Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

PILNIE SZUKAMY DOMOWEGO HOTELU W OKOLICACH WARSZAWY.

MAMY PROBLEM Z HANIĄ, NIUNIA JEST PRZERAŻONA PO SCHRONIE.
Była w nim od dziecka. Za kratami czuje się dobrze, ale ma ogromniastego stracha, żeby wyjść poza,boi się ludzi - to dzik....
w kojcu głaskałam ją, podchodziła, zaczepiała łapką. Od soboty jest blokada na maxa.....POTRZEBUJEMY POMOCY!

http://www.dogomania.pl/threads/204673-*-*-*-*Hanka-i-Tosia-w-schronie-od-urodzenia-na-wybiegu-Warszawy.-Prosimy-o-pomoc*-*/page2

Posted

Zapraszam na wątek Foksi, która po sterylce nie wróciła do schronu i jest u mnie na tymczasie. Foksia potrzebuje ogłoszeń!

Posted

ludwa napisał(a):

a przy okazji zapytam co w schronisku? Fela, mala_czarna? Byłyscie ostatnio, bo jakaś cisza tu straszna....Zero informacji co u psów i co w schronisku....?

Nie mam na to czasu. Mój hotelowicz musiał zmienić dotychczasowe miejsce na hotel kojcowy, jeżdżę robić zdjęcia swoich psów, oraz zdjęcia psów p. Joli Boczkowskiej, a Fela wozi suki na sterylki na SGGW, a później rozwozi po DT. Szkoda, że nie można zorganizować wolontariuszy z okolic Ostrowi.

Posted

O, kupa roboty ale fajnie:) Czyli dziewczynki nie wracają do schronu? Bo większość miała wracać. Ale to dobrze, że zostają w wawie:)
Wolontariat na miejscu....były próby. Nic nie wyszło niestety.
A właściciel już nie pomaga w przywożeniu suk? Bo jak ostatnio odbierałam Hankę i TOśkę, to mówił, że akurat zawiózł jakieś i miało to być cyklicznie: zawieźć-odebrać?

• 2 weeks later...