AniaP Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 orsini napisał(a): jak ja dobrze rozpedze to ucieknie z toru:)))) :lol: :lol: Ja też tak mówiłam przed Włocławkiem i zastanawiałam się po co tam w ogóle jadę. :stupid: :silly: A proszę jaki dzielny był mój maly strachacz, przebiegł tyle torków, chociaż miała momenty, co by najchętniej z torku :scared: :lol: Spoko, spoko, dacie radę, aż się zdziwisz. :thumbs: orsini napisał(a):no znajac zycie to ucieknie na kladke:)))))))) i co wtedy od razu out????? Niestety. :( orsini napisał(a): a nie mozna zrobic konkursu z wyborem trasy????tak jak u koni? A to jakaś nowa konkurencja? :hmmmm: :lol: Quote
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 czemu nie byloby ciekawie:))jest to konkurs na czas. Oczywiscie wylamania to punkty karne, a po 3cim out Quote
TuathaDea Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Davie napisał(a):W debiutach - parówka, albo co innego, dobrego w dłoni, ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... :-? 8) ). :D :D :D Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć :wink: Quote
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 buhahahahahhahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Anulka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... No możecie się nawet przebrać za parówkę, marchewkę, Świętego Mikołaja czy o. Rydzyka :lol: :lol: Jeśli tylko będzie skutecznym motywatorem :D Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć Matko Boska :o :o Trzeba chyba dopisać punkt w regulaminie że za kanibalizm jest automatycznie detka. :evilbat: Quote
orsini Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 buhahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre hahahahaha Quote
Wojenka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Pati,Ty to tylko czychasz na takie ujęcia!!! Gwoli wyjaśnienia:na zdjęciu pomagam Mace dostać sie na szczyt palisady popychajac jej zadek! Popieram,palisada może leżeć sobie na ziemi.Pieski ja pokochaja! Quote
Wind Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 TuathaDea napisał(a):Davie napisał(a):W debiutach - parówka, albo co innego, dobrego w dłoni, ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... :-? 8) ). :D :D :D Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć :wink: A jak myslisz? :lol: :lol: :lol: ;) BTW bardzo sie z Majutkiem cieszymy, ze wkrotce sie z Wami spotkamy :-) Odbylam dzisiaj ciekawa pogawedke z Davie i juz wiem, ze przepadl mi przez moje zapominajstwo wczorajszy trening. Ale od przyszlego tygodnia zaczynamy :-) Quote
Ajrisz Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 czy o. Rydzyka Zara, zara! Ten stroj juz zajety jest... przeze mnie! 8) Quote
TuathaDea Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wind napisał(a):A jak myslisz? :lol: :lol: :lol: ;) myślę, że jakoś się dogadamy :lol: BTW bardzo sie z Majutkiem cieszymy, ze wkrotce sie z Wami spotkamy :-) Odbylam dzisiaj ciekawa pogawedke z Davie i juz wiem, ze przepadl mi przez moje zapominajstwo wczorajszy trening. Ale od przyszlego tygodnia zaczynamy :-) To nie wiem czy tak prędko się zobaczymy, bo my będziemy ćwiczyć w weekendy. Ale na IAL-u to na pewno. I zabierzemy ze sobą największą (najmniejszą) fankę Majeczki ;) Pozdrówka :D Quote
PATIszon Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 LUDZIE czy da sie zamowic przez internet te mieciutkie pileczki, do ktorych sie zamemu nawleka sznureczek? Plissss bo w tym za...kochanym miescie nie ma czegos takiego jak pileczka na sznureczku :evil: Wlaze dzis do sklepu na bazarku, Pajo w wozku zostawilam przed drzwiami, wiec sie streszczam. Pytam laski : -czy ma pani pileczki na sznurku? -dla psa czy dla kota? -dla psa -nie, nie mam w tym czasie juz sama zauwazylam, ze wisi smetna jedna pilka z tych twardych, wiec na odchodne informuje pania, ze jednak ma pilke na sznurku na co ona: - nie to nie jest pilka na sznurku :o - a co to jest? - pytam zaciekawiona - a no to takie, ale dla duzego psa.... :o :o :o :wallbash: Tak wiec , czy da sie to zamowic przez internet? Ewentualnie gdzie w wawie to kupic, bo bede w niedziele. Quote
PATIszon Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wind Dzieki. W sumie to nawet dobrze sie sklada. Od razu se klatke kupie. Znaczy psu. :roll: Quote
PARSONRK Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 PATIszon napisał(a):Wind Dzieki. W sumie to nawet dobrze sie sklada. Od razu se klatke kupie. Znaczy psu. :roll: Dobra dobra :wink: :lol: Quote
Wind Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Pati, Tylko jest jedno ale ;) Hurtownia jest swietnie zaopatrzona, ale trzeba miec NIP firmy, ktora w swojej dzialalnosci ma wpisany handel art. zoologicznymi. Inaczej zakupow tam nie zrobisz :( Quote
PATIszon Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wind napisał(a):Pati, Tylko jest jedno ale ;) Hurtownia jest swietnie zaopatrzona, ale trzeba miec NIP firmy, ktora w swojej dzialalnosci ma wpisany handel art. zoologicznymi. Inaczej zakupow tam nie zrobisz :( A no to doopa jasna. :roll: Quote
TuathaDea Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wind, a w którym miejscu ta hurtownia jest? I czy jest czynna w soboty? Bo wybrałbym się w tym samym celu co Pati. Quote
Wind Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Dokladny adres: Jutrzenki 83 B tel. 863 41 35. Nie wiem czy jest czynna w soboty, nalezy wiec zadzwonic :-) Quote
Davie Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Wind napisał(a):Dokladny adres: Jutrzenki 83 B tel. 863 41 35. Nie wiem czy jest czynna w soboty, nalezy wiec zadzwonic :-) Czynna w soboty, od 8 do 13. :D TuathaDea - Wam też, o ile pamiętam :wink: , przydałyby się takie piłeczki! :D Quote
TuathaDea Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Davie napisał(a):TuathaDea - Wam też, o ile pamiętam :wink: , przydałyby się takie piłeczki! :D Niooo, na Loteryjki od trzech miesięcy jest 1 (słownie: jedna) i nie zanosi się na cudowne rozmnożenie. A w sklepach sportowych, to podobno sezon się skończył i teraz będą sprzedawać gogle :-? piłek niet :evil: Doobra przesadziłem - piłek niet od dwóch miesięcy :P Quote
Wind Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Pati, Tak wracajac do agility, to wiesz ze ja wciaz mam wstret do sera :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 TuathaDea napisał(a):Davie napisał(a):TuathaDea - Wam też, o ile pamiętam :wink: , przydałyby się takie piłeczki! :D Niooo, na Loteryjki od trzech miesięcy jest 1 (słownie: jedna) i nie zanosi się na cudowne rozmnożenie. A w sklepach sportowych, to podobno sezon się skończył i teraz będą sprzedawać gogle :-? piłek niet :evil: Doobra przesadziłem - piłek niet od dwóch miesięcy :P Znam ten ból... Ale juz są! Przynajmniej w środę były! :D :D :D Funny 63 się nazywają. :lol: Wiesz, że możesz złożyć zamówienie w necie i potem odebrać? Quote
PATIszon Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wind napisał(a):Pati, Tak wracajac do agility, to wiesz ze ja wciaz mam wstret do sera :lol: :lol: :lol: A ja nie! I wlasnie mam problem, bo wypilam ostatniego Doga i nie mam co pic!!! Chyba pojde spac :wallbash: Quote
Recommended Posts