Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Kacha, ale jaki będzie z Ciebie pożytek jak się powiesisz na tym sznurku? Sznburek jak to sznurek, się urwie, nogę złamiesz i tylko problem dodatkowy będzie ;) .

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Fela napisał(a):
Kacha, ale jaki będzie z Ciebie pożytek jak się powiesisz na tym sznurku? Sznburek jak to sznurek, się urwie, nogę złamiesz i tylko problem dodatkowy będzie ;) .

W sumie jedna noga wystarczy skręcona, ale mi już wszystko opada, jak myślę o moich bidach ;)

Posted

Dziewczyny, a jak to jest? Do jakiego wieku szczeniak jest szczeniakiem (tzn z punktu widzenia innych psów) i tolerują go dorosłe psie samce? Bo jest jeszcze Monika_J, która właśnie wróciła z wywczasu... Może by sie zgodziła na Leona (w co wątpie.... bo ma masę kotów...), ale ona ma psa-samca.... Berneńskiego-pasterskiego.......

Posted

Szczeniakiem jest tak do roku, do czasu kiedy mu wariactwa w glowie siedza.
Moj Gras toleruja psy w kazdym wieku bo sie ich zwyczajnie boi, nawet szczeniaki od miski go odganiaja, ale naprawde nie da rady sobie ze starszym szczeniakiem :(

Posted

KingaW napisał(a):
Dziewczyny, a jak to jest? Do jakiego wieku szczeniak jest szczeniakiem (tzn z punktu widzenia innych psów) i tolerują go dorosłe psie samce? Bo jest jeszcze Monika_J, która właśnie wróciła z wywczasu... Może by sie zgodziła na Leona (w co wątpie.... bo ma masę kotów...), ale ona ma psa-samca.... Berneńskiego-pasterskiego.......

leon lubi sobie czasem wyskoczyć do innego psa, ale w sumie wychowuje się z Leonem dużym Agaty i oba psy świata poza sobą nie widzą. Berneńczyki chyba nie są agresywne, więc może nie byłoby tak żle. Zawsze można zrobić zapoznanie wstępne i jeśli się nie zgodzą ze sobą, to przynajmniej będzie już wiadomo

Posted

Halo, co Wy dziewczęta tam knujecie?
kogo znowu przytaszczyłyście ?????
Jestem juz wróciłam i jeśli moge to chetnie pomogę....ale mie wiem czy mój Betek znowu nie bedzie wszczynał psich walk.....

Posted

takiej odpowiedzi się nie spodziewałam... :(
Magdzie odszedł piesek... :(
Narazie nie jest w stanie psychicznym na przyjęcie kolejnej bidy :(
Ale jestem z Nią w kontakcie, jak będzie lepiej to da mi znać...

Posted

Poniewaz dostalam admina naszego ostrowskiego forum bardzo prosze osoby udzielajace sie w wolontariacie na rzecz psiakow w Ostrowi o kontakt ze mna, zrobilam tam oddzielny dzial tylko dla nas, musze wszystkie osoby dopuscic do tego dzialu. Wiec bardzo prosze o odezwe z narodu o podanie swoich nickow z tamtego forum i zaczynamy rozruch, zey ludzie widzieli nas i zaczeli sie tymi psiakami interesowac, na stronie schroniska nie ma linka na dogo, wiec trzeba tam troszke sie pokazac. Dla przypomnienia adres forum:
www.psyzostrowi.fora.pl

Pozdrawiam

Posted

O jej, jej, jej... :-(Dam raz jeszcze Wąską do piątkowej Wyborczej...Nie wiem co jeszcze... :-( :-( :-(Ja nie umiem szukać domów dla psów...Dla kotów mi się parę razy udało, ale dla psów nigdy...:-(

Posted

A może ktoś kto zna dobrze Leosia by zadzwonil do tego ludzika z Siedlec, który szuka szczeniaka, który urośnie max do kolana...?
Może już nie tymczasik, a stały domek by się znalazł?
Na pw podam numer komórki do tego ludzika.

Posted

Berneńczyki samce są bardzo negatywnie nastawione do innych OBCYCH samców. Trochę nie na temat, ale mam :stupid: na punkcie bernoli, a ktoś się zastanawiał nad tym.

Posted

Magdarynka napisał(a):
A może ktoś kto zna dobrze Leosia by zadzwonil do tego ludzika z Siedlec, który szuka szczeniaka, który urośnie max do kolana...?
.

niestety, to już nieaktualne:-(

Posted

[quote name='ronja']niestety, to już nieaktualne:-(
cholera...
No nic, szukamy dalej...
Znalazłam takie ogłoszenie zamieszczone 5 sierpnia:

"Witam !!chetnie kupie szczenię owczarka niemieckiego(krótko włosego)bez rodowodu i za rozsądną cene. W pobliżu Opola jeśli była by możliwość dowiezienia i przesłania zdjęc e-mailem aaniulkaaa@interia.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam!!!"

Może ktoś wysłałby opis + fotki Leona, a ja idę dalej szukać...

Posted

Hmmm... czyli wyszło na to, że się zwyczajnie czepiam...;-)Bym była całkiem zapomniała: w 'GW' piątkowej dałam Toffika, i nasze damy: Teklę i Wąską. Oby był jakiś odzew, bo po zeszłotygodniowym ogłoszeniu telefony milczały jak zaklęte... :-(