Ewusek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jaki biedaczek.... Ja moglabym go przygarnac na tymczas, moze ewentualnie na stale, moze... Mam teraz w domu 2 psy - mastinke 8 letnia, i mixa corgi - pieska z ADHD i 4 koty, najmłodsza Inez ma 3 miesiace. Oprocz iNez wszystko jest "wyciachane" i zaszczepione. Inez jest po 2 odrobaczeniu i na dniach bedzie zaszczepiona. Mysle, ze mogalaby byc fajnym kompanem dla Bezłapka... ale czy on może sie teraz bawić ??? Oto Inez: Quote
gemsi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Fela']przerwa techniczna do poniedziałku (właśnie minął rok, jak funkcjonuje; kupa czasu) nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/ Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ewusek, jak wydobrzeje po zabiegu, to jak najbardziej. Problemem jest wydostanie go od tej niezrównoważonej emocjonalnie dziewczyny... Mamy jakiegoś prawnika w swoim gronie? A tak w ogóle, to od wczoraj lecznica na Książęcej ma zakaz udzielania info na temat zdrowia Bezłapka. Nie wiem czy nadal żyje... Wczoraj rano widziała go Ulv. Quote
Ewusek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 może Ela coś by wyciągnela przez syna dr J. ? moja siostra jest prawnikiem, jej facet prokuratorem, nie wiem, moze zadzwonisz do niej i naswietlisz sprawe... Quote
Fela Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='gemsi']nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/ i owszem, ponieważ nie zawiadomiono nas o terminie płatności, płatność nie została zrealizowana na czas, ale nie ma chyba sensu na ogólnym wątku wdawać się w dywagacje, kto winien... grunt, że w poniedziałek ruszy Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ciotka Fela, bo mi się tam poczta konfiguruje ;) Ewusek, jutro zadzwonię do Moniki Nowickiej z TOZu, ale z wszelkiej innej pomocy chętnie skorzystam! Quote
Ewusek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 moja siostra jest karnistką, teraz pracuje jako asystent sędziego w sadzie grodzkim, wiec różne sprawy do niej trafiają. Wyślę ci do niej namiar na pw. i jakby co to zadzwon, ja ja uprzedzę, że możesz dzwonić w sprawie kota, może będzie miała jakiś pomysł. Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Super! Dziękuję! Ewusek, czy my się nie znamy skądś czasem, bo mi się tak wydawało na Walnym, ale nie wiem skąd ewentualnie? Czy kołdry itp od Evy przydadzą się? Jeśli nie, to może inni skorzystają? Fela, Owieczka, jak tam ze stanem ciepłych okryć w schronie? Quote
Ewusek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wilejkaros napisał(a):Super! Dziękuję! Ewusek, czy my się nie znamy skądś czasem, bo mi się tak wydawało na Walnym, ale nie wiem skąd ewentualnie? hmmm... zadajesz trudne pytania... jeszcze żebym wiedziała, która to Ty... :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No jak to która? Ciotka beam6 mnie pod skrzydło wzięła, poopieprzała trochę i już byłam grzeczna. Ta co wszystkie głosowania na "tak" miała ;) Quote
Ewusek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 yyyy chyba byłam w jakimś amoku bo dalej nie wiem :-) poważnie, wyślij mi foto na maila to Ci powiem skad sie znamy :-) ewusek77@o2.pl Quote
beam6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ewusek - Wilejkaros to takie małe, czarne, szczupłe i pyskate :evil_lol:! Wiesz już ? Quote
Ewusek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 już dostałam fotki na maila ale zabij mnie a nie pamietam jej :evil_lol: ja jestem mega zakrecona,. wiec wszystko mozliwe :evil_lol: Quote
beam6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A pamiętasz, że byłaś na Walnym w Lolku ?????? :) Quote
Ewusek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 pamietam... pamietam tez, ze rozmawiałyśmy przy samochodzie z transporterem.... a potem wróciłam do domu po 1 ... :-) Quote
beam6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hola, hola - rozstałyśmy się ok. 21.15. I od tej godziny Stowarzyszenie nie ponosi odpowiedzialności za działania Członków i nie daje alibi :evil_lol: Quote
Ewusek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 no to zobacz ile jechałyśmy z Kingą na Grochów :-) Quote
Wilejkaros Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Taaaaa, może Wy przez Gdańsk jechałyście??? Quote
Wilejkaros Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Cioooootki, ponawiam pytanie o kołdry, poduszki, pościel itp, które oferuje Eva!!! Czy są nam w schronie potrzebne? Quote
Owieczka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Cioooootki, ponawiam pytanie o kołdry, poduszki, pościel itp, które oferuje Eva!!! Czy są nam w schronie potrzebne? W schronie moze nie tak bardzo jak na tymczasach :shake: to idzie jak woda ( szczególnie u Jayo ) Quote
Magdarynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='gemsi']nie przerwa techniczna, tylko rachunek za dzierżawę nie został uregulowany na czas :/ Żeby zapłacić najpierw trzeba wiedzieć ile i na jakie konto, a takiej informacji nie dostałyśmy... Z reszta pisałam o tym w mailu przechodnim, wiec nie wiem, po co to jeszcze zostało wywleczone na forum... Formalności zostały załatwione i strona wróciła do sieci. Zapraszamy ponownie na www.niczyje.org :) Quote
gemsi Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Magdarynka napisał(a):Żeby zapłacić najpierw trzeba wiedzieć ile i na jakie konto, a takiej informacji nie dostałyśmy... Z reszta pisałam o tym w mailu przechodnim, wiec nie wiem, po co to jeszcze zostało wywleczone na forum... nie podoba mi sie słowo wywleczone, podałem tylko prawdziwą przyczyne Quote
esperanza Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Według moich obliczeń za 3 miesiące nie będziemy mieli za co opłacić hoteliki i tymczasy naszych psów. :-( W chwili obecnej płacimy za 13 zwierzaków i tracimy środki w tępie zatrważającym. Proszę pomyślcie o nowych formach promocji adopcji, bo widzę że ostatnio ogłoszenia w prasie i aukcje na allegro nie przynoszą efektów. :roll: Wszelkie sugestie są mile widziane. Quote
Recommended Posts