AśkaK Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Acha, ponawiam pytanko - kto i kiedy wybiera się do Ostrowi? Proszę o info wtedy, mogę przyjąć na tymczas jakąś mała psinę,w grę wchodzi w zasadzie tylko szczenię, ew malenka sunia ale jak dostanie cieczki, to ktoś musiałby awaryjnie ją ode mnie przejąć - więc nie wiem czy nie za duże ryzyko? Quote
Legion23 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 w sprawie poniedziałkowego spotkania w RIO: czy ktoś już zadzwonił do klubu z pytaniem, czy przypadkiem nie mają w tym terminie jakiejś imprezy zamkniętej na atrakcyjnych warunkach? ;) http://galeriario.webpark.pl/ 622-40-19 club.rio@wp.pl Quote
Witokret Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Legion23']w sprawie poniedziałkowego spotkania w RIO: czy ktoś już zadzwonił do klubu z pytaniem, czy przypadkiem nie mają w tym terminie jakiejś imprezy zamkniętej na atrakcyjnych warunkach? ;) http://galeriario.webpark.pl/ 622-40-19 club.rio@wp.pl Jeszcze nie - nie bylo kiedy... ale mysle, ze jutro nie powinno byc z tym problemu, oczywiscie pod warunkeim, ze ktos tam w ogole bedzie ;) Quote
*Gajowa* Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Czy już ustalony jest dokładny termin spotkania ? Quote
Legion23 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 może o 18stej? czynne do 22 "lub ostatniego miłosnika sztuki" ;) http://galeriario.webpark.pl/ Quote
Maćka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 To ja odpadam, w RIO bede musiala biegac caly czas z moim TZ za synkiem zeby czegos nie zmalowal :cool1: U Jayo biegalby na dworze wiec spokojnie moglabym sie skupic nad zebraniem. Jakby co to poprosze o torby do wyprasowania podac np. przez Fele. Quote
Owieczka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jest dom dla Greyki !! Ale nie mamy transportu !!!!! :placz: Plis pomyślcie kto i kiedy mozęjechać do schronu ...?? Lara moze ale dopiero w piatek :-( szkoda zeby taka psinka tam gniła... i nie daj panie ktoś na łańcuch ją zabrał ...:shake: Quote
AśkaK Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Lara napisał(a):a moze jeszcze molosy.pl - tam moze maja dzial molos w potrzebie. Nie moge jak w te oczy patrze... :-( Sunia ma na imie Sara? Bardzo ladnie!!! Tak, tak! Na molosy.pl też ją wrzucę, a pewnie!:p Imię sama wymyśliłam...:oops: Jak ma naprawdę, nie wiem.:shake: Ale Sara pasuje nie?;) Owieczko, super z Greyką, już czytałam na jej wątku!!!:multi: To o której w RIO i kto przyjedzie? Mi 18 pasuje, będę na pewno. Quote
Witokret Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No ja pewnie po 19 dopiero dotre, ale bede na pewno - mamy baaardzooo duzo rzeczy do obgadania :razz: Quote
ronja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 zupełnie nie na temat. chciałam na to założyć osobny wątek, ale nie umiem chyba, więc napiszę tu: mam do oddania leki KARSIVAN i EUPHYLLIN i AMINOFILINA. może komuś potrzebne, bo ja dostałam po pewnym psie, któremu już to nie jest potrzebne. szkoda,żeby sie marnowało. to są chyba leki na serduszko:dog:, a aminofilina to czopki pediatryczne (cokolwiek miałoby to znaczyć...) Quote
ronja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Lara'] I jeszcze takie zapytanie dostalam, mamy takiego psiaka u nas? :-o :cool3: "Mam pytanie czy ma pani jakies jeszcze psiaki w wieku od 1 roku do 2 lat? Rozmawiałam z rodzina i chcielibysmy takiego psa który nie gryzie, nie jest agresywny. Który lubi zabawy z dziećmi. Nie jest łakomczuchem i nie wybrednym psiakiem. Lubiał krótkie spacery i podróże samochodem. Miał wszystkie szczepienia i był/a wykastrowany/ wysetrylizopwany. Też to żeby słuchał włascicieli. O siersci krótkiej i krótkim ogonku. ( może być mieszaniec lub laklerek )." ale wymagania mają, a niech ich... oni szukają psa czy figurkę na półkę. pewnie jeszcze, żeby nie szczekał, nie gubił sierści, rano nie potrzebował się załatwić, itp Quote
Witokret Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Lara']Kochani... z nasza foxia Maja, ktora ma padaczke jest bardzo źle... Jak myslicie do jakiego fachowca mozna jeszcze sprobowac isc aby pomogl... leczenie na Tatarku nie pomoglo, sunia ma kilka atakow dziennie... Sunia i państwo cierpia :-( Z innej beczki, dzis mialam kilka telefonow w sprawie szczeniaczkow... na prezent na komunie ... dla dziecka ... :angryy: :angryy: :angryy: Jeszcze jeden taki telefon a przestane byc mila i uswiadamiajaca :shake: I jeszcze takie zapytanie dostalam, mamy takiego psiaka u nas? :-o :cool3: "Mam pytanie czy ma pani jakies jeszcze psiaki w wieku od 1 roku do 2 lat? Rozmawiałam z rodzina i chcielibysmy takiego psa który nie gryzie, nie jest agresywny. Który lubi zabawy z dziećmi. Nie jest łakomczuchem i nie wybrednym psiakiem. Lubiał krótkie spacery i podróże samochodem. Miał wszystkie szczepienia i był/a wykastrowany/ wysetrylizopwany. Też to żeby słuchał włascicieli. O siersci krótkiej i krótkim ogonku. ( może być mieszaniec lub laklerek )." Lara, a czy nie chca zeby ten pies sprzatal, pral i gotowal jeszcze...??? ;) PS ja nieustannie polecam swoja wetke... :evil_lol: Quote
