale moj pies sie zbuntowal i stweirdzil ze pileczki bedzie mial w glebokim powazaniu... Wiec mamy uzywana raz pileczke na sznurku, rozmiar duzy;) Jedynie pilka tenisowa wchodzi w gre- ale jak zrobilam patent z przewleczeniem przez nia sznurka, to po jednym szarpaniu z pileczki zrobily sie dwie...;)

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):

Pati: Ja z niecierpliwością czekam na info, kiedy odwiedzisz nas w Wawie... wtedy to i winko bedzie, i serki... :P

Phi w Wawie to ja wlasnie jestem.
Ale jutro wracam do Bydzi. Trza sie bylo wczesniej orietowac :lol:

Posted

My nie będziemy niestety, na razie szukamy jakiegoś dobrego ortopedy w Krakowie. Powodzenia wszystkim i dobrej zabawy :) I czekam na fotki :)
P.S. A te miękkie piłeczki są łatwo zjadalne?

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
A te miękkie piłeczki są łatwo zjadalne?

Iwona
ja mam rottweilerkę i od trzech lat jej nie zjadła :) tylko sznurek jej się udało naruszyć, więc chyba nie tak łatwo je pojokonać ;)

Posted

Ja jestem w posiadaniu takowej od dwoch tygodni, i mam malamuta:P Na razie pilka jest tylko troszku ponadgryzana, tj. sa slady po zebach:) Ale zeby tam jakos gorzej bylo to nie powiem;)