Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

gameta spokojnie, bo mi jeszcze zina mojego podrzutka z DT wywali :diabloti:

Czy mamy coś "rasowego" małego?

Jest Pączek, który wygląda jak bardzo zaniedbany mini sznaucer:

imię: Pączek
miasto: Ostrów Mazowiecka
Pączek to starszy psiak pozostawiony sam sobie po zakończonym targowisku. Nie miał szczęścia, nie przygarnął go nikt. Został tam więc w oczekiwaniu na cud, który się nie zdarzył...Pączek wylądował w s... więcej »

no albo Bursztynka- wyglada jak przerośnięty jamnik, ale jest piękna

imię: Bursztynka
Bursztynka zawdzięcza swoje imię pięknym oczom, których nie spotyka się często w takim kolorze. Sunia jest przekochaną przylepą, która nie odstępuje człowieka na krok!Dogaduje się z innymi psami. Jest... więcej »

Zuczek wyglada jakby był jakąs rasą :diabloti:

imię: Żuczek
Czemu Żuczek?Bo jest psiakiem sięgającym do polowy łydki i płacze do człowieka, piszczy, prosi... Żuczek jest misiakiem . Małym ,skromnym i bardzo zapatrzonym w człowieka. Szuka - ale czy znajdzie?

albo Pawełek przed kolano - terier :razz::

imię: Pawełek
Pawełek to sznaucerek porzucony w wakacje w lesie...ciekawe gdzie teraz bawią się jego właściciele? Nieważne - ważne jest to, że Pawełek jest niedużym pieskiem, kudłatym i wystraszonym. Nie wie co to ... więcej »

z labkowatych jest własnie Pelaśka, Goplana,Dingo

imię: Pelaśka

imię: Goplana

imię: Dingo

Posted

nie ma sprawy :lol:
kochani potrzebuję sprawdzić domek na lini Lublin-Chełm - czy ktoś się podejmie??? :placz: miałaby tam pojechać nasza Goplana - prawie labrador :evil_lol:

oraz domek w Gdyni - miałby tam pojechać po 22.09 nasz Rusty - POMÓŻCIE - PROSZĘ!!!!!!!!!! :oops:

gameta a może TY nam pomożesz w tej Gdyni?

Posted

kurde dogo mi się popsuło czy jak?:placz: nei mogę szukać ludzi po miastach :placz::placz:

i nie mam pojęcia kto może mieszkać w dyni albo Chełmie czy Lublinie :placz::placz:

Posted

zina7777 napisał(a):

oraz domek w Gdyni - miałby tam pojechać po 22.09 nasz Rusty - POMÓŻCIE - PROSZĘ!!!!!!!!!! :oops:

gameta a może TY nam pomożesz w tej Gdyni?

Niestety, od dwóch miesięcy nie wychodzę z domu :cool1:
Domek świetnie prześwietli:
brazowa1 lub milarca
piszta na pw

Posted

msamy juz chętną a pani z Lublina się wymiksowała.:placz:

nie mogę, wszystko idzie pod górę...pojdziemy za chwile z torbami a psy jak siedziały tak siedzą :placz::placz::placz:

Posted

śpieszę donieść, że domek z Gdyni się nie wycofał (jak na dzień dzisiejszy) :cool3:
w piątek wizyta przedadopcyjna i........ trzymajcie kciuki...... możliwe,że Rusty jest już bliziutko tego swojego jedynego wymarzonego domku :p

Posted

o boszzz, dobrze by było............:oops:

Nam psów nie przybywa, ale i nie ubywa... stoimy w miejscu :placz:
i mamy same kłopoty.Proszę, pomóżcie nam ogłaszać psiaki !

Mamy mało telefonów a na niektóre psiaki to wcale :placz::placz::placz:

Posted

jutro z samego rana jadę na wizytę przedadopcyjną - szykuje sie wreszcie domek dla Zinki na Bemowie :lol:
zapowiada się dobrze i ja narazie nie widzę, żadnych przeszkód aby dziewczyna nie mogła tam iść ;)
ale poczekajmy z radością bo rzeczywistość niestety czasami jest inna :shake:

Posted

z dobrych jeszcze wiadomości to:
domek w Gdyni sprawdzony - jest OK, Pani cały czas zaiteresowana - więc z początkiem przyszłego tygodnia Rusty jedzie do nowego domku

Rusty

Możliwe, że razem z Rustym do W-wy zjedzie też Munio - jest domek na 100% zaiteresowany chłopakiem - tylko jeszcze wizyta....:cool3:

Munio

Jest też Pani chętna na Tiję - ale jesteśmy dopiero w fazie rozmów :razz:

Tija

Posted

kochana, ja mam jej lepsze zdjecia:

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 117KB.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600, rozmiar 120KB.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x578, rozmiar 112KB.