kacha_wawa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 A ja i tak sobie myślę i marzę, że Ci Państwo może jakiegoś Liska wezmą... Za tydzień będą w Wawie, a ja mam fotki podsyłać.... Skończyli spotkanie ok.21, a jeszcze musieli do Szczytna wracać, więc ciężko by było z wizytą na Tatarku :oops: I Leoś, Leon, Leonek, Lwiątko małe mi spać nie daje, jeszcze raz powtarzam się, On jest boski, taki do miziania, dzisiaj Magdzie (córce Agaty) przyszedł na zawołanie i nawet nie próbował uciekać... To taka przylepka jest, ile w Nim miłości... Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 i tak mi cały czas Leoś po głowie chodzi... Czy hotelik jest już ustalony???? na dwa tygodnie mogę Go wziąć , później Agatka, jeśli nie ma nic przeciwko ;) Nie wiem czy całą RODZINĘ rozkocha w sobie, ale ja jestem gotowa:) I liczę na to, że rodzinka będzie zachwycona, sorrka Ciotki, ale zakochałam się :cool3: Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Kacha, to bierz Leona do siebie :) Chciałaś kiedyś Fifcię, nie wyszło, to weź Leosia :cool3: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Magdarynka napisał(a):Kacha, to bierz Leona do siebie :) Chciałaś kiedyś Fifcię, nie wyszło, to weź Leosia :cool3: I tak zrobię chyba, ja już nie mogę... Zakochana jestem... Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 nie chyba, na pewno jeśli mogę ;) czy Leoś ma już hotelik???? wycofajcie go proszę... Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No skoro tak, to podobno na miłość nie ma rady :) Jeśli TZ się sprzeciwia, to weź Leon na tymczas, a potem to już z górki. TZ też wpadnie jak Ty po uszy i Tigra będzie miała kumpla na stałe :) (Tak, wiem i tak pójdę do piekła, ale ja ciepłolubna jestem :evil_lol: ) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 w dzień się po Niego stawię :)rano jestem umówiona z Doddy, o 15 do mnie Berta przyjeżdża a na 16 mam ją odwieźć pod Galerię Mokotów i tak sobie myślę,żeby od razu po Leosia pojechać... On jest taki słodziak, ja nie przeżyję... Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Magdarynka']No skoro tak, to podobno na miłość nie ma rady :) Jeśli TZ się sprzeciwia, to weź Leon na tymczas, a potem to już z górki. TZ też wpadnie jak Ty po uszy i Tigra będzie miała kumpla na stałe :) (Tak, wiem i tak pójdę do piekła, ale ja ciepłolubna jestem :evil_lol: ) To obie pójdziemy do piekła ;) Moj TZ prawie cały czas we Wrocku przebywa, bo tam ma pracę ;) Ale jestem zdecydowana, już nie mogę, Leoś mnie zabił :) Pokochałam Go i jak nie wypali z domkiem stałym to poproszę o tymczas, czy Ciotki się zgodzą???? Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czyli to ostatnia nocka bezdomnego Leonka? Od jutra będzie już spał ze swoją nową Panią, spychając się z Tigrą tyłkami z Twojej poduszki? :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Magdarynka napisał(a):Czyli to ostatnia nocka bezdomnego Leonka? Od jutra będzie już spał ze swoją nową Panią, spychając się z Tigrą tyłkami z Twojej poduszki? :evil_lol: Jak Ciotki wyrażą zgodę to tak :):):) Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 kacha_wawa napisał(a):To obie pójdziemy do piekła ;) Moj TZ prawie cały czas we Wrocku przebywa, bo tam ma pracę ;) Ale jestem zdecydowana, już nie mogę, Leoś mnie zabił :) Pokochałam Go i jak nie wypali z domkiem stałym to poproszę o tymczas, czy Ciotki się zgodzą???? Oj, Kacha, skoro on cały czas poza domem, to zawsze możesz mu powiedzieć, że chcesz mieć jakiegoś faceta na stałe w domu :evil_lol: ;) Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 kacha_wawa napisał(a):Jak Ciotki wyrażą zgodę to tak :):):) Sądzę, ze Ciotki nie tyle się zgodzą, co się nawet jutro upiją ze szczęścia, że Leon ma szansę na wspaniały domek :loveu: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 o matko, to niedługo sterylka Dziabki mojej, tak się martwię... Boję się o Nią, ale to u matki chyba normalne????:cool3: Boję się, ale nie ma rady, mój Dziabek będzie miał sterylkę, a Leosia zapraszam :) Quote
