gdgt Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 KingaW napisał(a):Jeśli jakikolwiek psiak ma być pokazany w poniedziałek w EMPIK-u muszę jeszcze dzisiaj dostać jego opis Trochę prywaty:cool3:: czy mogę zareklamować (i zaprezentować) pół-rocznego kotka Kleofasa, który jest u mnie na tymczasie? Kleofas nie pochodzi z żadnego schroniska, ale błąkał się po ulicy (został zapewne wyrzucony, bo to iście domowy kot). Przygarnęła go Ania-Tygrysiczka, a potem ja. Na razie zainteresowanie Kleofasem jest znikome:-( Co Wy na to? Opis mogę przesłać już. Quote
Igusia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 KingaW napisał(a):Jeśli jakikolwiek psiak ma być pokazany w poniedziałek w EMPIK-u muszę jeszcze dzisiaj dostać jego opis (krótka historia jego życia+ cechy charakteru) do przeczytania przez Panią Dowbor w trakcie trwania imprezy!Póki co dostałam tylko zgłoszenie i opis Ziry (dziękuję Ci Magdarynko).Jeśli wśród naszych tymczasowców nie znajdziemy sie jeszcze choć 2 psiaków do 'wystawienia' na imprezie, to może trzeba puś w te pędy po 'świeży towar' z Ostrowi??? Nowym towarem to mogla by byc ta sunka od zbieracza... Asia ja chce wziasc na tymczas Quote
esperanza Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Pamiętajcie proszę o Leonie. On koniecznie musi być na Wybierz Miśka. Quote
KingaW Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Słuchajcie, ja nie wiem nic o Leonie i nic o maleństwie od zbieracza.Ani tego czy maleństwo będzie czy nie będzie prezentowane.Wiem, że mam przesłać Natalii opisy DZISIAJ!Jeśli Aśka jest 100% pewna, ze zorganizuje transport psinki z Ostrowi to poproszę o opis, jeśli nie, to tez moge dostać opis + fotę, najwyżej w ostatniej chwili powiemy, żeby nie przezentować maleństwa.Dziewczyny, pamiętajcie proszę, że JA PRACUJĘ!Po 9 godz. dziennie+dojazdy w każdą strone około godziny, więc nie będę teraz skakać po wątkach i szukać opisów psów i zcegos z tego klecić.Bo muszę troche pozarobkować. Quote
*Gajowa* Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 W Warszawie jest jeszcze Toffik i Łapka - one też powinny skorzystać z wielkiej szansy jaką jest ta impreza. Quote
ronja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Łapka jest 50km od Warszawy w hoteliku - poza tym, myslę, że jeszcze nie jest do wydania - chcę dopilnowac wyleczenia łapki i nerek - ale dziekuje w imieniu Łapki, że o niej też ktoś pomyślał:Rose: Quote
AśkaK Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 KingaW napisał(a):Słuchajcie, ja nie wiem nic o Leonie i nic o maleństwie od zbieracza.Ani tego czy maleństwo będzie czy nie będzie prezentowane.Wiem, że mam przesłać Natalii opisy DZISIAJ!Jeśli Aśka jest 100% pewna, ze zorganizuje transport psinki z Ostrowi to poproszę o opis, jeśli nie, to tez moge dostać opis + fotę, najwyżej w ostatniej chwili powiemy, żeby nie przezentować maleństwa.Dziewczyny, pamiętajcie proszę, że JA PRACUJĘ!Po 9 godz. dziennie+dojazdy w każdą strone około godziny, więc nie będę teraz skakać po wątkach i szukać opisów psów i zcegos z tego klecić.Bo muszę troche pozarobkować. KingaW, nie ma dobrych zdjęć tej małej suni ani nawet nie wiem, czy ktoś wybiera się przed dniem Miśką do Ostrowi i czy będzie mógł to suczątko zabrać. Jak więc mam Ci przesłać opis i zdjęcie, którego nie ma? Czy bez opisu dziś wysłanego ta mała nie będzie mogła wystąpić? Zdjęcia nie będzie wcześniej niż jak sunię ktoś przywiezie. A z opisu to co na dzień dzisiejszy można dać? Że mała, puchata, rudawa z białą skarpetką...To Fela i esperanza widziały suńkę , ja nie, więc jak mogę ją opisać? Quote
esperanza Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Powinnam tą informację już dawno zamieścić... Po leczeniu suńki od Skarpety i Kulki (obie za TM) został nam dług w wysokości 359zł za leczenie na Śreniawitów (194zł) i paliwo (165zł) Zapłaciłam u dr. Wojciechowskiej 100zł za Neskę i pierwszą wizytę suniek. Leczenie bezpłatne na Strzeleckiego dla skarpetowej załatwiła Klaudyna, a za 2 dni leczenia stacjonarnego na Śreniawitów nie policzono wogóle. Mam jedynie 100zł na zwrot kosztów, brakuje 259zł... Quote