Legion23 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='ronja']chciałam na to założyć osobny wątek, ale nie umiem chyba umiesz, umiesz ;) klikasz klawisz New Thread i piszesz... :) o, taki: Quote
Magdarynka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Laro, aukcja maluchów się skończyła wczoraj, więc mam nadzieję, że nie będą Cię już nękać durnymi telefonami :) Ja wczoraj rano dostałam maila od Allegro, gdzie kupujący prosi o udostępnienie płatności allegro do tej aukcji :diabloti: Niewtajemniczonym zdradzę, że płatności allegro, to coś takiego, że jeśli kupuję coś na Allegro, a nie ufam sprzedającemu, to wpłacam pieniądze, sprzedający dostaje info, że kasa wpłynęła, ale fizycznie ją dostaje, gdy ja już odbiorę paczkę. To tak w telegraficznym skrócie. W związku z tym wielkie brawa dla idioty, któy poprosił o takie coś w aukcji szczeniaków...:angryy: Natomiast "laklerek" rozbawił mnie do łez, prawie spadłam z fotela :evil_lol: Quote
Legion23 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Magdarynka'] Natomiast "laklerek" rozbawił mnie do łez, prawie spadłam z fotela :evil_lol: mnie podobnie :) to ma być pies, co to śpiewa tańczy recytuje.... itd. ;) ...a Płatności Allegro to trochę co innego, dobra, już się nie odzywam ;P Płatności Allegro vs. Escrow z kolejnej beczki: Piotr ze Wstępu Wolnego zaproponował, że może dokleić jakieś informacje pro-psie do rozsyłanego co czwartek newslettera. subskrybuje go ponad 2000 osób/rodzin. myślę o czymś w rodzaju: szukasz psa - nie kupuj - skontaktuj się - dobierzemy do niemal każdych wymagań - za darmo, a pixie pisze: [quote name='pixie w pw']Chcesz miec psa? Psy ze schronisk z Polsce czekaja! Wolontariusze z dogomanii pomoga! Dobiora do kazdych oczekiwan! Gratis! Mlode, starsze, szczeniaki. Rasowe i nierasowe. Mozesz na nas liczyc! rzucam temat, wymyślcie tekst :) reklama będzie pewnie jednorazowa, więc MUSI być skuteczna :> Quote
Magdarynka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Legion23']...a Płatności Allegro to trochę co innego, dobra, już się nie odzywam ;P Płatności Allegro vs. Escrow Masz rację! Pochrzaniło mi się... I nie tak, że już się nie odzywasz, tylko skoro gadam głupoty to jak najbardziej się odzywaj :) Tak czy siak, po co prośba o takie coś, skoro w aukcji zaznaczyłam wyłącznie opcję "odbiór osobisty" i zastrzegłam, że psa nie wyślę? :diabloti: Quote
Legion23 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 no nie wiem kurcze... bo miał akurat 1 zł u siebie na koncie wirtualnym w Płatnościach?.... :D Quote
Maćka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja juz kiedys pisalam, ze dowiem sie u jakiego weta leczy moja znajoma ze sklepu zoo swojego psa z padaczka, Jej pies ma coraz zadziej ataki, ale jakos nikt mnie wtedy nie sluchal. Mimo wszystko dowiem sie. Quote
Owieczka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Maćka napisał(a):Ja juz kiedys pisalam, ze dowiem sie u jakiego weta leczy moja znajoma ze sklepu zoo swojego psa z padaczka, Jej pies ma coraz zadziej ataki, ale jakos nikt mnie wtedy nie sluchal. Mimo wszystko dowiem sie. Maćka tu jest jak zawsze grochem o ścianę :shake: ale jak się znerwiłam to tylko niepotrzebne zamieszanie zrobiłam i tyle :eviltong: dowiedz się koniecznie !! Quote
Maćka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wieczorkiem bede wiedziala u jakiego weta, wiec wszystko napisze na pw. Na zebraniu mnie niestety nie bedzie, jeszcze moze jakos bym sie wyrwala, ale moj synek sie rozchorowal :shake: Quote
Maćka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 hmmm oki Feli juz nie bede zawracac glowy, zreszta pewnie bedzie jechac prosto z pracy. Zobaczymy komu to przekaze oki ?? Quote
KingaW Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Halo Ciotki-Ślicznotki i Ty (Nie-Mniej-Piękny) Legionie, stęskniłam się za Wami Wszystkimi, a nie miałam dostępu do netu od czwartku, ale już jestem!3 pytania mam: - czy może ktoś by mógł zmienić tytuł wątku na: Zapraszamy na imprezę do Klubu Indeks 22 czerwca?-czy Czarny smarkul (ten z SGGW obecnie na Żytniej) ma własny wątek? Asia, TZ nadal nie ma? Pomęcz jeszcze trochę kręgosłup, co? ;-)- czy dzisiaj Rio oby na 100% wolne, czy ktoś sprawdził? Quote
Maćka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja do sierpnia odpadam ako dom tymczasowy, nsowka ktora musze wybic z domu, moj TZ zaczyna od konca czerwca nowa prace a i wyjazd mi sie szykuje przezco moj TZ sobie zwyczajnie nie poradzi. Jednak od sierpnia gotowa do dzialania bede i domkiem dysponowac bede :) Quote
KingaW Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ...i pozyskiwania kasy...To szykuje się wielka wege impreza (niestety na zadupiu kompletnym we wsi Jastrzygowice, gmina: Gorzów Śląski):http://www.viva.org.pl/index.php?&id=19&backPID=19&tt_news=47&cHash=5dc4efcc72 Quote
Recommended Posts