Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Monisiaczek napisał(a):
:) To chyba o mnie chodzi :)
Do końca przyszłego tygodnia jestem poza domem i mam kiepski kontakt ze światem (niet neta) :angryy:.
Dlatego dopiero dzisiaj przeczytałam maila od paros.
Proszę, podrzućcie mi na PW lub maila garść informacji o tej dziewczynce (charakter, ew. problemy zdrowotne). Straszna z niej chudzinka - może potrzebne jakieś wsparcie finansowe (żywieniowe)?

Tak o Ciebie, witaj :lol:

I jak podoba Ci się czarna labka chudzinka?:-(

Posted

LadyBell - wielkie dzieki za ogłoszenia dla Fanty, mała jest chora, kaszle jak gruzlik i ma nieżyt żołądka..."owoce" schronu ... dostała antybiotyk i intestinal do jedzenia, przejdzie jej, dzielna jest ;)

Rufi - tak kundelos siedzi juz dlugo....

ech, jak większość :(

i pozdrowienia od Carmen zwanej Nutellą :)

po kąpieli przy kominku::loveu:

i już wygrzana::razz:

Posted

fcuck, malawaszka proszę, przekop sie przez stronę www.ostrow.schronisko.net tam są wszystkie które są w schronie- oprócz tego po wypadku - on wyglada prawie identol jak Gabryś- ten niedowidzący, pamietasz go?

ja jestem teraz poza domem i korzystam własnie z kafejki i nie mam jak ci tego podesłac :(

Doddy, o astach gadaj z Felą i Magdą . Pewnie chodziło o asta niez budy a z klatki, on był w najgorszym stanie, nie podnosił się wcale, deprecha totalna plus wychudzenie. :(

Posted

koosiek- nie ma go...... :(

............

Dzisiaj do domu pojechala TOLA :D juz po kąpieli i cała szczęśliwa leży i pachnie i po kątach zgląda. Trafila do domu w Nieporęcie.
Wczoraj do domu pojechała Tigra- wyżełka. Ludzie z Sokołowa, mieli ochotę na Carmen ale jej już nie było ;) A i dostałam nowe zdjecia Carmen ale nie mam jak wstawić- je z kotem z jednej miski :D

Posted

idusiek napisał(a):
koosiek- nie ma go...... :(

Tego się obawiałam :(

Podmieniłam foty psiaków na te śnieżne. Matko, ale z Shili się grubas zrobił :-o Uśmiechnięty grubas :)

Podrzuciłabyś jakieś info o Muszce? Cuuudo :) I jeszcze w tym albumie są takie dwa oszukane labki - jeden biszkoptowy, drugi czekoladowy z białymi znaczeniami - mogłabym jakieś info o nich? Mam wreszcie trochę czasu, to jutro je poogłaszam :)

Posted

Do domu pojechała wczoraj Fifi :D do tych ludzi którzy z nami mailowali wcześniej ;)

Do domu do Łodzi pojechała też Lusia, juz jest po sterylce.

ufff.
aa prsybyło nam kolejnych 5 sztuk.

2 onki - u megii , 2 asty- jadą do Pionek, pogryzione, chude i z deprechą na maxa.... i haszczak juz po operacji wrzodów i zrostow dzikiego mięsa na łapach :(

eeee. nie damy rady same, ciotki pomocy!!!!!!!!!

Posted

[quote name='koosiek']Idusiek, wysłałam Malawaszce Fridę i Bustera. A co się stało z Pączkiem? Nie mogę go znaleźć na stronie...

a Pawełek, Poker i Mars są jeszcze? Pawełek i Poker ile ważą mniej więcej?

Posted

tak dokładnie ten, na zdjeciach trochę widać jego czerwone łapy, sączyła się z nich krew :(
miał coś wbitego i to obrosło tzw dzikim mięsem i trzebya było go dzisiaj operować a przy okazji wycieto mu jajka ;)

Posted

LadyBell, haszczak jest dośc młody, cirke ebałt 2 lata. W lecznicy był niespecjalnie nastawiony do innych psów (konkretnie do szczeniorki, która mu latała przed nosem). Ale być może dlatego, że źle się czuł. Jutro będe mogła powiedzieć o nim więcej, będzie też więcej zdjęć.

Koosiek, o którą Muszkę pytasz? O Muszkę Muszkę: http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-38659.html
czy o Muszkę Muchę:
http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-40907.html

Malawaszko, Poker i Mars ważą po ok. 20 kg (tak na oko). Choć myślę, że Pokerek to waży wraz z soplami, którymi obrosło jego futro, ze 25 :-(