Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fela']Ludwa, jeszcze raz proszę o jasne wyjaśnienie. Inaczej potraktuje to jak pomówienie.

W przeciwieństwie do mnie masz na piśmie, nie jedna pani, drugiej pani. Jasno skierowane do Ciebie, nie za plecami. Traktuj jak chcesz. Włącznie w resztą pomówionych:) Że się dwoisz i troisz, to wiedziałam ale, że już jesteś w kilku osobach, to pierwszy raz czytam. Nie przypominam sobie, żebym jeszcze o kimś pisała albo o organizacji. Jak widzisz doczytać się możesz wszystkiego.
I jak widać na jakiś temat zareagowałaś zainteresowaniem, zagladaniem, naciskaniem. Szkoda, że na psie tematy tak nie reagujesz. I na prośby innych osób do Ciebie. Żebyś tak wytrwale informacji udzielała i zdjęć do ogłoszeń... Każdy sam oceni.

Zapewne urażona duma cierpi, ze nie błagałam o pozostanie

To, co robisz, jest regularnym pomawianiem, szkodzi działalności prowadzonej przeze mnie i współpracujące ze mną osoby, jest i naruszaniem dóbr osobistych, za które grozi bardzo konkretna odpowiedzialność karna. Piszę to jak najbardziej poważnie.

Poczytaj swoje posty odnośnie stowarzyszenia na przestrzeni ostatnich ponad 2 lat

Posted

ludwa napisał(a):

Poczytaj swoje posty odnośnie stowarzyszenia na przestrzeni ostatnich ponad 2 lat

:roflt:A to się setnie ubawiłam. A Ty poczytaj swoje posty.

Przepraszam postronne osoby, że muszą czytać, co mają sobie do powiedzenia zaperzone (zapeżone?) baby.

Jeśli ktoś z modów się nie ulituje nad tym wątkiem, to umrze - już umarł. Szkoda.

Posted

A skoro taka biegła jesteś w prawie, jego stosowaniu i egzekwowaniu, to podsuń z łaski swojej:)jaki by tutaj artykuł zastosować? ;)

A nieudaczników i pożal się boże zarząd stowarzyszenia od siedmiu boleści krew zalewa z zazdrości.

I cieszę się, że dostarczyłam Ci rozrywki. Drobna różnica polega na tym, że ja przestałam się na ten temat wypowiadać i docinać w każdej wypowiedzi, nie mając wiedzy o poczynaniach stowarzyszenia. Moje pisanie w tym temacie zakończyło się już dawno.

A skoro już o modach wspomniałaś, to może napisz do jakiegoś, żeby oczyścił ten wątek i zajmij się nim należycie, tak, żeby psy miały z tego korzyści i będzie święty spokój.

Posted

ad. 1. żaden.
ad. 2 już pisałam
ad. 3 nie mam takiego obowiązku

i to Tyle w dyskusji z Tobą na publicznym forum, które ma służyć czemuś, a które Ty notorycznie zaśmiecasz

Posted

Doszły mnie wieści, że psiaki z Ostrowi odwiedził Pan Szwejkowski wraz z darami i Felą, kolejne 2 psy pojechały do Wawy.
Ciekawe jakie....

ech, Fela napisz coś. Czy nie napiszesz ,bo wątek umarł?

Posted

idusiek napisał(a):
Doszły mnie wieści, że psiaki z Ostrowi odwiedził Pan Szwejkowski wraz z darami i Felą, kolejne 2 psy pojechały do Wawy.
Ciekawe jakie....

ech, Fela napisz coś. Czy nie napiszesz ,bo wątek umarł?

Ja czekam na wieści o Terierku na jego wątku i mam nadzieję, że będą pomyślne.
Ucieszyło mnie to co napisałaś.
Szkoda tylko że tam tyle zostało:(

Posted

malagos napisał(a):
I to w taką pogodę, deszcz i deszcz........

Aż strach pomyśleć... a one są tam naprawdę:(
Pisałam to już kiedyś, ale wspomne. Moja babcia pochodzi z Ostrowii Mazowieckiej i zawsze w takich w superlatywach jacy tam są wspaniali dobrzy ludzie... Kiedys nie wytrzymałam i jak była u mnie pokazałam jej zdjęcia psów z Ostrowii... Moja babcia na to cytuję " to nieprawda, to na pewno nie są psy z Ostrowii"Jednak są:(:( To starsza kobieta, odpuściłam:(

Posted

Dziś przyjechały pod naszą opiekę 2 ostrowskie psiaki:

ten chłopaczek ;)- Ladybell specjalnie dla Ciebie ;)

i ta 4 miesięczna dziewczynka dla której nie mamy DT... ktoś ma pomysł?!

Obecnie ta urocza dwójeczka przebywa w lecznicy, z której musi zniknąc do soboty... :( Dla chłopak jest hotel. Dla małej nie mamy nic :(
POMOCY !

Posted

Jak dobrze, że im się tez udało mieć szansę na lepsze życie. Tylko ta malizna nie ma gdzie się podziać:( Zupełnie nie mam pomysłu na tę chwilę:(

Posted

Cioteczki, prosimy o wsparcie tej dwójki nowych podopiecznych. Tam kolejne czekają i proszą o pomoc. Im szybciej znajdziemy domy tej dwójce, tym szybciej następne będą mogły przyjechać...

Posted

ludwa napisał(a):
Cioteczki, prosimy o wsparcie tej dwójki nowych podopiecznych. Tam kolejne czekają i proszą o pomoc. Im szybciej znajdziemy domy tej dwójce, tym szybciej następne będą mogły przyjechać...

A dużo ich tam czeka na ratunek:(