ludwa Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Fela, ja Ci bardzo dziękuję za wskazówki Świąteczne:) Dzięki nim wiem co mam robić. Nie musisz mnie tak indywidualnie traktować i się o mnie troszczyć, przekaż swą troskę tym, którzy tego potrzebują. O mnie się nie martw:) Jakoś sobie radzę;) Choć nie powiem, miło, że o mnie myślisz:) A wszytskim życzę ciepła i radości, spokoju, odechu od trosk i rodzinnego ciepła:) Quote
Fela Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ludwa, ale ja nie mogę traktować Cię nieindywidualnie i bez troski ;-) I wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Quote
ludwa Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Fela. Przestań, bo się rozczulę;) Niemniej jednak dziękuję za życzenia Quote
idusiek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zimowe podzdrowienia przesyła Wam wszystkim ostrowski Roman :) Quote
pumcia02 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 a ja ponawiam. Dary w postaci koców, kołder, poduszek itp nadal czekają. Może po świętach wybieracie się do Ostrowi? Quote
LadyBell Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 idusiek napisał(a):Zimowe podzdrowienia przesyła Wam wszystkim ostrowski Roman :) Pozdrawiamy serdecznie Romana - kudłatą słodycz !! Quote
Fela Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 pumcia02 napisał(a):a ja ponawiam. Dary w postaci koców, kołder, poduszek itp nadal czekają. Może po świętach wybieracie się do Ostrowi? Do nowego roku raczej nie uda nam się pojechać do schroniska. Tak jak pisałam, jest kłopot z transportem, niestety. Czy te rzeczy trzeba odebrać skądś, czy ktoś je zawiezie we wskazane miejsce? Quote
idusiek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='LadyBell']Pozdrawiamy serdecznie Romana - kudłatą słodycz !! kudłata słodycz pozdrawia i Was :) a i pozdrowienia od Reda, śpiewającego psa ;) http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=158942884152701&comments Quote
koosiek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Fajny ten Roman :) Felu, czy mogłabyś odpowiedzieć na wątku Ptysia? Quote
pumcia02 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Trzeba odebrać ode mnie - to ja Mariola, więc Saska kępa. Jakbym miała transport to już dawno byłyby np w Ostrowi Quote
idusiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Świąteczno- noworoczne pozdrowienia od Maksia i Neski: Quote
koosiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A ja ponownie proszę o trochę więcej info na wątku Ptysia... Quote
C&B Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Prada jest już z nami ponad miesiąc ;) Jest strasznie energiczna i łakoma :evil_lol: Super psisko z niej :loveu: Pozdrawiamy wszystkie ciotki, a pieskom ze schroniska w Ostrowii życzymy cudownych domów ;) Quote
idusiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 mam pytanie- zeby pomóc Wam ogłaszać psy - bo rozumiem ,ze brak adopcji blokuje Wam dalszą możliwość działania i zabierania psiaków z Ostrowi - ile psów pod Waszą opieką obecnie szuka domu? [FONT=Arial Black]Obecnie pod opieką:[/FONT] [FONT=Arial Black]1. Zuzola (hotel astowy, Pionki )[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1230...kocha-amstaffa [FONT=Arial Black]2.Maryśka ( Otrębusy)[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1339...-juz-ROK-I-NIC [FONT=Arial Black]3. Niewidomy Stiwi ( hotel Otrębusy )[/FONT] [FONT=Arial Black]4. Bratek ( Hotel astowy, Pionki) [/FONT] [FONT=Arial Black]5. Amant ( hotel Otrębusy) [/FONT] [FONT=Arial Black]6. Sed ( hotelik Teresin )[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1804...ACJE-i-WPA-ATY [FONT=Arial Black]7. Buba ( DT ronja)[/FONT] [FONT=Arial Black]8. Wandzia ( Otrębusy)[/FONT] [FONT=Arial Black]9. Goplana (Teresin?)[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]10. Falco ( hotel Otrebusy)[/FONT] [FONT=Arial Black]11.Diego ( Otrębusy)[/FONT] [FONT=Arial Black]12. Kajtek ( hotel Otrębusy)[/FONT] http://psyniczyje.jalbum.net/KAJTEK/index.html [FONT=Arial Black]13. onkowata Zambia ( hotel Otrębusy )[/FONT] [FONT=Arial Black]14-21. 8 szczeniaków [/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/186565-14-szczeniaków-z-Ostrowii-już-w-dt-reszta-umiera-w-schronie!!-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!! [FONT=Arial Black]22. Sunia z niedowładem ( hotel Otrębusy)[/FONT] [FONT=Arial Black]( imienia nie pamiętam, nie jest nigdzie umieszczona)[/FONT] [FONT=Arial Black]Jakie jeszcze psiaki są pod Waszą opieką?[/FONT] [FONT=Arial Black]Pomogę ogłaszać.[/FONT] Quote
auraa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ida a co tam u naszego chudzielca w Krakowie i Cziki. Dają sobie z nią radę? Quote
idusiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 u Cziki nie wiem. W Krakowie na pewno dobrze ;) Quote
Fela Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ida, bardzo dziękuję za chęć pomocy. Sądziłam (z Twoich postów m.in.), że masz dość własnych problemów. My co możemy, robimy, a największą dla nas (w każdym razie dla mnie osobiście) jest święty spokój, czyli skończenie z nagonkami i czepianiem się ciągłym. Z powyższej listy usuń Mrówkę i Lucka. PS Z całym szacunkiem - proponuję, by jednak nie wprowadzać zamieszania. Quote
Fela Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Malagos, w schronisku wiele nowych psów. Jak zwykle. zapraszamy do odwiedzenia. Quote
malagos Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Poczekam na zdjęcia, może jakas suczka maleńka wpadnie w oko :roll: Quote
idusiek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ale ja nie wprowadzam zamieszania, tylko poróbuje pomóc. nikt nie wie ile psów teraz macie, co sie z nimi dzieje..chciałam pomóc. Quote
ludwa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 BumBum napisał(a):Gdzie znajdę rozliczenia za wszystkie psy, przebywające pod opieką Vivy? Interesują mnie WYDATKI. Ale się ubawiłam:) Na pewno nie w tym roku ani w przyszłym i w kolejnych 10 też nie. Tajemnica jakich jeszcze nie było w tym kraju chyba;) Marne szanse, skoro dziewczyny z dogo (wyłączając Ide) chcą pomóc z ogłoszeniami a nie mają ani zdjęć ani żadnych informacji, że nie wspomnę o zwykłym "dziękuję" Wszystko jest tajemnicą. Albo z pieniędzy z 1% zabrane jest trochę psów i wszystkie te pieniądze przeznaczone sa tylko na te szczęśliwe psy:) A reszta....? Się nie załapała. Jako ciekawostka również. Pula pieniędzy na koncie jest wciąż na utrzymującym się poziomie, więc te wszystkie psy mają chyba w większości BDT:) Gratuluję, więc w tej sytuacji może innym psom pomóc, skoro te w wawie kosztów dużych nie generują? Rozpuszczone sa tylko informacje, że psów pod opieką jest ok 40:), co oznacza, że w grupie jest bardzo dużo nowych wolontariuszek:), również robiących ogłoszenia;) (hahahahahahaha) no i pomagających logistycznie itp we wszystkim:). No i oznacza to również, że 40 psów jest bezpiecznych i szczęśliwych:) Quote
Recommended Posts