Magdarynka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nie martw się, dobrze będzie :) Choć sama się bałam w kwietniu, gdy ciachałam Chestera :) Jeśli nie masz "na oku" dobrej lecznicy mogę polecić Ci "moją". Bardzo dobrze zajmują się zwierzakami i po zabiegach oddają już całkowiecie wybudzone z narkozy. Idę spać, bo jutro mam sporo roboty... Kacha, kolorowych snów o Leonku Ci życzę :) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 jestem zdecydowana na 100 procent, jeśli nie na dom stały to na tymczas, ale myślę, że Leoś podbije serca wszystkich :) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 oj Leonek, to mi żyć nie daje :) słodkich snów Magdarynko :) słodkich snów Cioteczki :) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ronju, ja już nie mogłam... Byłam twarda do czasu... Quote
Witokret Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Oj Kacha :lol: Ty faktycznie wpadłaś po uszy :razz: Jak tak dalej pójdzie, to wedrzesz się siłą do Agaty i porwiesz jej malucha :evil_lol: Quote
ronja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Kacha, bierz Leona!!Tylko pamiętaj, że to mały łotr jest:evil_lol: ,zresztą Agata wszystko Ci pewnie już powiedziała... Co do sterylki, to masz pod nosem najlepszą lecznicę świata, "Białobrzeską" - my tam się leczymy, lekarze to świetni specjaliści, do tego z sercem. Nasza wetka zawsze całuję moje psy na przywitanie, a na wyjście zawsze daje im "cukierki":evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witokret napisał(a):Oj Kacha :lol: Ty faktycznie wpadłaś po uszy :razz: Jak tak dalej pójdzie, to wedrzesz się siłą do Agaty i porwiesz jej malucha :evil_lol: Leoś jest już w hoteliku pod Mszczonowem, za późno się obudziłam :oops: Rozmawiałam właśnie z Agatą i tak się zastanawiamy, że moze za dwa tygodnie Leoś już nie będzie wracał do Niej tylko do mnie... To jeszcze kwestia dogadania z TZ, ale w przypadku Leośka to taka miłość od pierwszego wejrzenia... A na miłość lekarstwa nie ma i myślę, że Tigrze przydałoby się towarzystwo ;) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ronja napisał(a):Kacha, bierz Leona!!Tylko pamiętaj, że to mały łotr jest:evil_lol: ,zresztą Agata wszystko Ci pewnie już powiedziała... Co do sterylki, to masz pod nosem najlepszą lecznicę świata, "Białobrzeską" - my tam się leczymy, lekarze to świetni specjaliści, do tego z sercem. Nasza wetka zawsze całuję moje psy na przywitanie, a na wyjście zawsze daje im "cukierki":evil_lol: Moja Tigra też mały łotr jest :evil_lol: Dwa łotry by się dogadały ;) A co do Białobrzeskiej to tam z moją Tigrą chodzę i też sobie ją chwalimy, Tigra po wizycie nie chce wyjść z poczekalni, bo chciałaby wszystkich zalizać i z wszystkimii psiakami się pobawić ;) I jeszcze uwielbia Muńkowe przysmaki ;) Quote
Maćka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ja tez slyszalam ze Balobrzeska jest dobra lecznica, jak bede zmotoryzowana to wyprobuje ja na Grasie heheh A Leoska nie mozna podmienic w hotelu na innego psiaka ?? Nie znam sytuacji :oops: ale tak tylko sobie mysle :roll: Quote
KingaW Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ciotki-Wariatki, a może by można podmienić małego Leona na dużego Toffika, który sie naprzykrza Jayo...Trzeba spytać Lary, bo to jej namiar (chyba) ta tymczasówka dla Leosia.... Quote
Maćka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No wlasnie ja pomyslalam o Toffiku, ale kurcze co z nim potem jak sie dom nie znajdzie :( Quote
Recommended Posts