Onaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Na wątku zobaczyłam takiego psiaczka (zupełnie nie kudłatego), Rufi , taki w budzie ma zdjęcia. Tak smutno pochyla główkę :(. Quote
paros Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Monisiaczek napisał(a)::) To chyba o mnie chodzi :) Do końca przyszłego tygodnia jestem poza domem i mam kiepski kontakt ze światem (niet neta) :angryy:. Dlatego dopiero dzisiaj przeczytałam maila od paros. Proszę, podrzućcie mi na PW lub maila garść informacji o tej dziewczynce (charakter, ew. problemy zdrowotne). Straszna z niej chudzinka - może potrzebne jakieś wsparcie finansowe (żywieniowe)? Tak o Ciebie, witaj :lol: I jak podoba Ci się czarna labka chudzinka?:-( Quote
idusiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 paros- Carmen juz w domu dupkę grzeje :) Quote
idusiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 LadyBell - wielkie dzieki za ogłoszenia dla Fanty, mała jest chora, kaszle jak gruzlik i ma nieżyt żołądka..."owoce" schronu ... dostała antybiotyk i intestinal do jedzenia, przejdzie jej, dzielna jest ;) Rufi - tak kundelos siedzi juz dlugo.... ech, jak większość :( i pozdrowienia od Carmen zwanej Nutellą :) po kąpieli przy kominku::loveu: i już wygrzana::razz: Quote
doddy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziewczyny dawajcie znać co z astem z budy. Z tego co mi wczoraj Magda powiedziała to nie wyglądał za ciekawie. W razie co mogę pomóc transportem. Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Idusiek - nie jestem w stanie przekopać watku - podrzuć mi na maila zdjęcia i opisy sznupkowych co? dam na stronę i na allegro sznupkowe Quote
idusiek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 fcuck, malawaszka proszę, przekop sie przez stronę www.ostrow.schronisko.net tam są wszystkie które są w schronie- oprócz tego po wypadku - on wyglada prawie identol jak Gabryś- ten niedowidzący, pamietasz go? ja jestem teraz poza domem i korzystam własnie z kafejki i nie mam jak ci tego podesłac :( Doddy, o astach gadaj z Felą i Magdą . Pewnie chodziło o asta niez budy a z klatki, on był w najgorszym stanie, nie podnosił się wcale, deprecha totalna plus wychudzenie. :( Quote
koosiek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Idusiek, wysłałam Malawaszce Fridę i Bustera. A co się stało z Pączkiem? Nie mogę go znaleźć na stronie... Quote
idusiek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 koosiek- nie ma go...... :( ............ Dzisiaj do domu pojechala TOLA :D juz po kąpieli i cała szczęśliwa leży i pachnie i po kątach zgląda. Trafila do domu w Nieporęcie. Wczoraj do domu pojechała Tigra- wyżełka. Ludzie z Sokołowa, mieli ochotę na Carmen ale jej już nie było ;) A i dostałam nowe zdjecia Carmen ale nie mam jak wstawić- je z kotem z jednej miski :D Quote
LadyBell Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 oj Tola Toleńka znalazła dom! i to prosto ze schronu! Quote
koosiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 idusiek napisał(a):koosiek- nie ma go...... :( Tego się obawiałam :( Podmieniłam foty psiaków na te śnieżne. Matko, ale z Shili się grubas zrobił :-o Uśmiechnięty grubas :) Podrzuciłabyś jakieś info o Muszce? Cuuudo :) I jeszcze w tym albumie są takie dwa oszukane labki - jeden biszkoptowy, drugi czekoladowy z białymi znaczeniami - mogłabym jakieś info o nich? Mam wreszcie trochę czasu, to jutro je poogłaszam :) Quote
Onaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 W dziale Przygarnę Psa, szukają suczki, średniawej, łagodnej do dzieci (ale dom bez dzieci, dziecko przyjezdne tylko). Quote
idusiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 to Fanta się nada do domu dla sredniej. labkowate są małe, średniaki do kolana z głową max. fajne 2 chłopaki, garnace się do ludzi. trzymające się razem..... Quote
idusiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Do domu pojechała wczoraj Fifi :D do tych ludzi którzy z nami mailowali wcześniej ;) Do domu do Łodzi pojechała też Lusia, juz jest po sterylce. ufff. aa prsybyło nam kolejnych 5 sztuk. 2 onki - u megii , 2 asty- jadą do Pionek, pogryzione, chude i z deprechą na maxa.... i haszczak juz po operacji wrzodów i zrostow dzikiego mięsa na łapach :( eeee. nie damy rady same, ciotki pomocy!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='koosiek']Idusiek, wysłałam Malawaszce Fridę i Bustera. A co się stało z Pączkiem? Nie mogę go znaleźć na stronie... a Pawełek, Poker i Mars są jeszcze? Pawełek i Poker ile ważą mniej więcej? Quote
idusiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 tak ,wszystkie są. pawełek tak z 12 , poker z 15-18 kg ;) mars tak ze 18 Quote
LadyBell Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no to Lusia i Fifi nie musiały długo czekać. Szkoda że Ogonek nie ma takiego powodzenia... To ten haszczak? Ile on ma lat? Jak w stosunku do innych psów?? Quote
idusiek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 tak dokładnie ten, na zdjeciach trochę widać jego czerwone łapy, sączyła się z nich krew :( miał coś wbitego i to obrosło tzw dzikim mięsem i trzebya było go dzisiaj operować a przy okazji wycieto mu jajka ;) Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 idusiek napisał(a):tak ,wszystkie są. pawełek tak z 12 , poker z 15-18 kg ;) mars tak ze 18 na pewno mars nie jest większy? Quote
Fela Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 LadyBell, haszczak jest dośc młody, cirke ebałt 2 lata. W lecznicy był niespecjalnie nastawiony do innych psów (konkretnie do szczeniorki, która mu latała przed nosem). Ale być może dlatego, że źle się czuł. Jutro będe mogła powiedzieć o nim więcej, będzie też więcej zdjęć. Koosiek, o którą Muszkę pytasz? O Muszkę Muszkę: http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-38659.html czy o Muszkę Muchę: http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-40907.html Malawaszko, Poker i Mars ważą po ok. 20 kg (tak na oko). Choć myślę, że Pokerek to waży wraz z soplami, którymi obrosło jego futro, ze 25 :-( Quote
Recommended Posts