Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']oj jak póżno w tym roku... ja tam będę - nie wiem jak reszta:)[/QUOTE]

Jeśli nie wyjadę na żadną działkę to oczywiście też będę ;)
W zeszłym roku nawet Nelka chodziła z chusteczką "Szukam Domu" :D

Posted

[quote name='malagos']Ja też się wybieram, jak co roku, zawsze to okazja do poznania się i pogadania o psach - u nas na wsi nie bardzo mam z kim gadac.........[/QUOTE]

No to się pewnie spotkamy, jak w zeszłym roku ;)

Posted

Do DT poszły 2 jamikowate szczeniaki. Było 3 sztuki, ale jedna poszła do adopcji. Z tymi szczeniakami siedziały jeszcze dwa, takie śliczne, płowe, ale nadal kiblują. Te dwa na dt mają potworną krzywicę, są chude i zarobaczone. Dostały już antybiotyki.

Posted

Pamiętacie małego czarnego ślepaczka z Ostrowi, który trafił do Pipi? Poznałam wtedy Pipi i uważam, że to niezwykła koboieta. Nie poddaje się w takich sytuacjach, w których niejednemu opadłyby ręce.
Pipi ma szansę dostać karmę z Krakvetu, zagłosujcie na nią: http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec! Czasu jest już niewiele, głosowanie chyba zaraz się kończy, brakuje kilku głosów.

Posted

Takie maleństwo jest w schronisku i do domku by bardzo chciało, zanim zostanie rozdeptane. Taki kotecek a właściwie kotecka. Może ktoś znalazłby trochę miejsca w torebce? Jednym słowem poszukiwana torebecka dla kotecka:)