Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

jaki biedaczek....
Ja moglabym go przygarnac na tymczas, moze ewentualnie na stale, moze...
Mam teraz w domu 2 psy - mastinke 8 letnia, i mixa corgi - pieska z ADHD i 4 koty, najmłodsza Inez ma 3 miesiace.
Oprocz iNez wszystko jest "wyciachane" i zaszczepione.
Inez jest po 2 odrobaczeniu i na dniach bedzie zaszczepiona.
Mysle, ze mogalaby byc fajnym kompanem dla Bezłapka... ale czy on może sie teraz bawić ???

Oto Inez:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fela']przerwa techniczna do poniedziałku (właśnie minął rok, jak funkcjonuje; kupa czasu)

nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/

Posted

Ewusek,
jak wydobrzeje po zabiegu, to jak najbardziej. Problemem jest wydostanie go od tej niezrównoważonej emocjonalnie dziewczyny... Mamy jakiegoś prawnika w swoim gronie?
A tak w ogóle, to od wczoraj lecznica na Książęcej ma zakaz udzielania info na temat zdrowia Bezłapka. Nie wiem czy nadal żyje... Wczoraj rano widziała go Ulv.

Posted

[quote name='gemsi']nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/

i owszem, ponieważ nie zawiadomiono nas o terminie płatności, płatność nie została zrealizowana na czas, ale nie ma chyba sensu na ogólnym wątku wdawać się w dywagacje, kto winien...
grunt, że w poniedziałek ruszy

Posted

moja siostra jest karnistką, teraz pracuje jako asystent sędziego w sadzie grodzkim, wiec różne sprawy do niej trafiają.
Wyślę ci do niej namiar na pw. i jakby co to zadzwon, ja ja uprzedzę, że możesz dzwonić w sprawie kota, może będzie miała jakiś pomysł.

Posted

Super! Dziękuję!
Ewusek, czy my się nie znamy skądś czasem, bo mi się tak wydawało na Walnym, ale nie wiem skąd ewentualnie?
Czy kołdry itp od Evy przydadzą się? Jeśli nie, to może inni skorzystają? Fela, Owieczka, jak tam ze stanem ciepłych okryć w schronie?

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Super! Dziękuję!
Ewusek, czy my się nie znamy skądś czasem, bo mi się tak wydawało na Walnym, ale nie wiem skąd ewentualnie?

hmmm... zadajesz trudne pytania... jeszcze żebym wiedziała, która to Ty...
:evil_lol:

Posted

Hola, hola - rozstałyśmy się ok. 21.15. I od tej godziny Stowarzyszenie nie ponosi odpowiedzialności za działania Członków i nie daje alibi :evil_lol:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Cioooootki,
ponawiam pytanie o kołdry, poduszki, pościel itp, które oferuje Eva!!!
Czy są nam w schronie potrzebne?

W schronie moze nie tak bardzo jak na tymczasach :shake: to idzie jak woda ( szczególnie u Jayo )

Posted

[quote name='gemsi']nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/

Żeby zapłacić najpierw trzeba wiedzieć ile i na jakie konto, a takiej informacji nie dostałyśmy...
Z reszta pisałam o tym w mailu przechodnim, wiec nie wiem, po co to jeszcze zostało wywleczone na forum...

Formalności zostały załatwione i strona wróciła do sieci.
Zapraszamy ponownie na www.niczyje.org :)

Posted

Magdarynka napisał(a):
Żeby zapłacić najpierw trzeba wiedzieć ile i na jakie konto, a takiej informacji nie dostałyśmy...
Z reszta pisałam o tym w mailu przechodnim, wiec nie wiem, po co to jeszcze zostało wywleczone na forum...

nie podoba mi sie słowo wywleczone, podałem tylko prawdziwą przyczyne

Posted

Według moich obliczeń za 3 miesiące nie będziemy mieli za co opłacić hoteliki i tymczasy naszych psów. :-(
W chwili obecnej płacimy za 13 zwierzaków i tracimy środki w tępie zatrważającym.
Proszę pomyślcie o nowych formach promocji adopcji, bo widzę że ostatnio ogłoszenia w prasie i aukcje na allegro nie przynoszą efektów. :roll:
Wszelkie sugestie są mile widziane.