Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
jak ja dobrze rozpedze to ucieknie z toru:))))

:lol: :lol: Ja też tak mówiłam przed Włocławkiem i zastanawiałam się po co tam w ogóle jadę. :stupid: :silly: A proszę jaki dzielny był mój maly strachacz, przebiegł tyle torków, chociaż miała momenty, co by najchętniej z torku :scared: :lol:

Spoko, spoko, dacie radę, aż się zdziwisz. :thumbs:

orsini napisał(a):
no znajac zycie to ucieknie na kladke:))))))))
i co wtedy od razu out?????

Niestety. :(

orsini napisał(a):
a nie mozna zrobic konkursu z wyborem trasy????tak jak u koni?

A to jakaś nowa konkurencja? :hmmmm: :lol:

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Davie napisał(a):
W debiutach - parówka, albo co innego, dobrego w dłoni, ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... :-? 8) ).

:D :D :D

Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć :wink:

Posted

ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże...

No możecie się nawet przebrać za parówkę, marchewkę, Świętego Mikołaja czy o. Rydzyka :lol: :lol: Jeśli tylko będzie skutecznym motywatorem :D

Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć

Matko Boska :o :o Trzeba chyba dopisać punkt w regulaminie że za kanibalizm jest automatycznie detka. :evilbat:

Posted

Pati,Ty to tylko czychasz na takie ujęcia!!!
Gwoli wyjaśnienia:na zdjęciu pomagam Mace dostać sie na szczyt palisady popychajac jej zadek!
Popieram,palisada może leżeć sobie na ziemi.Pieski ja pokochaja!

Posted

TuathaDea napisał(a):
Davie napisał(a):
W debiutach - parówka, albo co innego, dobrego w dłoni, ewentualnie przewodnik biegajacy jako smakołyk ( ja cały czas czekam aż się ktoś inwencją jakąś wykaże... :-? 8) ).

:D :D :D

Ja mam pewien pomysł jak porządnie zmotywować moją bestyjkę, ale nie wiem czy Wind zechciałaby ten "smakołyk" wypożyczyć :wink:

A jak myslisz? :lol: :lol: :lol: ;)

BTW bardzo sie z Majutkiem cieszymy, ze wkrotce sie z Wami spotkamy :-) Odbylam dzisiaj ciekawa pogawedke z Davie i juz wiem, ze przepadl mi przez moje zapominajstwo wczorajszy trening.
Ale od przyszlego tygodnia zaczynamy :-)

Posted

Wind napisał(a):
A jak myslisz? :lol: :lol: :lol: ;)

myślę, że jakoś się dogadamy :lol:
BTW bardzo sie z Majutkiem cieszymy, ze wkrotce sie z Wami spotkamy :-) Odbylam dzisiaj ciekawa pogawedke z Davie i juz wiem, ze przepadl mi przez moje zapominajstwo wczorajszy trening.
Ale od przyszlego tygodnia zaczynamy :-)

To nie wiem czy tak prędko się zobaczymy, bo my będziemy ćwiczyć w weekendy. Ale na IAL-u to na pewno. I zabierzemy ze sobą największą (najmniejszą) fankę Majeczki ;)
Pozdrówka :D

Posted

LUDZIE czy da sie zamowic przez internet te mieciutkie pileczki, do ktorych sie zamemu nawleka sznureczek?
Plissss bo w tym za...kochanym miescie nie ma czegos takiego jak pileczka na sznureczku :evil:

Wlaze dzis do sklepu na bazarku, Pajo w wozku zostawilam przed drzwiami, wiec sie streszczam. Pytam laski :
-czy ma pani pileczki na sznurku?
-dla psa czy dla kota?
-dla psa
-nie, nie mam
w tym czasie juz sama zauwazylam, ze wisi smetna jedna pilka z tych twardych, wiec na odchodne informuje pania, ze jednak ma pilke na sznurku
na co ona:
- nie to nie jest pilka na sznurku :o
- a co to jest? - pytam zaciekawiona
- a no to takie, ale dla duzego psa.... :o :o :o
:wallbash:

Tak wiec , czy da sie to zamowic przez internet?
Ewentualnie gdzie w wawie to kupic, bo bede w niedziele.

Posted

Pati,

Tylko jest jedno ale ;) Hurtownia jest swietnie zaopatrzona, ale trzeba miec NIP firmy, ktora w swojej dzialalnosci ma wpisany handel art. zoologicznymi. Inaczej zakupow tam nie zrobisz :(

Posted

Wind napisał(a):
Pati,

Tylko jest jedno ale ;) Hurtownia jest swietnie zaopatrzona, ale trzeba miec NIP firmy, ktora w swojej dzialalnosci ma wpisany handel art. zoologicznymi. Inaczej zakupow tam nie zrobisz :(

A no to doopa jasna.
:roll:

Posted

Wind napisał(a):
Dokladny adres: Jutrzenki 83 B tel. 863 41 35. Nie wiem czy jest czynna w soboty, nalezy wiec zadzwonic :-)

Czynna w soboty, od 8 do 13. :D

TuathaDea -
Wam też, o ile pamiętam :wink: , przydałyby się takie piłeczki! :D

Posted

Davie napisał(a):
TuathaDea -

Niooo, na Loteryjki od trzech miesięcy jest 1 (słownie: jedna) i nie zanosi się na cudowne rozmnożenie. A w sklepach sportowych, to podobno sezon się skończył i teraz będą sprzedawać gogle :-? piłek niet :evil:

Doobra przesadziłem - piłek niet od dwóch miesięcy :P

Posted

TuathaDea napisał(a):
Davie napisał(a):
TuathaDea -

Niooo, na Loteryjki od trzech miesięcy jest 1 (słownie: jedna) i nie zanosi się na cudowne rozmnożenie. A w sklepach sportowych, to podobno sezon się skończył i teraz będą sprzedawać gogle :-? piłek niet :evil:

Doobra przesadziłem - piłek niet od dwóch miesięcy :P

Znam ten ból... Ale juz są! Przynajmniej w środę były! :D :D :D

Funny 63 się nazywają. :lol:

Wiesz, że możesz złożyć zamówienie w necie i potem odebrać?

Posted

Wind napisał(a):
Pati,

Tak wracajac do agility, to wiesz ze ja wciaz mam wstret do sera :lol: :lol: :lol:

A ja nie! I wlasnie mam problem, bo wypilam ostatniego Doga i nie mam co pic!!!
Chyba pojde spac :wallbash: