Jump to content
Dogomania

OSTRÓW MAZOWIECKA- ok.400 psów!Prosimy o pomoc w adopcjach!zdj.-str.1517

Recommended Posts

Posted

Fela, ja Ci bardzo dziękuję za wskazówki Świąteczne:) Dzięki nim wiem co mam robić. Nie musisz mnie tak indywidualnie traktować i się o mnie troszczyć, przekaż swą troskę tym, którzy tego potrzebują. O mnie się nie martw:) Jakoś sobie radzę;) Choć nie powiem, miło, że o mnie myślisz:)

A wszytskim życzę ciepła i radości, spokoju, odechu od trosk i rodzinnego ciepła:)

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

pumcia02 napisał(a):
a ja ponawiam. Dary w postaci koców, kołder, poduszek itp nadal czekają. Może po świętach wybieracie się do Ostrowi?

Do nowego roku raczej nie uda nam się pojechać do schroniska. Tak jak pisałam, jest kłopot z transportem, niestety. Czy te rzeczy trzeba odebrać skądś, czy ktoś je zawiezie we wskazane miejsce?

Posted

Prada jest już z nami ponad miesiąc ;) Jest strasznie energiczna i łakoma :evil_lol: Super psisko z niej :loveu: Pozdrawiamy wszystkie ciotki, a pieskom ze schroniska w Ostrowii życzymy cudownych domów ;)

Posted

mam pytanie- zeby pomóc Wam ogłaszać psy - bo rozumiem ,ze brak adopcji blokuje Wam dalszą możliwość działania i zabierania psiaków z Ostrowi - ile psów pod Waszą opieką obecnie szuka domu?

[FONT=Arial Black]Obecnie pod opieką:[/FONT]

[FONT=Arial Black]1. Zuzola (hotel astowy, Pionki )[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/1230...kocha-amstaffa
[FONT=Arial Black]2.Maryśka ( Otrębusy)[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/1339...-juz-ROK-I-NIC
[FONT=Arial Black]3. Niewidomy Stiwi ( hotel Otrębusy )[/FONT]

[FONT=Arial Black]4. Bratek ( Hotel astowy, Pionki) [/FONT]

[FONT=Arial Black]5. Amant ( hotel Otrębusy) [/FONT]

[FONT=Arial Black]6. Sed ( hotelik Teresin )[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/1804...ACJE-i-WPA-ATY

[FONT=Arial Black]7. Buba ( DT ronja)[/FONT]

[FONT=Arial Black]8. Wandzia ( Otrębusy)[/FONT]

[FONT=Arial Black]9. Goplana (Teresin?)[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

[FONT=Arial Black]10. Falco ( hotel Otrebusy)[/FONT]

[FONT=Arial Black]11.Diego ( Otrębusy)[/FONT]

[FONT=Arial Black]12. Kajtek ( hotel Otrębusy)[/FONT]

http://psyniczyje.jalbum.net/KAJTEK/index.html
[FONT=Arial Black]13. onkowata Zambia ( hotel Otrębusy )[/FONT]

[FONT=Arial Black]14-21. 8 szczeniaków [/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/186565-14-szczeniaków-z-Ostrowii-już-w-dt-reszta-umiera-w-schronie!!-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!!

[FONT=Arial Black]22. Sunia z niedowładem ( hotel Otrębusy)[/FONT]
[FONT=Arial Black]( imienia nie pamiętam, nie jest nigdzie umieszczona)[/FONT]

[FONT=Arial Black]Jakie jeszcze psiaki są pod Waszą opieką?[/FONT]
[FONT=Arial Black]Pomogę ogłaszać.[/FONT]

Posted

Ida, bardzo dziękuję za chęć pomocy. Sądziłam (z Twoich postów m.in.), że masz dość własnych problemów. My co możemy, robimy, a największą dla nas (w każdym razie dla mnie osobiście) jest święty spokój, czyli skończenie z nagonkami i czepianiem się ciągłym. Z powyższej listy usuń Mrówkę i Lucka.
PS
Z całym szacunkiem - proponuję, by jednak nie wprowadzać zamieszania.

Posted

BumBum napisał(a):
Gdzie znajdę rozliczenia za wszystkie psy, przebywające pod opieką Vivy? Interesują mnie WYDATKI.

Ale się ubawiłam:) Na pewno nie w tym roku ani w przyszłym i w kolejnych 10 też nie. Tajemnica jakich jeszcze nie było w tym kraju chyba;)
Marne szanse, skoro dziewczyny z dogo (wyłączając Ide) chcą pomóc z ogłoszeniami a nie mają ani zdjęć ani żadnych informacji, że nie wspomnę o zwykłym "dziękuję" Wszystko jest tajemnicą.
Albo z pieniędzy z 1% zabrane jest trochę psów i wszystkie te pieniądze przeznaczone sa tylko na te szczęśliwe psy:) A reszta....? Się nie załapała.
Jako ciekawostka również. Pula pieniędzy na koncie jest wciąż na utrzymującym się poziomie, więc te wszystkie psy mają chyba w większości BDT:) Gratuluję, więc w tej sytuacji może innym psom pomóc, skoro te w wawie kosztów dużych nie generują?
Rozpuszczone sa tylko informacje, że psów pod opieką jest ok 40:), co oznacza, że w grupie jest bardzo dużo nowych wolontariuszek:), również robiących ogłoszenia;) (hahahahahahaha) no i pomagających logistycznie itp we wszystkim:). No i oznacza to również, że 40 psów jest bezpiecznych i szczęśliwych:)