mala_czarna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Póki co nie jesteśmy mile widziane w schronie... Quote
mala_czarna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 ludwa napisał(a):?????????????????????? a co z psami tutejszymi? Moje ostrowiaki to Foka - w hotelu Miko - jutro jedzie do ds do Torunia Bursztyn - czeka na wizytę przedadopcyjną w Pruszkowie Quote
ludwa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Miałam na myśli te pod opieką Psów Niczyich, bo u Twoich informacje są:) Quote
Fela Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Dzień Ziemi jak zwykle był dla nas bardzo owocny :-P Po naszą gwiazdę - Dejzi, sukę o niezwykłym spojrzeniu ustawiła się kolejka chętnych. I pewnie nie tylko ona znajdzie dom po Dniu Ziemi :D Przy okazji: zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie na Wielką Majówkę na SGGW. Już w najbliższą sobotę 21 maja, Kampus SGGW, Nowoursynowska 166. Będzie się działo, oj, będzie... Quote
Fela Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Dejzi - to ona znalazła dom. Przyjechała do nas ze schroniska w ramach akcji sterylizacji. Ona ma już dom. :-)) Proszę Szanownego Towarzystwa o zwrócenie uwagi na gustowną apaszkę oraz intrygujące hasło ;) Quote
Fela Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mala_czarna, oczywiście, Fokę koniecznie zabieramy na Majówkę. Ma duże szanse, zwłaszcza że podczas dni SGGW adopcje zazwyczaj się udają. Quote
Andzike Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Fela napisał(a):Mala_czarna, oczywiście, Fokę koniecznie zabieramy na Majówkę. Ma duże szanse, zwłaszcza że podczas dni SGGW adopcje zazwyczaj się udają. Czy na majówkę można przyjechać ze swoim tymczasowiczem do adopcji czy trzeba go wcześniej zgłosić i czekać na pozwolenie? Quote
Fela Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Andzike, niestety, to nie jest impreza otwarta :( Imprezę organizują studenci sggw, a jeśli chodzi o psy do adopcji, ich pokaz przygotowują studenci weterynarii. Lista jest wcześniej ustalana i ograniczona. Quote
Andzike Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Fela napisał(a):Andzike, niestety, to nie jest impreza otwarta :( Imprezę organizują studenci sggw, a jeśli chodzi o psy do adopcji, ich pokaz przygotowują studenci weterynarii. Lista jest wcześniej ustalana i ograniczona. Ok, rozumiem :) Mam nadzieję, że kilka psiaków z Ostrowi znajdzie dobre domy! Quote
ludwa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Fela napisał(a):Dzień Ziemi jak zwykle był dla nas bardzo owocny :-P Po naszą gwiazdę - Dejzi, sukę o niezwykłym spojrzeniu ustawiła się kolejka chętnych. I pewnie nie tylko ona znajdzie dom po Dniu Ziemi :D Przy okazji: zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie na Wielką Majówkę na SGGW. Już w najbliższą sobotę 21 maja, Kampus SGGW, Nowoursynowska 166. Będzie się działo, oj, będzie... :klacz:Ręka na pulsie oczywiscie Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź na temat największej tajemnicy bieżącej dekady:mdleje: Nie tylko ja zaglądam na ten wątek i nie tylko ja pytam ale cóż... Quote
koosiek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dejzi, która wytargała mojego Cosmo za chustę ;) Ale jest przesympatyczna, bardzo się cieszę, że udało jej się znaleźć dom :) Mała_czarna, a Foka to było to to... małe czarne, kudłate? :) Quote
C&B Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Bardzo się cieszę, że Dejzi znalazłam domek, zaczarowała mnie na zdjęciach tymi swoimi oczętami ;) Niedługo będzie pół roku, jak Prada jest z nami. Jak widać dziewczyna z życia korzysta: No i za pare dni będzie miała sterylizację ;) Quote
ludwa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Chyba dziewczyna pomaga w koszeniu trawy;) A raczej zastępuje kosiarkę;) koszenie nie potrzebne:) Fajne zdjęcie, cały świat stanął na głowie a pies sie śmieje:) Quote
mala_czarna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 koosiek napisał(a):Dejzi, która wytargała mojego Cosmo za chustę ;) Ale jest przesympatyczna, bardzo się cieszę, że udało jej się znaleźć dom :) Mała_czarna, a Foka to było to to... małe czarne, kudłate? :) Tak :) Czarne, z bródką!! :) Quote
mala_czarna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zapraszam na bazarek dla Bakusia - Ostrowiak pełną gębą. Ups, pyskiem raczej ;) http://www.dogomania.pl/threads/207841-Gilette-w-natarciu!!-%29-I-nie-tylko-to!-Do-28-maja-do-godz.21.00 Quote
anouk92 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dziewczyny nie jestem pewna czy to pies od Was - jakiś czas temu szukałyście rudego szortkowłosego psiaka który zaginąłl w Markach - ten pies był na w Waszych ulotkach i kalendarzykach. Zerknijcie na post Aleksandry95 post 3245 - może to Wasz pies - Radzymin jest blisko Marek więc może to on. http://www.dogomania.pl/threads/123513-Bite-g%C5%82odzone..-ostatnia-szansa-Klemb%C3%B3w-k.Wo%C5%82omina-potrzebni-wolontariusze/page130 Quote
Fela Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Anouk, dzięki. Faktycznie psiak podobny, ale to jednak nie Kazio. Chyba nie on... Kazimierz był wykastrowany i zaczipowany. No i teraz byłby trochę starszy - tak ok. 3 lat co najmniej. Kamień w wodę. Ciągle strasznie jest mi przykro z powodu kazika. Quote
mala_czarna Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jeszcze pół godziny do końca bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/207300-Mega-paka-kosmetyk%C3%B3w!!!!-Dla-Miko-i-Foczki-18-maja-godz.-21.00 Quote
idusiek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='C&B']Bardzo się cieszę, że Dejzi znalazłam domek, zaczarowała mnie na zdjęciach tymi swoimi oczętami ;) Niedługo będzie pół roku, jak Prada jest z nami. Jak widać dziewczyna z życia korzysta: No i za pare dni będzie miała sterylizację ;) wiem wiem, bo bacznie jej wątek obserwuję :) Quote
idusiek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ze smutnych wieści - ODESZŁA ELENA. Kto zna wątki ostrowskich psiaków - ten pamięta jej historię. http://www.dogomania.pl/threads/130034-Onka-elena-zostaje-w-lecznicy-mĄdrzeje-) a potem... ŚPIJ SPOKOJNIE MALUTKA..... ['] ['] ['] Quote
Recommended Posts