*Gajowa* Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ciekawa jestem czy ogrzewają pawilon ? Quote
Milady Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 NIE OGRZEWAJĄ?????????????????? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
esperanza Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Plan miałam taki, by ich zaskoczyć naszym przyjazdem i sprawdzic, czy o 13 bedzie juz rozpalone. w sumie było, bo 40 minut przed pojawieniem sie przed schroniskiem, dałyśmy znać pracownikowi, że będziemy. Rozpalone było i owszem, ale woda w miskach była zamarźnięta :-( a w jednym z boksow wiało, bo porzedniego dnia szyba wypadła i pracownik jeszcze jej nie umieścił w ramach. Quote
Dorothy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Lara napisał(a):wlasnie "obrabiam" fotki .... ale zlej jakosci sa... :shake: snieg padal... mgła była... kiepskie... :shake: no ale cos tam zaraz Wam powysylam.... plizzz nie bijcie za zla jakosc. nic nie szkodzi!! Bic nie bedziemy.... raczej sie cieszyc ze sa! Quote
Dorothy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 esperanza napisał(a):Plan miałam taki, by ich zaskoczyć naszym przyjazdem i sprawdzic, czy o 13 bedzie juz rozpalone. w sumie było, bo 40 minut przed pojawieniem sie przed schroniskiem, dałyśmy znać pracownikowi, że będziemy. Rozpalone było i owszem, ale woda w miskach była zamarźnięta :-( a w jednym z boksow wiało, bo porzedniego dnia szyba wypadła i pracownik jeszcze jej nie umieścił w ramach. beznadziejni sa, naprawde...:shake: az sie cos czlowiekowi robi:mad: :mad: Quote
*Gajowa* Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Zakładam się, że rozpalał w pośpiechu po odebraniu wiadomości, ze jedziecie. Zapewne nie kupili opału i jest tylko to co Lara przywiozła. Można się załamać... Quote
AśkaK Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Felu - ŚWIETNA ROBOTA !!! :bigok: :Rose: :B-fly: Wygląda to całkiem obiecująco!:cool3: Ja zaraz wysyłam Ci swoje dane! I TZta też!:cool3: Tylko (i aż) tej siedziby brak !!! :oops: A ja niestety w tej kwesti nic nie mogę zrobić. Ktoś może..? Ktoś ma "pomysła"..? ### A na nich to ja już nie mam siły...:angryy: :shake: :sadCyber: My naprawdę musimy ich kontrolować jak dzieci. Tylko z nimi jest gorzej niż z dziećmi, dzieci tak nie kłamią... Smutne to bardzo, wkurzające... Nawet codzienny telefon nie przyniesie obawiam się efektu, pracownik powie jedno a zrobi i tak swoje.:angryy: ### Słuchajcie,a co z psiakami - Sambą, Świerzbikiem, staruszką? Czy ktoś może i chce je przywieźć do jakiegoś hoteliku? W hotelu p.Asi jest opłacone jedno miejsce dla małego psiaka - typuję staruszkę. Świerzbik tam nie może pojechać bo pozaraża całe towarzystwo, Samba jest duża a miejsce jest dla małego psiaka. Jeśli ciocia Lavinia się zgodzi na Świerzbika to uważam że też trzeba go ratować...Jeśli nie u Lavini to chyba nigdzie...:shake: Sambę najlepiej byłoby zabrać do domku przechodniego lub kameralnego jakiegoś hotelu - ona potrzebuje dużo troski i uwagi. Fundusze na te psiaki są, przepraszam chwilowo nie mogę podać ile tego mamy (mój tajemniczy zeszyt jest dziś w innym miejscu niż ja, więc dziś nie mogę dokładnie podliczyć wpłat i wydatków), ale jutro -pojutrze zainteresowanym skrobnę pw.;) A tak ogólnie - konieczne jest spotkanie!;) Quote
Milady Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Czyli co? Mogę zabrac tę staruszkę? Wszystkie wiemy, że w Ostrowii jest bez szans.... Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 TAAAK!:p Zabieraj Milady!!! Dostałam dziś info od esperanzy, że do schroniska jedzie dziś jakaś pani!!! :Cool!: :sweetCyb: Na pewno esperanza opisze nam w szczegółach co i jak.;-) Quote
Owieczka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Milady napisał(a):Czyli co? Mogę zabrac tę staruszkę? Wszystkie wiemy, że w Ostrowii jest bez szans.... Tak ,to jest dla tej babci ostatnia szansa !! Czym orędzej tym lepiej :placz: Quote
Owieczka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 AśkaK napisał(a):TAAAK!:p Zabieraj Milady!!! Dostałam dziś info od esperanzy, że do schroniska jedzie dziś jakaś pani!!! :Cool!: :sweetCyb: Na pewno esperanza opisze nam w szczegółach co i jak.;-) Tak , pani Magda pojechała po naszą Sambę :roll: do Ostrowi ... a znalazła ja na stronie internetowej :cool3: jednak to działa !! Pewnie sama nam wszystko opisze bo juz zdązyła sie zalogować jako " rosówa" zapraszamy i czekamy na wieści Quote
Maćka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Laro rozmawialam z Asia, nie dam rdy jednak zajac sie szczeniakiem onkowatym, ma juz pare miesiecy, musze tez brac pod uwage synka ktory moze byc dziabany przez malego urwisa. Szkoda, bo chcialabym mu dac szanse na domek :( Quote
