Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Piękne te szczeniaczki:)
mam nadzieje że rozejdą się w mig...
Idusiek ma racje.
Nie warto rezerwowac psiaka (chyba że i tak innych opcji brak).
W ubiegłym roku odmówiłam suni bo ja zarezerwowałam, pani przez dwa tygodnie wydzwaniała i upewniała się że sunia na nia czeka. Dzień przed umówiąna wizyta zamilkła i przestała również odbierac moje telefony.
I znów trzeba było zacząc od nowa ...

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Tahoma]Magdallena- oto i Twoja OFA:[/FONT]

[FONT=Tahoma]Przyjazna, spokojna i dostojna oto OFA- BERNARDYN. Jest dużym i silnym psem, który wzbudza respekt swoim wyglądem ale jak się ją bliżej pozna to widać, że jest troszkę zagubiona ale bardzo kontaktowa. Ma około 2 lat i wspaniały charakter. Widać, że dużo przeszła zanim trafiła do schroniska. Lubi jak się ją szczotkuje.Świetnie też czułby się w domku z ogrodem. Czeka na idealnego właściciela, któremu będzie mogła z wielką radością oddać swoje wielkie psie serducho. A może to na Ciebie czeka? Obecnie sunia przebywa w schronisku.[/FONT]

[FONT=Tahoma]kontakt w sprawie Ofy :[/FONT]
[FONT=Tahoma]idusiek@o2.pl [/FONT]
[FONT=Tahoma]tel. 600 101 446[/FONT]
[FONT=Tahoma]tel. 508 124 415 [/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

[quote name='idusiek']\
mgie- potrzebnie robiłas ogłoszenia, spokojnie :diabloti:

właśnie otrzymałam maila w sprawie Żwirka. Mają dzwonić pod wskazany numer.

Posted

do mienia nikto nie podzwaniał jeścio :shake:

ale może dzwonią pod drugi:cool3:

aaa obiecane fotki Kropka zwanego obecnie Memfisem:

On czekał na swoją szansę od stycznia, uwierzycie?:crazyeye:

Posted

Dzieńdobry ja chciałam się dowiedzieć czegos o adopcji żwirka i muchomorka.W szczególności chodzi mi o muchomorka.Czy adopcja jest aktualna???jak sie czuje piesek??? pozdrawiam

Posted

witamz Megi na dogo :)
Jezeli chodzi o muchomorka, więcej wie Zina, któa zajmuje sie adopcją maluszków ;) trza poczekać az wróci.
Maluchy maja sie niezle, jeszcze troche chrychają, ale nie jest zle

Posted

A czy Zina będzie dziś na forum ? Niestety nie jestem w chwili obecnej pod telefonem i korzystam z forum;) czytałam że już jest ktoś chętny do adopcji..Będe wdzięczna za odpowiedz.;)

Posted

[quote name='megi 709']A czy Zina będzie dziś na forum ? Niestety nie jestem w chwili obecnej pod telefonem i korzystam z forum;) czytałam że już jest ktoś chętny do adopcji..Będe wdzięczna za odpowiedz.;)

Tak już jestem - przepraszam.
Muchomorek już znalazł wspaniały domek :lol: jak tylko chłopak bedzie mógł opuścić lecznicę to od razu trafia w kochane łapki.
Natomiast jeżeli chodzi o Żwirka to są dwie osoby chętne - własnie jestem z nimi na etapie umawiania się na wizytę u chłopaka ;)

Posted

hmmm no to może znowu się dałam oszukać i nabrać na piękne słowa... albo zadzwoni dzisiaj... no zobaczymy... szczerze mówiąc to od jakiegoś czasu mam wstręt do odbierania telefonów i rozmawiania z ludźmi którzy dzwonią z ogłoszeń...

Posted

Czemu? do mnie jak juz ktoś zadzwoni...( a ostatnio to jakieś święto, nawet tel sprawdzam czy działa na pewnooo :shake:) - to zazwyczaj dzwonią w miarę sensowni....

Posted

a bo ja nie lubię - nigdy nie lubiałam rozmawiać przez tel, a przez telefony adopcyjne już całkiem nie lubię... i dziś nie lubię ludzi w ogóle :lol: jak im trzeba w kółko tłumaczyć a oni i tak wiedza najlepiej - mam dni wstrętu do ludzi dzwoniących :lol:

Posted

psiaki są podziębione, bo prawdopodobnie było im za zimno i je przewiało:shake:

Dzisiaj niestety coś się nam popsuło...psiaki troszkę podupadły na zdrowiu a Zołza ma zmętniałe oczko :-( **** nooooooooo.