LadyBell Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ulala to super! :) jestem pewna że będzie mieć tam bardzo dobrze:) Jak się już zadomowi - czekamy na relacje. Quote
ludwa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wiem, że pytanie nie do mnie ale znam odpowiedź: ruch zerowy;( Quote
koosiek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A co z Neską? Chyba na nią chętne były dwa domy? Quote
Fela Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 W ostatni weekend do domu pojechał Rex, tu jest jego wątek z happy endem http://www.dogomania.pl/threads/180535-Znaleziony-roczny-MALAMUT-porzucony-przez-wA-aA-ciciela-ADOPTOWANY?p=14396830 Neska też pojechała, do Kluczborka. Państwo zachwyceni pannicą, pannica państwem. Obiecali foty jak tylko jeszcze bardziej wypięknieje :-) Poza tym cisza... A Kice to naprawdę w ucho coś się stało. I to w schronisku ktoś musiał jej odgryźć (z zazdrości, że za ładne miała). 27 lutego robiłam jej zdjęcia, wszystko było ok. :-( A teraz pół ucha nie ma. Biedna mała. Szkoda tylko, że nikt ze schroniska słowem nie wspomniał o tym przed adopcją. Wrrr. Sami zobaczcie: Quote
Fela Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Rozmawiałam z panią, już dość dawno. Powiedziała wtedy, że zadzwoni następnego dnia - wspomniałam o wizycie przedadopcyjnej, więc sądziłam, że chce się zastanowić, kiedy może się umówić. I od tego czasu cisza. Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Malwi'] http://img532.imageshack.us/img532/4757/trabka.jpg O matko!! Jaka ona podobna do Kropki z Klembowa. No spójrzcie tylko :) Quote
laikinia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ach dziewczyny, z tym uszkiem to szkoda poprostu, ze Kika, bidulka z pewnoscia cierpiala... niestety takie rzeczy sie zdarzaja... :( Dla nas ona jest i tak slicznotka ;) To taki naturalny prozak- mozesz byc w najgorrszym humorze- spojrzysz na Kike i musisz sie usmiechnac :) Nasze 3 "wypadki" z siusianiem byly jedynymi. Mala przespala grzecznie cala noc, a rano cieszy sie jak szalona. :loveu: Bylismy cala rodzina na polach dla psow. Kika trzyma sie stada bez problemu. Przechodzily czasem grupy "dogsitters" - kazda z ok. 10-15 psami i co robi mala Kika? Oszczekuje towarzystwo! 6 kg na krotkich lapkach, ale zawsze ma cos do meldowania. :evil_lol: Ciekawostka- Kika nie zna lustra ... Rzucila sie na siebie, albo chciala przyjsc do mojej corki, ktora widziala w lustrze. Jak to widzialam, to prawie sama sie na dywan posikalam... ;) Tak wiec zzywamy sie wszyscy razem. Mamy troche czasu, 10 dni sa ferie, wiec nie ma porannego stresu... Robie teraz ostatnia rundke spacerkowo- sikana i do lozeczek ;-) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 jak ja lubi jak psiaki widza sie w lustrze i sie ze soba bawia, albo jak Kika, warca na siebie :D laikinia, super! ciesze sie, ze Kika u Ciebie wyladowala ;) i mam nadzieje, ze bede mogla kiedys, w rzie potrzeby skorzystac z uslugi berlinskiej wizyty przedadopcyjnej ;) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 no walsnie, dziewczyny, dajcie wiecej zdjec Trabki... Quote
Fela Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No jak tylko zrobimy, to damy. W Ostrowi jest prawie 400 psów, trudno ogarnąć wszystkie, więc zdjęć mamy mało. Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Miejcie ja prosze na uwadze. I dajcie mi foty wszystkich malizn, tych najmniejszych, tych tyci tyci (suczek) najlepiej wycofanych, bojacych sie. Dziekuje ;) Quote
Tarzanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='laikinia']Kika- pierwsze wrazenia z Berlina - ciezko jej zrobic zdjecia, bo to mala wiercipieta ;-) Na ostatnim - pelno tricolorkow ;-) Same śliczności. :) Pozdrawiam. Quote
laikinia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tarzanka: DZIE-KU-JE-MY!!! :) Mam nadzieje, ze juz odpoczeliscie ;-) Quote
laikinia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Madallena, ja moge w okolicach kontrolowac. :) Tylko jestem naiwna :roll: Nie wiem, czy nieuczciwych rozpoznam... bo oszusci kurcze sa tacy wyszkoleni... :shake: Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pieknosci :):) Rany, jaka ona jest szczesliwa :) laikinia, zaloz jej nowy temat albo dawaj tez foty na mkropsiaki. Quote
Malwi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dziewczyny , czy Lucyna nadal jest w Ostrowii ? i czy ona ma swój jakiś wątek ? Quote
Tarzanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='laikinia']Tarzanka: DZIE-KU-JE-MY!!! :) Mam nadzieje, ze juz odpoczeliscie ;-)[/QUOTE] Tak już odpoczęliśmy wszystko jest OK :) Szykujemy się do kolejnej trasy ;) Pozdrawiam i ucałujcie ślicznotkę i Barego :) Quote
LadyBell Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kika lepiej trafić nie mogła! :) Kinga wielkie wielkie dzięki!! I mam jeszcze prośbę. Jeżeli znasz tam u siebie w Berlinie jakieś dobre osóbki które szukają czterołapnego przyjaciela zaproponuj schronisko w Ostrowie Mazowieckiej. Tu jest psów do wyboru do koloru, o różnym charakterze, różnej wielkości dla różnych ludzi. A jak widzisz odległość nie jest barierą nie do przebycia ;) NP. młoda śliczna sunia, średniej wielkości w typie terriera (szukam jej domu od jesieni i nic) Quote
idusiek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 tak, Omega....fajna sunia, troche niesmiala, ale przepiekna ! Cudenko jakich malo! Quote
idusiek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nie, lucyna watku nie ma, z tego co wiem, nadal jest w schronie. malwi nie mozemy zakladac watkow dla 400 psow bo z 30 nie wyrabiamy... a Kikunia sliczna ! fajnie, ze sie dziewczynie udalo! ...................... w Ostrowi jest wiele przepieknych psiakow,ktore powinny dano siedziec w domach - tylko rak do pomocy w adopcjach malo ... Quote
LadyBell Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziewczyny czy te psy są po kastracji? -Dorian -Amant -Amigo -Stiwi -Bond Czy można by ją wykonać przed ew. adopcją? Jaki mają stosunek do innych psów? Quote
Recommended Posts