Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

[quote name='LadyBell']Czy wiadomo coś w prawie Lenki?? Do Magdy ktoś się odzywał? wiesz może??

MAM JESZCZE JEDNĄ INFORMACJĘ!!

napisała do mnie Pani w sprawie STIWIEGO. Jest chętna do adopcji, jednakże mieszka w Łodzi w 40m2 mieszkaniu. Kocha zwierzęta i myślę że będzie starała się dać psu dużo miłości i cierpliwości.
Co myślicie o takiej propozycji??:cool3:

ps. więcej info o tej Pani dostanę później.

LadyBell,jeżeli Stivi nie skorzysta, to może mógłby skorzystać mój tymczasowicz niewidomy onkowaty Jurand? Jest nawet trochę podobny do Stiviego. Juryś jest łagodny do wszystkich stworzeń. Ja też niedawno mieszkałam w 40 metrach z 4 psami i 2 świnkami morskimi. taki metraż mnie nie przeraża. bo liczy się podejście, odpowiedzialnośc i serce. właśnie takiego domu szukam dla Juranda. chciałabym z panią porozmawiać.

Posted

tak, i po kilku dniach Niuniek znowu wylądował pod domem Kingi- uciekł stamtąd i już go nie oddamy.
Facet przez telefon powiedział, że to dlatego, ze został rozpieszczony kiełbaskami.....
Niuniek jest do adocji przez odpowiedzialnych ludzi i to juz nie ulegnie zmianie!

Posted

[URL="http://www.ostrow.schronisko.net"]www.ostrow.schronisko.net[/URL] zapraszamy, mamy nową stronę od niedawna :)

[URL="http://ostrow.schronisko.net/"][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/2410/28450893.png[/IMG][/URL]

Posted

dzieki, myslałam ,ze te teskty to troche dziecinne są albo cuś .... Pisałam z perspektywy psa- a przynajmniej mi sie tak wydaje ...

[B]a Jumiego - tego od tekstu z aparatem już nie ma, wiesz?[/B]

Nie doczekał na naszą pomoc- Fela miała go zabierać w ostatnią sobotę, bo mi się śnił po nocach i taki biedny był i sobie obiecałam, że go komuś oddam, ze domu mu znajdę ...... a on umarł kilka dni wcześniej ;(

Posted

[quote name='idusiek']

Nie doczekał na naszą pomoc- Fela miała go zabierać w ostatnią sobotę, bo mi się śnił po nocach i taki biedny był i sobie obiecałam, że go komuś oddam, ze domu mu znajdę ...... a on umarł kilka dni wcześniej ;([/QUOTE]

:sad: Ale jak to? Tak nagle, czy już wcześniej był chory??

Posted

[color=red][b]!!!! Szukam pilnie ozdrowieńca po prawo !!!![/b][/color]
[b][color=#ff0000][/color][/b]

[color=red][b]potrzebna krew w lecznicy na gagarina, gdzie są nasze 3 maluszki ledwo zipiące !!!![/b][/color]
[color=red][/color]
[color=red][b]ktos z warszawy zna psa po parwo, który żyje i ma się dobrze?[/b][/color]

Posted

Proszę o pomoc, zajrzycie chociaż

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175403-PotrzebujAE-pomcy-ONka-z-okropnAE-ranAE-i-A-aA-cuchem-od-roweru?p=13671927#post13671927[/url]

Posted

idusiek napisał(a):
!!!! Szukam pilnie ozdrowieńca po prawo !!!!

potrzebna krew w lecznicy na gagarina, gdzie są nasze 3 maluszki ledwo zipiące !!!!

ktos z warszawy zna psa po parwo, który żyje i ma się dobrze?

Skontaktuj się z Bajk21

Posted

sprawa juz opanowana, były 2 psiaki, ale niestety krzyzówka była niedobra i nie doszło do podania.
Marysia ma sie jednak lepiej, słabiutka, ale juz nawet troche sama je.
Szczególne dzięki dla sonikowej, coronaj i Maddaleny ;) wiedzą za co :D