mgie Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ''(...) [FONT=Verdana]troszkę malutka ta suczka (ale zgadzam się wygląda jak kupka nieszczęścia), a czy cos o niej wiemy, czy umie chodzic na smyczy, czy była u weterynarza (czy jest zdrowa), ile ma mniej więcej lat), będę wdzięczna za informacje'' Chodzi o tą rudą sunie,co płacze i chce wyjść zza krat [/FONT] Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o laboga, niewiele wiem :/, nie wiem czy umie chodzic na smyczy,bo jej nie wyprowadzałam. zdrowa raczej jest, bo na chorą nie wyglada, ale u weta nie była- jest w schronie przeciez. Widocznej choroby nie ma. Młoda- max 2 lata ma albo i mniej po zębach. Quote
paros Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Do pani zainteresowanej adopcją suni w typie labka wysłałam zdjęcie tej suni. Jeżeli będzie zainteresowana nią to do kogo podać kontakt - idusiek do Ciebie? :lol: Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mamy tez chłopaka w typie ,widziałaś Nero? Ta dunia jest baaaaaaaaaarrdzo chuda, niech się ta Pani szybko decyduje, bo je juz kości na głowie wystają :( Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 tak, tylko niech sie pani szybko decyduje, bo sunia jest baaaaaaaaaardzo chuda i nie wiem ile tam wytrzyma :( kontakt do mnie of kors 600 101 446 lub Ela 889 174 935 Quote
Onaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Domek z Łodzi szuka suni bezproblemowej, jest w dziale Przygarne Psa, nie wiem czy widziałyście. Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='paros']A gdzie jest zdjęcie Nera? a tu : Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dogo- cos juz tam wrzuciłam z naszych ,chyba Megi. Quote
paros Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wysłałam tej pani link do tego wątku :lol: aby obejrzała zdjęcia labków Quote
idusiek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 i jeszcze am pokazę prawie haszczaka tylko w brązie: imię: Riana płeć: suka miasto: Ostrów Mazowiecka Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mogę prosić info o Waszych beniach? Ta sunia bez oczka i jeśli macie to inne. Quote
idusiek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 sunia bez oczka nie jest beniem :) Paulina0 ja juz wstawiłam nasze 2 benki tam gdzie trzeba , jeszcze 2 zostały. Quote
Paulina_mickey Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 idusiek napisał(a):sunia bez oczka nie jest beniem :) Paulina0 ja juz wstawiłam nasze 2 benki tam gdzie trzeba , jeszcze 2 zostały. W pierwszym poście pisze, że to benia bez oka. Quote
idusiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zapraszam na stronę - wstawiłam 36 nowych psów ( i tak nie wszystkie, bo nie mam zdjęć a przybyło ich jeszcze co najmniej 20 ..) http://ostrow.schronisko.net/ Quote
LadyBell Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Gumtree dla Shili: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-2-letnia-sunia-w-typie-ONka-szuka-PILNIE-dobrego-domu-W0QQAdIdZ178389236# świetnie prezentuje się na tych zimowych zdjęciach. PIĘKNA SUKA> Quote
idusiek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 oj super ! dzięki wielkie. ja na allegro wymieniam po mału zdjęcia na nowe.;) Quote
Monisiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 paros napisał(a):Do pani zainteresowanej adopcją suni w typie labka wysłałam zdjęcie tej suni. Jeżeli będzie zainteresowana nią to do kogo podać kontakt - idusiek do Ciebie? :lol: :) To chyba o mnie chodzi :) Do końca przyszłego tygodnia jestem poza domem i mam kiepski kontakt ze światem (niet neta) :angryy:. Dlatego dopiero dzisiaj przeczytałam maila od paros. Proszę, podrzućcie mi na PW lub maila garść informacji o tej dziewczynce (charakter, ew. problemy zdrowotne). Straszna z niej chudzinka - może potrzebne jakieś wsparcie finansowe (żywieniowe)? Quote
Monisiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :oops: sorki, dopiero zauważyłam z kim mam się kontaktować. Idusiek, wysłałam Ci PW. Quote
idusiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a ja odesłałam. sunię trzeba zabierac już, o sterylce pogadamy jak już nie będzie szkieletem. nie mamy możliwości " poprawić" jej w schronie a szczerze mówiąc nie wiem ile jeszcze wytrzyma w takim stanie :( Quote
doddy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Na wątku Zuzelki pisaliście o jakimś amstaffie ze schroniska. Czy można gdzieś zobaczyć jego zdjęcia + opis? Ma wątek? Quote
idusiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 to chłopak, pierdoła, non stop gryziony przez inne w boksie ( ale nie ma miejsca zeby go przesadzic :() i zajefajna ,młoda dziewczynka: więcej info po kliknięciu na zdjęcie psa Quote
LadyBell Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jak się mają szczeniorki które ostatnio zabrałyście? przytyły trochę czy nadal skóra i kości? Quote
Recommended Posts