Igusia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 _KanaR_ napisał(a):Dziewczyny mam pytanie... jest jeszcze u nas ta amstafka suczka?? Mój kolega z miła chęcią dałby domek jakiemuś psiakowi tej rasy... Dajcie znać co i jak :) Zwroc sie do doddy ona ma wiele amstafowatych nieszczesc pod opieka:p Quote
esperanza Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Mamy nadal Amstiego w wieku około 2-3 lat. To fajny przyjacielski psiak w stosunku do ludzi, ale nie znosi innych psów. Na zdjęciu jeszcze z zimy: Mamy także amstafowata suńkę: Quote
ayshe Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 sorki ze sie wcinam:oops: o ile sie nie myle to z Fela rozmawialam przez telefon? fela-ja cie zamorduje.gdzie bylas kobieto jak cie wczoraj nie bylo?:mad: Quote
esperanza Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Na 100% rozmawiałaś z Felą. Ciotka Felka krąży po całej W-wie i ma masę spraw na głowie. Quote
Igusia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Buahahahahaha... Fela dziś chyba śmiga z Luteczkiem po wawie... <urwanie głowy> Quote
esperanza Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Jeszcze nie śmiga bo ma pracę. Z Lutkiem jest bardzo źle. Quote
KingaW Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 esperanza napisał(a):Jeszcze nie śmiga bo ma pracę. Z Lutkiem jest bardzo źle. Czuję się winna (że nie było jak i gdzie pisny zabrać, zanim się zaraziła tym ścierwem) i bezsilna... :-( Quote
ayshe Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 esperanza napisał(a):Na 100% rozmawiałaś z Felą. Ciotka Felka krąży po całej W-wie i ma masę spraw na głowie.no ja tez w sumie nie siedze na pupie caly dzionek:diabloti: .chodzi o to ze ja juz w koncu nie bardzo wiem co z tym spotkaniem no i tyle.mnie tez dosc trudno dorwac wiec boje sie ze wogole nici z tego wyjda a nie chce nikogo wystawic.juz stad spadam.:oops: ps.oczywiscie ja nie mam zadnych pretensji do feli.tylko sie martwie ze w koncu to niewypali i nie bedzie to dla mnie komfortowa sytuacja Quote
ronja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 w listopadowym Moim Psie jest wzmianka o imprezie "Wybierz Miśka" i jest napisane, że będą prezentowane psy z naszego schronu. ja dziś też plakat zrobiłam i powiesiłam na tablicy ogłoszeń w pracy Quote
AśkaK Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ayshe, ale my nic o żadnym spotkaniu nie wiemy (przynajmniej ja), jeśli umawiałaś się z Felą to z nią się kontaktuj.:oops: Halo, czy ktoś jedzie do schroniska w ten weekend?Albo jakoś w tych okolicach? Ja bardzo poproszę o małe, rude i puchate!:p Quote
KingaW Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Plakaty Wybierz Miśkowe o imprezie w EMPIKU mogę wysłać na maila każdej zainteresowanej osobie!Proszę się zgłaszać i plakaty podrukować i rozwieszać. Quote
ronja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 KingaW napisał(a):Plakaty Wybierz Miśkowe o imprezie w EMPIKU mogę wysłać na maila każdej zainteresowanej osobie!Proszę się zgłaszać i plakaty podrukować i rozwieszać. ja poproszę - roześlę znajomym Quote
AśkaK Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A ja już chyba dostałam, wczoraj. Ale poproszę jeszcze raz, może to nie był plakat tylko ulotka.:hmmmm: :p Quote
KingaW Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aśka, nie gadaj - dostałaś i plakat i ulotkę!Komu, komu, bo idę do domu (dosłownie!). Quote
AśkaK Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Acha, no dobra!:evil_lol: A ja będę bić wszystkich opróch Magdarynki!:mad: I KingiW! Wiecie za co...:mad: ;) Quote
KingaW Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 AśkaK napisał(a):Acha, no dobra!:evil_lol: A ja będę bić wszystkich opróch Magdarynki!:mad: I KingiW! Wiecie za co...:mad: ;) Raz mi się upiekło!Asia, a to muszą być fotki psów obecnie pzrebywających w schronisku, czy jakiekolwiek ładne? Quote
Recommended Posts