Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

ale ja Ci nie każę tam jechać Edi...tylko prosze, żebyś zadzwoniła na policję i powiadomiła o sytuacji i dokładnym miejscu przebywania psów.
To tak dużo, zeby zostały zabrane?

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
ale ja Ci nie każę tam jechać Edi...tylko prosze, żebyś zadzwoniła na policję i powiadomiła o sytuacji i dokładnym miejscu przebywania psów.
To tak dużo, zeby zostały zabrane?

Zaraz poproszę kogoś o użyczenie telefonu.

Posted

idusiek napisał(a):
a co ci powiedziano?
niestety, babcia nie odbiera telefonu od pól godziny :/

że przyjęto zgłoszenie... Dla pewności wysłałam jeszcze na komisariat email. Może babcia moja poszła tam gdzie ta sunia? Jak do mnie zadzwoni, to napiszę co się działo.

Posted

dzwoniłam do schronu wieczorem- nie dostali żadnego zgłoszenia.

Dostałam też maila od Pani Żabci , nada nie wiem gdzie mieszka ani jaki ma nr telefonu :/
Pisze ze ciezko i co jaj jej radzę- czy ma ją oddać, bo sama jest nerwowa i wiecej pali ...
ze ona ma traumę,ze jej trzeba domu z ogrodem, ze u niej ciągle śpi i ze 4 razy nalała jej na dywan. Ze nie zrobiła kupy od wtorku i ze prawie nie je...
super :(

Posted

a po co ona się tak denerwuje - jakby była spokojna i cierpliwa to i pies czułby się lepiej :shake: a tak... to do bani :( szkoda Żabki... wcale jej nie trzeba domu z ogrodem - trzeba jej serca i cierpliwosci... tylko czy to otrzyma? dywan można zwinąć albo przykryć na trochę folią.
Ma apetyt?

Posted

Astek Bolec od Was zamieszkał w nowym domu. Wszystko u niego dobrze, Paweł był ostatnio u właścicieli w odwiedzinach i rodzina jest nim zachwycona.

Posted

Malwinka szuka domu - i to zdecydowanie oraz pilnie. Trzeba do ludzi pojechać (Praga), wyperswadować, żeby poczekali chwilę, bo im się zdaje, że z dnia na dzień pozbawimy ich kłopotu. Zrobić zdjęcia też trzeba. Eeeee...............

Posted

Doddy, przeca podobno to w ogóle nie był ast ;-) No i podobno nie od razu różowo było. Na szczęscie to jednak fajny pies. May w schronisku kolejnego, jeszcze fajniejszy. Hmmmm?...

Posted

Różowo nie było, Helena do dzisiaj leczona, ale Bolec na szczęście ma super dom. Nie ma innych zwierząt w nim to nie będzie wpadki jak w tymczasie.

A co to za nowość macie?

Posted

a teraz pozdrowienia od Fikołka- zwanego od soboty Zygzakiem :)
Państwo dzwonili po Fredzia- ale on był już zarezerwowany dla Pani Olawii.

W sobotę Fikołek pojechał do nowego domku i miewa się tak ( obok suczka przybłęda Miniówa).

Zygzak czyli w skrócie Ziggi - imię zaczerpnięte od sposobu chodzenia na smyczy - na razie wielkim zygzakiem ;)