idusiek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ale ja Ci nie każę tam jechać Edi...tylko prosze, żebyś zadzwoniła na policję i powiadomiła o sytuacji i dokładnym miejscu przebywania psów. To tak dużo, zeby zostały zabrane? Quote
Edi100 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 idusiek napisał(a):ale ja Ci nie każę tam jechać Edi...tylko prosze, żebyś zadzwoniła na policję i powiadomiła o sytuacji i dokładnym miejscu przebywania psów. To tak dużo, zeby zostały zabrane? Zaraz poproszę kogoś o użyczenie telefonu. Quote
idusiek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Edi100 napisał(a):Zgłosiłam. Mam nadzieję że to coś da. a co ci powiedziano? niestety, babcia nie odbiera telefonu od pól godziny :/ Quote
Edi100 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 idusiek napisał(a):a co ci powiedziano? niestety, babcia nie odbiera telefonu od pól godziny :/ że przyjęto zgłoszenie... Dla pewności wysłałam jeszcze na komisariat email. Może babcia moja poszła tam gdzie ta sunia? Jak do mnie zadzwoni, to napiszę co się działo. Quote
malawaszka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 i co z psiakami? a co z Żabką? dalej nic nie wiadomo? Quote
idusiek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 dzwoniłam do schronu wieczorem- nie dostali żadnego zgłoszenia. Dostałam też maila od Pani Żabci , nada nie wiem gdzie mieszka ani jaki ma nr telefonu :/ Pisze ze ciezko i co jaj jej radzę- czy ma ją oddać, bo sama jest nerwowa i wiecej pali ... ze ona ma traumę,ze jej trzeba domu z ogrodem, ze u niej ciągle śpi i ze 4 razy nalała jej na dywan. Ze nie zrobiła kupy od wtorku i ze prawie nie je... super :( Quote
malawaszka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 a po co ona się tak denerwuje - jakby była spokojna i cierpliwa to i pies czułby się lepiej :shake: a tak... to do bani :( szkoda Żabki... wcale jej nie trzeba domu z ogrodem - trzeba jej serca i cierpliwosci... tylko czy to otrzyma? dywan można zwinąć albo przykryć na trochę folią. Ma apetyt? Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Astek Bolec od Was zamieszkał w nowym domu. Wszystko u niego dobrze, Paweł był ostatnio u właścicieli w odwiedzinach i rodzina jest nim zachwycona. Quote
Fela Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Malwinka szuka domu - i to zdecydowanie oraz pilnie. Trzeba do ludzi pojechać (Praga), wyperswadować, żeby poczekali chwilę, bo im się zdaje, że z dnia na dzień pozbawimy ich kłopotu. Zrobić zdjęcia też trzeba. Eeeee............... Quote
Fela Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Doddy, przeca podobno to w ogóle nie był ast ;-) No i podobno nie od razu różowo było. Na szczęscie to jednak fajny pies. May w schronisku kolejnego, jeszcze fajniejszy. Hmmmm?... Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Różowo nie było, Helena do dzisiaj leczona, ale Bolec na szczęście ma super dom. Nie ma innych zwierząt w nim to nie będzie wpadki jak w tymczasie. A co to za nowość macie? Quote
Fela Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ciemny, z jasnymi znaczeniami, młody, chłopak, dogauje się z psami, podobno fajny. I tyle wiem. Quote
ANETTTA Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 swarovski zaprasza http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=190487&goto=newpost zajrzyj kup uratuj [FONT=Verdana][/FONT] Quote
idusiek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 a teraz pozdrowienia od Fikołka- zwanego od soboty Zygzakiem :) Państwo dzwonili po Fredzia- ale on był już zarezerwowany dla Pani Olawii. W sobotę Fikołek pojechał do nowego domku i miewa się tak ( obok suczka przybłęda Miniówa). Zygzak czyli w skrócie Ziggi - imię zaczerpnięte od sposobu chodzenia na smyczy - na razie wielkim zygzakiem ;) Quote
beka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 To ja wrzucę zdjęcia Boryska który jest u mnie, tu z Tina , która też szuka domu Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Piękny :loveu: W schronisku jest kilka onków, ale jeden najbardziej potrzebujący, zagubiony, wystaraszony :( Śliczny. Mam zdjęcia w domu. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 P.S. Borys ma ogłoszenia? Napisz mi coś o nim to zrobię jakieś. Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 beka napisał(a):A co to za onek? wyślesz mi fotki? Biedny, taki zagubiony był :( wyślę Ci w domu wieczorem. Quote
idusiek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Z TEGO CO WIEM- ogłasza go Fela- ma tylko allegro i jest na naszej stronie: http://www.psyniczyje.pl/ ( jeszcze wtedy jako Borat). Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ma świeże allegro, to super. Kurde, dlaczego ludzie nie chcą takiego ładnego i mądrego psa... Coś mi świta, rozbójnik z niego, rozmawiałam z o nim z Beką ;) Quote
Recommended Posts