malagos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ta ostatnia to też dobra wiadomość. Facet nie wziął szczeniaka pokazać żonie i jakby się nie spodobał, to do lasu...A tak jest nadzieja, że kobieta ma dobre serce, piesek jej sie spodoba i będzie psu dobrze. Quote
avii Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Piekny pies . Szkoda go dla ...chłopa :shake: i to jeszcze na tamtym terenie .. No ale co sie stało to ....... Miejmy nadzieję że dobrze mimo wszystko trafiła . Trzeba być dobrej mysli. Lara >> wrzuć Zipem albo Rarem zdjęcia na mail :p Quote
daisy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 avi napisala "Piekny pies . Szkoda go dla ...chłopa :shake: " Czy nie ma mozliwosci zeby to w jakis sposob sprawdzic ???:-( Quote
Dorothy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Milady napisał(a):Czyli co? Mogę zabrac tę staruszkę? Wszystkie wiemy, że w Ostrowii jest bez szans.... o ktorej staruszce mowa, tej co byla w budzie na zdjeciu malutkiej czarnej? D Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Najlepiej osobiście w weekend zapytać (Felu! :p ). A właśnie, czy Fela jedzie? Czy ktoś jeszcze jedzie? Hurra Samba!!!:p :multi: :multi: A ja bardzo proszę wszystkie ciocie "ostrowianki" i wszystkich dogomaniaków :p o odwiedzanie topików naszych podopiecznych: Mała Mi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19362 Zorro http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19312 Karmelek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19130 Saba :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18780 -te wszystkie psiaczki, bardzo bliskie naszemu sercu (jak z resztą wszystkie psinki) potrzebują teraz pilnie domów. Założę wątek Świerzbikowi ok? Mam dużo fotek bidulka. Jemu koniecznie trzeba pomóc jak najszybciej! I Rolce chcę otworzyć topik, to istny ssskandal ;) ,że ta ślicznotka jeszcze nie ma temaciku o sobie! I Fifi, bo jest tak podobna do Lusi...i została pokryta, trzeba sunię na sterylkę zabrać.:shake: Quote
esperanza Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 AśkaK Rolka ma juz swój temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21129&highlight=rolka swoje wątki mają także Sabar http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19131&highlight=sabar Charlin http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21643&highlight=charlin Dragon http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19132&highlight=dragon Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 O, super! Tak mi się zdawało że cosik przeoczyłam!:oops: :evil_lol: Dorothy, Milady chce zabrać tą właśnie czarnulkę.:p Quote
Dorothy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 to ona taka starenka? a czemu " :p " ?? D Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No uśmiech do Ciebie i do tego co napisałam, w końcu to świetnie że jest dla suńki miejsce w hotelu i można ją wyciągnąć! A czy bardzo starutka - nie wiemy, tylko na oko może ocenić to weterynarz. Ale po jej zachowaniu i wyglądzie, po mocno siwym pyszczku wnioskujemy, że to jedna z najstarszych w schronisku psinek. Quote
Beata J. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Lara, a co Ty na to, żeby umieścić u tej Pani Charlin? Szukamy jej domku, ale nie wiadomo jak to się skończy. Sama też nie wiem co dla Charlinki lepsze domek tymczasowy czy od razu na stałe. Wszystko na pewno zależy od ludzi do których miałaby psinka trafić. Podaj koszt pobytu u tej Pani, na pewno wspomogę mała psinkę. Quote
Beata J. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Też jestem ciekawa zdania innych dziewczyn. Wpiszę to w wątku Charlin zobaczymy czy będzie odzew. A może za 2 tygodnie psinka będzie juz w swoim prawdziwym domku. Quote
Milady Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ja jutro pojadę, to mogę zabrać Heksę. Czy jest ktoś chętny na jutro na wycieczkę do Ostrowii??? W kwestii Charlin - nie wiem jak finanse. Asia musi się wypowiedzieć. Mamy jeszcze Świerzbika i Dragona w pilnej potrzebie. Ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za :lol: . Quote
esperanza Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Ja jestem za zabraniem Charlin, jesli mamy na to środki. Przydaloby sie gdzies umieścić Świerzbika. We wtorek jego siusiak, tak jak wczesniej Moreska nie schował się do końca i był taki raczej czerwony i jakby lekko obmarźnięty. Lara jeszcze jakiś pies miał takie objawy, pamiętasz? Quote
Recommended Posts