LadyBell Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Idusiek mam do Ciebie pare pytań dot Blanki: [FONT=Arial]- jakie jest jej usposobienie w stosunku do innych psów i kotów?[/FONT] [FONT=Arial]- jak zachowuje się poza kojcem, czy ucieka?[/FONT] [FONT=Arial]- czy jest wysterylizowana? Warunkiem adopcji? [/FONT]- toleruje inne zwierzęta? [FONT=Arial]- jak znosi podróż? Czy wytrzyma jazdę na śląsk ( ok 3 godz)?[/FONT] [FONT=Arial]To przykładowe pytania jakie ludzie zadają. Zainteresowanie jest. Będę wdzięczna za odp. [/FONT] Quote
idusiek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [FONT=Arial]- jakie jest jej usposobienie w stosunku do innych psów i kotów?- psy ok, koty nie wiem - jak zachowuje się poza kojcem, czy ucieka?- była przerażona, nie ruszała się z miejsca[/FONT] [FONT=Arial]- czy jest wysterylizowana? Warunkiem adopcji?- nie jest, ale warunek [/FONT]- toleruje inne zwierzęta?- tak, psy [FONT=Arial]- jak znosi podróż? Czy wytrzyma jazdę na śląsk ( ok 3 godz)?- nie wiem, jechala w klatce schroniskowej, nie byłam przy tym.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a przypadkiem nie chodzi o Chorzów?:)[/FONT] Quote
LadyBell Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dzięki za odpowiedź. W miarę możliwości odpowiem ludziom jak nie dam rady naśle ich na Ciebie :eviltong::evil_lol: Nie, akurat w tym przypadku chodziło o Góry Tarnowskie. A ktoś już się zgłaszał chętny?? Quote
idusiek Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 tak, s wstpnie chętni ludzie, ale się zobaczy co z tego wyjdzie ;) przybyły nam nowe psiaki ... [FONT=Arial Black]21. Nela ( DT Gajowa) [/FONT][FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]22. Ofa ( Hotel Teresin )[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]23. Blanka (Hotel Teresin )[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
koosiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 O, Ofa w hotelu :) Ona ma cały czas u mnie ogłoszenia, cały czas je odświeżam. A Nela jest bardzo podobna do Meggi z Szydłowca, która niedawno od Gajowej powędrowała do nowego domku :) Nela też jest pod opieką E. DEREK? Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 tak, dokładnie pod opieką E DEREK. bo podobna do megi ;) A Ofka jest w Teresinie. Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ciotki ,trzymać kciuki za 2 psiny, które dzisiaj powędrowały do nowych domków: BLANKA do CHORZOWA !- państwo kontaktowali się ze mną w Wigilię i tak się zaczeło :) a dzisiaj przyjechali po sunieczkę i wypytani dokładnie przez Felę pojechali szczęśliwie do nowego domku. Mieli setera przez kilkanaście lat, Blanką są oczarowani, a ona nimi, bo juz nie spuszcza z nich wzroku ;) STIWI do MARYSINA ! - pojechał dzisiaj , do towarzystwa ma 4 koty ( o tu trzymac kciuki za dogadanie mimo jego ułomności lekkiej...) i Bezkę, która również była naszą podopieczną. Adopcję i zapoznanie z nowym domem koordynowały dzisiaj Fela i Krysia. ................... i przy okazji wazne pytanie- kogo znamy z ZABRZA? potrzebna przdadopcyjna dla naszej astki Feli. Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A Blanka to która, ta ? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2586677_mix_border_collie_blanka_pilnie_szuka.html Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dokładnie ta ! przyjechała razem z Ofą i Nelką ;) Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ale ona domek znalazła czy gdzieś przyjechała ? Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A Niusia i Felerek nadal bez domków ? Pytam, bo w takim razie ściągam Blankę z alegratki jak ma domek. Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 przyjechała do nas na dzien przed Wigilią, w Wigilię zadzwoni do mnie Ci ludzie a dzisiaj po nią przyjechali i Blanka grzeje tyłek przez TV w Chorzowie :) Felerek i Niusia nadal czekają. nie sciągaj ;) Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Szczęściara z niej :D nadal pilnie szukam kogos z zabrza do przedadopcyjnej ! Quote
mgie Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Finetta napisał(a): Mysia_ jest z Zabrza. No tak właśnie Finetta o niej przypomniała :) Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 juz do niej napisałam i do halbiny tez ;) Dziex ciotki, chodzi o Felę więc sprawa poważna ;) ale to sonikowa napisała...skad tu Finnetta? Quote
Onaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A jak Bielutek sobie radzi ? On taki wystraszony był biedak, i jeszcze tą łapkę miał ranną. A Zabrza jest Mysia czy Bjuta chyba. Quote
mgie Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 idusiek napisał(a): ale to sonikowa napisała...skad tu Finnetta? Ogryzek od Biafry właśnie znalazł dom w Zabrzu ... więc zapytałam się na wątku,czy mogą kogoś polecić, Finnetta zaproponowała Mysię ;) Quote
idusiek Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jutro będę go widziała.... wziełam wolne i z Felą i Gosią jedziemy do schronu... Aż się boję :( Quote
sonikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 idusiek napisał(a):juz do niej napisałam i do halbiny tez ;) Dziex ciotki, chodzi o Felę więc sprawa poważna ;) ale to sonikowa napisała...skad tu Finnetta? Ja myślę - a mam nadzieję, że Finetta się nie obrazi - że my tak wspólnie duchem, choć ciałem osobno ;-) Ja napisałama tutaj, a Finetta na wątku Ogryzka ;-) Quote
LadyBell Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 idusiek napisał(a):ciotki ,trzymać kciuki za 2 psiny, które dzisiaj powędrowały do nowych domków: BLANKA do CHORZOWA !- państwo kontaktowali się ze mną w Wigilię i tak się zaczeło :) a dzisiaj przyjechali po sunieczkę i wypytani dokładnie przez Felę pojechali szczęśliwie do nowego domku. Mieli setera przez kilkanaście lat, Blanką są oczarowani, a ona nimi, bo juz nie spuszcza z nich wzroku ;) STIWI do MARYSINA ! - pojechał dzisiaj , do towarzystwa ma 4 koty ( o tu trzymac kciuki za dogadanie mimo jego ułomności lekkiej...) i Bezkę, która również była naszą podopieczną. Adopcję i zapoznanie z nowym domem koordynowały dzisiaj Fela i Krysia. Świetnie! Bardzo się cieszę ,że się Blance udało:bigcool: A za Stiwiego mocno trzymam kciuki! I prosiłabym o więcej info o Neli to strzele jej parę ogłoszeń. Quote
koosiek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 O, no to to szybko sprawdzajcie dom i niech Fela jeeedzie :) Quote
LadyBell Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przejrzałam ostatnie zdjęcia ze schronu... http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF2770.html - Czy to trąbka.....?:???: Co to za jamnikowate stworzonko? Chętnie go poogłaszam.. http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF3061.html A to biedactwo? wygląda na szczeniaka... przydałoby się go umieścić w DT, żeby choć trochę doszedł do normy nim zacznie się szukać mu domku... http://psyniczyje.jalbum.net/30-12-2009%20I/slides/DSCF3167.html Quote
Recommended Posts